Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2026
InPAOKΜε το βλέμμα στην πρόκριση ο Ανανιάδης!
Την EHF European Men’s Cup και την κλήρωση του δεύτερου γύρου σχολίασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μπάμπης Ανανιάδης, με τον «Δικέφαλο» να τίθεται αντιμέτωπος με την Borac Banja Luka. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στάθηκε στην ανάγκη για σωστή προετοιμασία και μελέτη του αντιπάλου, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της στο πρώτο παιχνίδι και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση. «Η κλήρωση μας φέρνει αντιμέτωπους με την Borac Banja Luka, μια ομάδα για την οποία θα αναζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες το επόμενο διάστημα, προκειμένου να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα χαρακτηριστικά και τον τρόπο παιχνιδιού της. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην έδρα μας, στα μέσα Οκτωβρίου, και θέλουμε να αξιοποιήσουμε αυτό το πλεονέκτημα, ώστε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Έχουμε μπροστά μας χρόνο για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να δουλέψουμε πάνω στο δικό μας παιχνίδι. Θα προσεγγίσουμε και τα δύο παιχνίδια με σοβαρότητα, συγκέντρωση και σεβασμό στον αντίπαλο, με στόχο να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο». The post Με το βλέμμα στην πρόκριση ο Ανανιάδης! appeared first on inpaok.com.
InPAOKΚώστογλου: «Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα» (pics)
Ο Χρήστος Κώστογλου είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, καθώς ανακοινώθηκε από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ το μεσημέρι της Τρίτης (22/09). Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δημοσίευσε το πρώτο του μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αναφέροντας πως ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Χρήστος Κώστογλου: «Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είμαι απίστευτα χαρούμενος και περήφανος που ανακοινώνω ότι υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο και όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτή την προσπάθεια για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη με τις εμφανίσεις μου μέσα στο γήπεδο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στους φίλους μου και στο γραφείο εκπροσώπησής μου για τη συνεχή στήριξή τους. Ανυπομονώ πραγματικά να αγωνιστώ για αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο». Δείτε παρακάτω το σχετικό post: Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos (@christos.ksl) The post Κώστογλου: «Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα» (pics) appeared first on inpaok.com.
GazzettaΠοδόσφαιροΣαββίδης: «Κανείς δεν θα προσβάλει τον ΠΑΟΚ»
Οι ατάκες του Ιβάν Σαββίδη στη σύσκεψη της Super League για τα τηλεοπτικά.
InPAOKΚαι τώρα… Σερβία για Μιχαηλίδη και Ζαφείρη
Την προετοιμασία της για τα δύο σερί εκτός έδρας δύσκολα ματς κόντρα σε Σερβία και Γερμανία για το Nations League συνεχίζει η Εθνική. Η «Γαλανόλευκη», που έχει στην αποστολή της τους «ασπρόμαυρους» Γιάννη Μιχαηλίδη και Χρήστο Ζαφείρη, έχει να αντιμετωπίσει πρώτα την Σερβία στο Βελιγράδι (24/09) και την Γερμανία στο Άουγκσμπουργκ (27/09) και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για τα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια. Οι Έλληνες διεθνείς προπονήθηκαν και σήμερα στο Ρέντη και κάπως έτσι ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους επί ελληνικού εδάφους, καθώς η αποστολή της Εθνικής πετάει αύριο (23/09) στις 12:00 με προορισμό το Βελιγράδι. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής και ολοκληρωθηκε με δίτερμα σε μικρό χώρο. The post Και τώρα… Σερβία για Μιχαηλίδη και Ζαφείρη appeared first on inpaok.com.
GazzettaΠοδόσφαιροSuper League: Τρέχει άμεσα της Deloitte, ποιοι ειναι η ομάδα εργασίας
Ο μεγαλύτερος... καημός του Γιάννη Αλαφούζου, αναλαμβάνοντας την προεδρία της Super League, ήταν να θέσει σε εφαρμογή την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και φαίνεται ότι το πλάνο αρχίζει να μπαίνει σε μια πορεία.
GazzettaΠοδόσφαιροΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Οι κολλητοί Γιόβιτς, Ζίβκοβις και ο πρώην πράσινος
Γιόβιτς, Ζίβκοβιτς φωτογραφήθηκαν μαζί και την τριάδα συμπλήρωσε ο Μαξίμοβιτς.
GazzettaΠοδόσφαιροΣαββίδης: «Ναι» στην κεντρική διαχείριση – Η θέση του ΠΑΟΚ για να μεγαλώσει η αξία της Super League
Ο Ιβάν Σαββίδης τάχθηκε υπέρ της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, υποστηρίζοντας ότι το σημερινό προϊόν της Super League είναι υποτιμημένο και χρειάζεται ένα μοντέλο που θα αυξήσει τη συνολική αξία του.
InPAOKΜήτρου-Λονγκ: «Ο ιδιοκτήτης μας επενδύει επειδή πιστεύει σε εμάς!»
Ο παίκτης της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ Ναζ Μήτρου-Λονγκ μίλησε σε μέσο της Σερβίας, μετά την κοινή παρουσία του Δικεφάλου με την Παρτιζάν στο 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Ο διεθνής γκαρντ των «ασπρόμαυρων», σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα «MeridianSport», αναφέρθηκε στη νέα εποχή που έχει μπει η ομάδα, ενώ δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη συνεργασία του με τους Αντρέα Τρινκιέρι και Νικ Καλάθη. Αναλυτικά όσα είπε: «Είναι απαιτητικός. Έχει συγκεκριμένα πρότυπα, αλλά το καλύτερο πράγμα που μπορώ να πω για αυτόν είναι ότι είναι απολύτως σαφές και ξεκάθαρο τι ζητά από την ομάδα του. Αυτό κάνει τη δουλειά μας πιο εύκολη. Όλα είναι πολύ ξεκάθαρα και αυτό μου αρέσει. Πιστεύω ότι μας ωθεί να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και μας επιτρέπει να παραμένουμε συγκεντρωμένοι και σε εγρήγορση». Για το φιλικό και τη νίκη κόντρα στην Παρτιζάν: «Όταν μπήκαμε στα αποδυτήρια, το πρώτο πράγμα που είπα στον εαυτό μου ήταν: «Αυτό είναι το καλύτερο άθλημα στον κόσμο». Δε θέλω να υποτιμήσω την αξία κανενός άλλου αθλήματος, αλλά καταστάσεις και στιγμές σαν αυτή, μου δίνουν τεράστια χαρά, γιατί δε μπορείς να τις επαναλάβεις. Όλα κρίνονται στο φινάλε, μετά από 40 λεπτά τεράστιας προσπάθειας, κυριολεκτικά μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε λήξει με οποιονδήποτε τρόπο. Ευτυχώς, ο Φόστερ πέτυχε ένα καθοριστικό καλάθι. Ήταν υπέροχο». Όσο για τη νέα εποχή που έχει μπει ο ΠΑΟΚ είπε: «Νομίζω ότι όλοι το νιώθουν. Δημιουργείται μια σπουδαία δυναμική χάρη σε όλα όσα συμβαίνουν σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού. Ο ιδιοκτήτης μας επενδύει με αυτόν τον τρόπο επειδή πιστεύει σε εμάς. Και όταν μας βλέπεις ως σύνολο, είμαστε πραγματικά ανιδιοτελείς. Ο καθένας θέλει να βλέπει τους υπόλοιπους να πετυχαίνουν. Αξιοποιούμε αυτή τη δυναμική». Για τον Νικ Καλάθη: «Παρακολουθώ τον Νικ από την εποχή που έπαιζε στη Φλόριντα. Είμαι απλώς λάτρης του μπάσκετ. Είχα την τύχη να παίξω δίπλα σε πολλά ξεχωριστά ταλέντα και να τα παρακολουθήσω και εκείνος διαθέτει ένα μοναδικό χάρισμα. Τον τρόπο που αγωνίζεται στο δικό του ρυθμό, την ψυχραιμία του. Παρά τα λάθη που έκανε απέναντι στην Παρτιζάν, όποτε βρισκόταν στο παρκέ στις κρίσιμες τελευταίες φάσεις, όλοι τον εμπιστεύονταν. Χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να παίξω δίπλα του, να τον παρατηρώ, να μπω στο μυαλό του και να δω πως σκέφτεται και πώς λειτουργεί. Όπως είπα, είναι ένα πολύ ξεχωριστό ταλέντο. Ένα διαχρονικό ταλέντο. Οφείλω να πω ότι ήταν άδικο που δε συμπεριλήφθηκε στους κορυφαίους παίκτες της δεκαετίας. Δε βγάζει κανένα νόημα για μένα, γιατί βλέπεις πως παίζει σε κάθε αγώνα». The post Μήτρου-Λονγκ: «Ο ιδιοκτήτης μας επενδύει επειδή πιστεύει σε εμάς!» appeared first on inpaok.com.
GazzettaΜπάσκετΜήτρου-Λονγκ: «Δημιουργείται μια σπουδαία δυναμική λόγω Μυστακίδη»
Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ μίλησε σε σερβικό μέσο, μετά την κοινή παρουσία του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».
GazzettaΜπάσκετΆρης - Μπαχτσεσεχίρ: «Παρών» Ταϊρί και Μήτρου-Λονγκ
Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ βρέθηκε μαζί με τον Μπριν Ταϊρί στο Ιβανώφειο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του Άρη με την Μπαχτσεσεχίρ.
InPAOKΠονζ: «Αυτός είναι ο δρόμος για τη συνέχεια!» (pics)
O ΠΑΟΚ Β πέτυχε την πρώτη του νίκη στη φετινή Superbet League 2, επικρατώντας με 2-1 του Νέστου Χρυσούπολης στις Σέρρες, για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το δικό του μήνυμα για το πρώτο τρίποντο της σεζόν έστειλε ο Ντάνι Πονζ, με ανάρτηση του στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media. Ο κόουτς της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου έγραψε σχετικά: «Οι πρώτοι μας τρεις βαθμοί στη σεζόν. Η πρώτη μας νίκη. Αυτός είναι ο δρόμος για τη συνέχεια». Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dani Ponz (@dani_ponz) The post Πονζ: «Αυτός είναι ο δρόμος για τη συνέχεια!» (pics) appeared first on inpaok.com.
NovasportsΠοδόσφαιροΠΑΟΚ: Η θέση του Σαββίδη για τα τηλεοπτικά
«Είμαστε υπέρ της κεντρικής διαχείρισης, ώστε να αυξηθεί η αξία του προϊόντος, να ενισχυθούν και οι μικρότερες σε δυναμική ομάδες και να αποκτήσουμε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Πάντα μέσα από γόνιμο διάλογο, μακριά από φωνές, εντάσεις και προσωπικά παράπονα και φυσικά πάντα με δημιουργικές προτάσεις. Κι αυτή τη στάση ακολουθήσαμε και σήμερα. Εμείς θέλουμε λύσεις
InPAOKΙβάν Σαββίδης: «Είμαστε υπέρ της κεντρικής διαχείρισης!»
Στη σύσκεψη των ιδιοκτητών της Super League, με κεντρικό θέμα την κεντρική διαχείριση, έδωσε το παρών ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, εκφράζοντας τις, σταθερές, θέσεις του ίδιου και του Δικεφάλου, που έχουν εκφραστεί εδώ και αρκετό καιρό. Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων» κατέστησε σαφές ότι είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης, ούτως ώστε να αυξηθεί η αξία του προϊόντος, να ενισχυθούν οι μικρότερες σε δυναμική ομάδες και να γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Η στάση του ΠΑΟΚ είναι να βρεθούν λύσεις, πάντα μέσα από γόνιμο διάλογο, χωρίς φωνές, προσωπικά παράπονα κι εντάσεις, αλλά με δημιουργικές εντάσεις, κι έτσι παρουσιάστηκε σήμερα, με τους ανθρώπους του να σημειώνουν χαρακτηριστικά ότι «εμείς θέλουμε λύσεις και όχι εντυπώσεις. O Ιβάν Σαββίδης πήρε το λόγο αμέσως μετά την εισήγηση Αλαφούζου και είπε μεταξύ άλλων ότι το τηλεοπτικό προϊόν της Super League είναι υποτιμημένο και μέσα από την κεντρική διαχείριση μπορούμε να αυξήσουμε την αξία αυτού του προϊόντος. Πρόσθεσε βέβαια ότι πρέπει να βρούμε τα κριτήρια και τον τρόπο, για να λειτουργήσει η κεντρική διαχείριση προς αυτή την κατεύθυνση. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου υποστήριξε την πρόταση να απευθυνθεί η Super League σε μία εταιρία, (π.χ. η Deloitte), που θα φέρει ολοκληρωμένη πρόταση για το πως θα λειτουργήσει η κεντρική διαχείριση προς όφελος όλων και φυσικά υποστήριξε την πρόταση Αλαφούζου, να προτείνει στην κυβέρνηση να αυξήσει τα έσοδα των ομάδων από τη φορολογία του στοιχήματος, Μάλιστα είπε πως «όποιος διαφωνεί και θέλει λιγότερα, να το δηλώσει». The post Ιβάν Σαββίδης: «Είμαστε υπέρ της κεντρικής διαχείρισης!» appeared first on inpaok.com.
NovasportsΠοδόσφαιροΠΑΟΚ: Ένας φίλος από τα… παλιά
Η διακοπή των πρωταθλημάτων, έδωσε την ευκαιρία στον Στέφαν Σβαμπ νε γυρίσει στη Θεσσαλονίκη και να δει τους αγαπημένους του ανθρώπους. Ο Αυστριακός μέσος, που συνεχίζει την καριέρα του εντός των συνόρων με τη φανέλα της Ριντ, συναντήθηκε με φίλους και ανθρώπους που γνώρισε στα χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ δεν θα
GazzettaΠοδόσφαιροΜαρινάκης: «Διπλάσιο ποσό στις ομάδες από το Στοίχημα»
Η ατάκα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη δέσμευση της Κυβέρνησης να διπλασιαστούν τα χρήματα από το στοίχημα
InPAOKΈτοιμες για την ευρωπαϊκή «μάχη»!
Την τελευταία του προπόνηση πριν από τη μεγάλη ευρωπαϊκή μάχη κόντρα στη Σπάρτακ Μιγιάβα (23/09, 16:00), πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης (22/09) στη Νέα Μεσήμβρια ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με το βλέμμα στραμμένο στην πρώτη αναμέτρηση της Φάσης των 32 του UEFA Women’s Europa Cup, με το αγωνιστικό πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στην τακτική και στις τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει της ευρωπαϊκής «μάχης». Το τεχνικό επιτελείο έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αγωνιστική προσέγγιση της αναμέτρησης, με τις αθλήτριες να δουλεύουν πάνω στα πλάνα που θα εφαρμοστούν απέναντι στη Σπάρτακ Μιγιάβα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στις 16:00 στο Γήπεδο Μακεδονικού, με τον Δικέφαλο να θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. The post Έτοιμες για την ευρωπαϊκή «μάχη»! appeared first on inpaok.com.
InPAOKΠήρε Καραπέτσα ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών, ανακοίνωσαν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Θανάση Καραπέτσα, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027. Γεννημένος στις 24/02/2008, ο Θανάσης Καραπέτσας αγωνίζεται ως ακραίος και έχει ύψος 190cm. Ξεκίνησε την παρουσία του στον ΠΟΜ Νέα Μουδανιά, όπου αγωνίστηκε από τη σεζόν 2023/24 έως και τη σεζόν 2024/25, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2024/25 φόρεσε και τη φανέλα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Την περσινή περίοδο (2025-2026) αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΟ Μουδανίων. Σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων, ο Καραπέτσας έχει φορέσει τη φανέλα της Ελλάδας U19, συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19 του 2024. Ιδιαίτερη στιγμή στην μέχρι τώρα πορεία του αποτελεί και η παρουσία του έως τον τελικό του Παγκόσμιου Σχολικού Πρωταθλήματος, υπό τις οδηγίες του Βαλάντη Μαμάη, εμπειρία που προσέθεσε σημαντικές παραστάσεις στο νεαρό αθλητή. Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Θανάσης Καραπέτσας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που από φέτος θα αγωνίζομαι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα περήφανος για την ευκαιρία να αποτελέσω μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας. Είμαι διατεθειμένος να δουλέψω σκληρά και να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς, γεμάτη επιτυχίες και όμορφες στιγμές!». Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Θανάση! The post Πήρε Καραπέτσα ο ΠΑΟΚ appeared first on inpaok.com.
GazzettaΠοδόσφαιροΜαρινάκης - Σαββίδης: Το πουρμπουάρ στη σερβιτόρα και η ατάκα «μην πληρώνει μόνο ο Μυστακίδης»!
Ο Μαρινάκης με τον Σαββίδη είχαν διάλογο στη συνεδρίαση για τα τηλεοπτικά και στην κουβέντα έπεσε και το όνομα του Μυστακίδη.
NovasportsΠοδόσφαιροΠΑΟΚ: Στο χειρουργείο Παβλένκα και Τάχα Άλι
Οι δύο ποδοσφαιριστές αποχώρησαν με εξάρθρωση ώμου και στη συνέχεια υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των τραυματισμών τους και να αποφασιστεί ο τρόπος αντιμετώπισής τους. Μετά την αξιολόγηση των δεδομένων, τόσο ο Άλι όσο και ο Παβλένκα θα χρειαστεί να περάσουν την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί οριστικά το πρόβλημα.
InPAOKΟ Σβαμπ πάτησε ξανά το χορτάρι της Τούμπας! (video)
Ένα χρόνο και κάτι μετά την αποχώρηση του από τον Δικέφαλο, ο Στέφαν Σβαμπ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για διακοπές, και δεν θα μπορούσε παρά να επισκεφθεί το παλιό του «σπίτι», την Τούμπα. Ο πολύπειρος Αυστριακός μέσος, που πλέον συνεχίζει την καριέρα του στην πατρίδα του και τη Ριντ, βρίσκεται στην πόλη, εκμεταλλευόμενος την διακοπή των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, και δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στα παλιά του λημέρια. Μάλιστα, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο, μέσω video που δημοσιεύθηκε από τα social media της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Δείτε το μήνυμα του: «Γεια σου ΠΑΟΚάρα. Στέφαν εδώ. Έχω κάποιες μέρες άδεια και ήρθα εδώ για διακοπές και να δω κάποιους φίλους. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και μπορώ να δω όλα τα παιδιά στην Τούμπα. Εύχομαι μία καλή σεζόν και τα καλύτερα. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα ξανά εδώ κοντά στην πόλη όταν θα είμαι εδώ ως φίλαθλος όπως εσείς. Να είστε όλοι καλά και τα λέμε!». Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) The post Ο Σβαμπ πάτησε ξανά το χορτάρι της Τούμπας! (video) appeared first on inpaok.com.
InPAOKΟι «αιχμηροί» διάλογοι Σαββίδη – Μαρινάκη
Εντάσεις και «αιχμηρούς» διαλόγους είχε το μενού της σύσκεψης των ιδιοκτητών της Super League, μεταξύ άλλων και ανάμεσα σε Ιβάν Σαββίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού κατηγόρησε τον ν Ιβάν Σαββίδη πως: «Ο Αλαφούζος σε βοηθάει με το κανάλι και γι’ αυτό τον ψήφισες για πρόεδρο της Super League» , με τον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου να του απαντά, ξεκαθαρίζοντας ότι όσα υποστήριξε, δεν ισχύουν. Σε ένα άλλο σημείο, η κουβέντα πήγε στο PAOK TV, με το «θερμόμετρο» να ανεβαίνει: Σαββίδης: «Εμείς κάναμε το PAOK TV». Μαρινάκης: «Με μεγάλη επιτυχία». Σαββίδης: «Ναι, μεγάλη». Μαρινάκης: «Έβγαλες 100.000 από τα 6-8 εκατομμύρια που έπαιρνες». Σαββίδης: «Εγώ 100.000 αφήνω πουρμπουάρ στη σερβιτόρα». Αναλυτικά οι διάλογοι που ακολούθησαν: Μαρινάκης: «Θυμίζω ότι στην πρώτη μου θητεία έκανα την Κοινή τηλεοπτική διαχείριση το 2011. Πριν ένα μόλις χρόνο προτείναμε πάλι κοινή διαχείριση και δεχτήκαμε να συνεισφέρουμε 3 εκατομμύρια περισσότερα από οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα για την κεντρική διαχείριση, αλλά είπαμε Ότι θα πρέπει να καθίσει κάτω ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, να βρουν τι ποσοστά θα συμφωνήσουν, τι θα παίρνει ο καθένας από την κεντρική διαχείριση. Και είπα πάλι, δεσμεύτηκα, ότι ο Ολυμπιακός οτιδήποτε συμφωνήσουν, το δέχεται και ο ίδιος ο Ολυμπιακός να κόψει παραπάνω χρήματα δικά του από την πρώτη, δεύτερη, τρίτη μεγάλη ομάδα. Δυστυχώς για ένα χρόνο κάνατε διάφορες συζητήσεις και δεν υπήρξε συμφωνία μεταξύ των τριών ομάδων για τα ποσοστά που θέλατε. Στην συνέχεια βοηθήσαμε σαν Λίγκα να προχωρήσαμε σε έναν διαγωνισμό για τρία χρόνια και καταφέραμε να πάρουν οι πιο μικρές ομάδες χρήματα, τηλεοπτικά συμβόλαια για τρία χρόνια και να έχουν αυξήσει τα έσοδά τους σήμερα σε ποσοστό 40% για τρία χρόνια. Αυτό τους έδινε τη δυνατότητα και να προγραμματίσουν και να μην εξαρτώνται από τον κάθε Μαρινάκη όπως είχα πει εγώ, από τον κάθε Αλαφούζο, από τον κάθε Μελισσανίδη τότε, για να τους βρει κάποιο συμβόλαιο. Και να μην έρχεται ο Αύγουστος και να μην έχουν τηλεοπτικά συμβόλαια. Πιστεύω λοιπόν ότι όλοι ήταν ευχαριστημένοι από αυτό και ο καθένας έκανε τον προγραμματισμό του για τα επόμενα χρόνια. Αλαφούζος : Έχετε κάποια εναλλακτική πρόταση εσείς κ. Μαρινάκη; Μαρινάκης : Ναι, λοιπόν. Τελικά ο κ. Ηλιόπουλος με κάλυψε. Και δεν θα ήθελα τώρα ούτε να δυναμιτίσω το κλίμα, ούτε να πω τι έχει συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα όσον αφορά τα τηλεοπτικά. Και επίσης θεωρώ ότι δεν μπορεί να εξαγοράζονται ομάδες κ. Αλαφούζο. Εγώ ποτέ δεν πήγα σε μια ομάδα σαν πρόεδρος της Super League, σαν πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, σαν ιδιοκτήτης Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης, να εξαγοράσω τον κ. Μονεμβασιώτη και να του δώσω για παράδειγμα 500 χιλιάρικα παραπάνω ή 1 εκατ. ευρώ παραπάνω ή να πάω στον κ. Σαββίδη και να του πω “πάρε 2,5-3 εκατ. παραπάνω και βοήθησέ με να κάνω και καμπάνια να βγω πρόεδρος της Super League. Έτσι ο άνθρωπος έκανε φιλότιμες προσπάθειες και πιστεύω ότι σας βοήθησε πολύ για να πετύχετε αυτόν τον στόχο. Βέβαια οι μεγάλες ομάδες δεν πρέπει να εξαγοράζονται. Μια μικρή ομάδα να εξαγοραστεί το καταλαβαίνω. Εδώ ήρθαμε να συζητήσουμε την πρόταση του κ. Αλαφούζου να μοιραστούν ισόποσα τα τηλεοπτικά. Και άκουσα τον κ. Σαββίδη να λέει “όχι”, αυτή είναι η ουσία. “Να δούμε άλλες εναλλακτικές”. Και τον κ. Ηλιόπουλο πάλι να μην συμφωνεί. Άρα όσον αφορά τις μεγάλες ομάδες, δεν συμφωνήσαμε στην πρόταση του κ. Αλαφούζου να μοιραστούν ισόποσα τα τηλεοπτικά συμβόλαια. Άρα λοιπόν κ. Αλαφούζο σε αυτό δεν υπάρχει συμφωνία. Αλαφούζος : Έχετε δίκιο κ. Μαρινάκη. Αυτό είναι γεγονός. Μαρινάκης : Εγώ λοιπόν τώρα τι θα έλεγα; Τι είναι το σωστό να κάνουμε… Υπάρχουν οργανισμοί όπως η Deloitte, η οποία είναι αναγνωρισμένη. Έχουν κάνει πολλή δουλειά για πολλές Λίγκες, για πολλές κεντρικές διαχειρίσεις. Να τους προσλάβουμε, να πληρώσουμε ένα ποσό το οποίο θα ζητήσουν και μέσα σε 2-3 μήνες να κάνουν μια μελέτη και να μας πουν: Ένα, δύο… Τεκμηριωμένα στοιχεία. Πώς μπορούμε να αυξήσουμε τα εσόδά μας και τι μπορούμε να κάνουμε για να καλυτερέψουμε τις συνθήκες της κεντρικής διαχείρισης. Και να πάμε με ένα σχέδιο, που δεν θα είναι μια ιδέα του κ. Αλαφούζου, η οποία μπορεί εκείνη τη στιγμή που το σκέφτεται να πιστεύει ότι μπορεί να λειτουργήσει. Η μια ιδέα του κ. Μαρινάκη, οποιουδήποτε άλλου μέλους του οργανισμού. Να πάμε σωστά, επαγγελματικά. Κάποιος που έχει κάνει αυτή τη δουλειά, να την κάνει για εμάς, για τη Λίγκα. Θέλουν 200.000; 300.000; Δεν ξέρω τι θα ζητήσουν. Και πριν τα Χριστούγεννα να μας φέρουν μια πρόταση και να μας πουν: Προτείνουμε ένα, δύο, τρία, τέσσερα τεκμηριωμένα που έχουν συμβεί στην Ευρώπη. Είχε επιτυχία. Για να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε και να το κάνουμε σωστά. Αλαφούζος: Δεσμευόμαστε ότι αν πάμε στην Deloitte… Μαρινάκης: Έφερα ως παράδειγμα την Deloitte κ. Αλαφούζο. Μπορεί να υπάρχει κάποια καλύτερη. Αλαφούζος: Είναι όντως ένα πολύ καλό παράδειγμα γιατί είναι έγκριτος οργανισμός που έχει μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο. Το ξέρετε, το ξέρω κι εγώ. Εσείς το ξέρετε ακόμα καλύτερα γιατί έχετε μεγαλύτερη παρουσία στο ποδόσφαιρο. Δεσμευόμαστε ότι αν μας κάνει μια πρόταση για την κεντρική διαχείριση η Deloitte βασισμένη σε επιτυχημένα ευρωπαϊκά μοντέλα να δεχτούμε όλοι την κεντρική διαχείριση ; Μαρινάκης : Δεσμευόμαστε. Εγώ δεσμεύομαι. Θα δούμε τι γράφουν βέβαια. Δεν μπορώ να προεξοφλήσω τι θα πουν, αλλά σας λέω ότι ένας οργανισμός όπως η Deloitte και μέχρι τώρα έχει φέρει αποτελέσματα, εμείς τη δεχόμαστε. Ηλιόπουλος: Να δούμε τι θα γράφει η έκθεση Deloitte, αλλά δεσμευόμαστε. Σαββίδης: Είμαστε υπέρ. Όσον αφορά το στοίχημα: Σε ό,τι αφορά το στοίχημα, υπήρχε δέσμευση της Κυβέρνησης, το οποίο μπορεί να επιβεβαιώσει η κα. Κοξένογλου, ότι θα διπλασιαστεί το ποσό από την Πολιτεία τουλάχιστον και θα φτάσουμε να παίρνει η κάθε ομάδα 2,5-3 εκατομμύρια από το στοίχημα. Σε αυτό πρέπει όλοι ενωμένοι να βοηθήσουμε ώστε να το πάρουν οι ομάδες μας. Μαρινάκης: «Μην τα δίνεις στη σερβιτόρα, Ιβάν. Δώσ’ τα καλύτερα στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, μην τα πληρώνει μόνο ο Μυστακίδης!». The post Οι «αιχμηροί» διάλογοι Σαββίδη – Μαρινάκη appeared first on inpaok.com.
InPAOKΠέντε του ΠΑΟΚ κόντρα στην Αγγλία!
Μεγάλα παιχνίδια ενόψει για την Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου Γυναικών, που θα τεθεί αντιμέτωπη με ένα ποδοσφαιρικό «μεγαθήριο», την Εθνική Αγγλία, με πέντε αθλήτριες του νταμπλούχου ΠΑΟΚ να βρίσκονται στις κλήσεις του ομοσπονδιακού Βασίλη Σπέρτου. Πιο συγκεκριμένα, στις κλήσεις βρίσκονται από πλευράς Δικεφάλου η Μαρία Γκούνη, Βάσια Γιαννακά, Έφη Μπράμε, Ελευθερία Δρακογιαννάκη και Παναγιώτα Αργυρίου. Η ανακοίνωση των κλήσεων: Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Σπέρτος, κάλεσε 26 ποδοσφαιρίστριες στην αποστολή της Εθνικής Γυναικών για τους αγώνες play offs του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027 με την Αγγλία, μία από τις υπερδυνάμεις του γυναικείου ποδοσφαίρου. Το πρώτο παιχνίδι με την back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης και φιναλίστ του τελευταίου Mundial θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 9 Οκτωβρίου (19:30) και το δεύτερο στις 13 του ίδιου μήνα (21:30) στο City Stadium του Λέστερ. Η Εθνική Ομάδα απέκτησε το δικαίωμα συμμετοχής στον α΄ γύρο των play offs καθώς τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της (League C) με αντιπάλους την Γεωργία και τα Νησιά Φερόε, σημειώνοντας μάλιστα 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες εντός και εκτός έδρας. Η πρωτιά αυτή σήμανε επίσης την άνοδο του γυναικείου αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην League B του UEFA Women’s Nations League. Οι κλήσεις της Εθνικής Γυναικών: Τερματοφύλακες: Πεταλωτή Ραφαηλία-Δήμητρα (Moncalieri Women), Γιαννακούλη Δήμητρα (ΑΕΚ), Κατεργιαννάκη Στυλιανή (Παναθηναϊκός). Αμυντικοί: Μάρκου Ελένη (Galatasaray), Θεοδωράκη Μαρίνα (KKPK MEDYK KONIN 1985), Παλαμά Μαρία (Budapest Honved FC), Γκούνη Μαρία (ΠΑΟΚ), Καπνίση Μαρία (ΑΕΚ), Πατερνά Μαρία (Αστέρας Τρίπολης), Νταρζάνου Σταματία (Παναθηναϊκός), Γιαννακά Βασιλική (ΠΑΟΚ). Μέσοι: Μωραϊτου Αθανασία (Fc Luzern), Χαλατσογιάννη Γεωργία (ΥΒ Frauen), Σαρρή Βεατρίκη (Birmingham City), Τσέλα Γκρισέλντα (Πογκόν), Σαΐχ Ελένη (ΑΕΚ), Μπράμε Ευθυμία (ΠΑΟΚ), Δρακογιαννάκη Ελευθερία (ΠΑΟΚ), Πούλιου Γρηγορία (Παναθηναϊκός). Επιθετικοί: Μπρουκσάιρ Καλλίστη-Κωνσταντίνα (Rangers FC), Παπαθεοδώρου Ιωάννα (OH Leuven), Ραπάνη Μαριάννα (Mercer Women’s Soccer), Αργυρίου Παναγιώτα (ΠΑΟΚ), Φακίνου Αργυρώ (Ohio Bobcats), Κόγγουλη Σοφία (ΑΕΚ), Τζούρτζεβιτς Ηλέκτρα (Παναθηναϊκός). The post Πέντε του ΠΑΟΚ κόντρα στην Αγγλία! appeared first on inpaok.com.
GazzettaΜπάσκετΤο ξεχωριστό κάλεσμα του ΠΑΟΚ (pic)
Η αυριανή προπόνηση του ΠΑΟΚ, είναι ανοικτή για τον κόσμο της ομάδας και η ομάδα, έκανε το δικό της κάλεσμα, μέσω social media.
InPAOKΈκτακτο: Χειρουργείο για Άλι και Παβλένκα!
Το χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε για τους Γίρι Παβλένκα και Τάχα Άλι, αφού από τα αποτελέσματα της μαγνητικής που υποβλήθηκαν, κρίθηκε ότι πρέπει να περάσουν την πόρτα του χειρουργείου, για να αποκατασταθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον ώμο. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο ποδοσφαιριστές υπέστησαν εξάρθρωση ώμου, και μετά την αξιολόγηση του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, κρίθηκε ότι είναι απαραίτητο να προχωρήσουν σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος. Όσον αφορά την περίπτωση του Άλι, αρχικά είχε ακολουθηθεί συντηρητική αγωγή, για τον τραυματισμό του στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν, κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου, με το επιτελείο του Δικεφάλου να επισημαίνει εξ αρχής ότι υπήρχε η πιθανότητα υποτροπής. Κάτι που, δυστυχώς, συνέβη… Πλέον αναμένεται να αποσαφηνιστεί το πού και το πότε θα πραγματοποιηθούν οι δύο χειρουργικές επεμβάσεις, σε Άλι και Παβλένκα, που αναμένεται να μείνουν στα «πιτς» για το προσεχές διάστημα. The post Έκτακτο: Χειρουργείο για Άλι και Παβλένκα! appeared first on inpaok.com.
GazzettaΠοδόσφαιροΜαρινάκης: Πέρασε η πρόταση για μελέτη κεντρικής διαχείρισης, απορρίφθηκε το «δια 14» του Αλαφούζου
Η πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη για μελέτη, ώστε να υπάρξει κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά πέρασε, ενώ απορρίφθηκε του Αλαφούζου.
InPAOKSuperbet League 2: Κυριακή στη Λάρισα ο ΠΑΟΚ Β!
Γνωστό έγινε το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής της Superbet League 2, με τον ΠΑΟΚ Β να έχει απαιτητική έξοδο στη Λάρισα, με την αναμέτρηση να ορίζεται για το μεσημέρι της Κυριακής (27/9, 16:00), και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ. Πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής: 16:00 | Απόλλων Καλαμαριάς – Αναγέννηση Καρδίτσας (Γήπεδο Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς) 16:00 | ΑΕΛ – ΠΑΟΚ Β’ (AEL FC Arena) — Τηλεοπτική κάλυψη: ΕΡΤ Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 16:00 | Athens Kallithea – Asteras Aktor Β’ (Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας “Γρηγόρης Λαμπράκης”) — Τηλεοπτική κάλυψη: ΕΡΤ The post Superbet League 2: Κυριακή στη Λάρισα ο ΠΑΟΚ Β! appeared first on inpaok.com.
InPAOK«Σας περιμένουμε στην ανοικτή προπόνηση!» (pic)
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει Super Cup με την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, ενόψει της αυριανής (23/9), ανοικτής προπόνησης της ομάδας στο PAOK Sports Arena. Όπως αναφέρει ο επίσημος Δικέφαλος: «Ξεκινήσαμε την προετοιμασία για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και αύριο το απόγευμα σας περιμένουμε στο PAOK Sports Arena, στην ανοικτή προπόνηση της ομάδας. Όλες οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00, οπότε και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Andrea Trinchieri. Ξέρουμε ότι μετράτε τις μέρες, αλλά το ίδιο ακριβώς κάνουμε και εμείς». The post «Σας περιμένουμε στην ανοικτή προπόνηση!» (pic) appeared first on inpaok.com.
InPAOK«Βόμβα» του ΠΑΟΚ με Ράγια Μάρσαλ!
Με πολύ σημαντική μεταγραφή ολοκληρώνει το τμήμα μπάσκετ Γυναικών του ΠΑΟΚ, αφού έφτασε σε συμφωνία με τη Ράγια Μάρσαλ, που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στο WNBA. Στα 22 της χρόνια, η Αμερικανίδα ψηλή (αγωνίζεται στις θέσεις 4-5) έρχεται στον Δικέφαλο ούσα εν ενεργεία την τελευταία διετία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Η Ράγια ήταν ένα από τα πιο «δυνατά» ονόματα ψηλών που βγήκαν από το κολεγιακό μπάσκετ, ενώ η ομάδα της, Κονέκτικατ την επέλεξε στο νούμερο 25 του draft. The post «Βόμβα» του ΠΑΟΚ με Ράγια Μάρσαλ! appeared first on inpaok.com.
NovasportsΜπάσκετΣλούκας: «Πολύ ενθαρρυντικό ότι το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό, θα παλέψουμε για τo Super Cup»
Η Stoiximan GBL δημοσίευσε ένα αφιέρωμα για τον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας σεζόν και σε αυτό φιλοξενήθηκαν δηλώγσεις του αρχηγού των «πράσινων», Κώστα Σλούκα. Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού: «Το νέο πρωτάθλημα αναμένεται να είναι πολύ ανταγωνιστικό, καθώς πέραν του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, έχουν ανέβει αρκετά κάνοντας σημαντικές επενδύσεις ο ΠΑΟΚ και
InPAOKΤα εισιτήρια για την ευρωπαϊκή «μάχη» των νταμπλούχων!
Ο ΠΑΟΚ στρέφεται με την αναμέτρηση με τη Σπάρτακ Μιγιάβα, για τη φάση των «32» του Europa Cup, με τον «ασπρόμαυρο» ΑΣ να ανακοινώνει τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων, που θα κοστίζουν δέκα ευρώ. Αναλυτικά από την ανακοίνωση του Δικεφάλου: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Σπάρτακ Μιγιάβα στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «32» του UEFA Women’s Europa Cup, με τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» να θέλουν, με τη στήριξη του κόσμου τους, να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, στις 16:00, στο Γήπεδο Μακεδονικού. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10€, ενώ η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα, από τις 14:00 και μετά. The post Τα εισιτήρια για την ευρωπαϊκή «μάχη» των νταμπλούχων! appeared first on inpaok.com.
GazzettaΠοδόσφαιροΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Χρήστο Κώστογλου από την Ντόρτμουντ
Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Χρήστος Κώστογλου, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του 17χρονου μεσοεπιθετικού από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.
InPAOK«Εμείς μαζί για μια ζωή»
Το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών του ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για τη συγκλονιστική παρουσία και στήριξή του στον τελικό του Super Cup, όπου ο Δικέφαλος πανηγύρισε έναν ακόμη τίτλο και ολοκλήρωσε με τον ιδανικό τρόπο μια ιστορική σεζόν. Το γήπεδο γέμισε ασπρόμαυρο χρώμα, με τους φίλους του ΠΑΟΚ να δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και να βρίσκονται στο πλευρό των αθλητριών του Δικεφάλου σε ακόμη μία μεγάλη αναμέτρηση. Άλλωστε, η παρουσία του κόσμου ήταν μαζική, καθώς φίλοι του ΠΑΟΚ έδωσαν το «παρών» όχι μόνο από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και από πολλές περιοχές της ελληνικής επαρχίας, μετατρέποντας την εξέδρα σε σημαντικό παράγοντα της μεγάλης βραδιάς. Με αφορμή την κατάκτηση του Super Cup και την επίτευξη του ιστορικού Τρεμπλ, το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών του ΠΑΟΚ θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη διαρκή στήριξή του, ιδιαίτερα σε μια ξεχωριστή χρονιά για τον Σύλλογο, στα 100 χρόνια από την ίδρυσή του. Το μήνυμα του τμήματος ολοκληρώθηκε με μια χαρακτηριστική φράση: «Και στον επόμενο αιώνα θα στο λέω… ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!» Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το τμήμα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την απίστευτη συμπαράσταση στον τελικό του Σούπερ Καπ. Το “Σπίτι του Χάντμπολ” ντύθηκε στα Ασπρόμαυρα από τον αδάμαστο λαό μας σε μια άκρως ΠΑΟΚτσήδικη βραδιά, που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου και την ιστορική επιτυχία του Τρεμπλ. Οπαδοί του ΠΑΟΚ από κάθε γωνιά του νόμου Θεσσαλονίκης, αλλά και από πολλές περιοχές της επαρχίας, μετέδωσαν τη φλόγα από την κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο και ώθησαν τις αθλήτριες του Δικεφάλου στην επικράτηση και κατ’ επέκταση στην επίτευξη του μεγάλου στόχου στα 100 χρόνια του Συλλόγου. Και στον επόμενο αιώνα θα στο λέω…. ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ» The post «Εμείς μαζί για μια ζωή» appeared first on inpaok.com.
InPAOK«Η Μονακό αιτήθηκε τη συμμετοχή της στην ABA League 2»
Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα η Μονακό «χτύπησε» την πόρτα της δεύτερης κατηγορίας της Αδριατικής Λίγκας και πήρε προσωρινά θετική απάντηση από τον πρόεδρο της διοργάνωσης Οστόγια Μιχαΐλοβιτς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Μeridian Sport η γαλλική ομάδα αιτήθηκε την συμμετοχή της στην δεύτερη κατηγορία της Αδριατικής Λίγκας έτσι ώστε να αγωνιστεί σε όσο το δυνατό υψηλότερο πρωτάθλημα Μάλιστα οι Μονεγάσκοι πήραν προσωρινά θετική απάντηση από τον πρόεδρο της διοργάνωσης Οστόγια Μιχαΐλοβιτς. «Λαμβάνοντας υπόψη τις περιστάσεις που εξετάστηκαν κατά τη διάρκεια των πρόσφατων συζητήσεών μας, καθώς και τις συγκεκριμένες κανονιστικές συνθήκες που διέπουν επί του παρόντος την αθλητική κατάσταση του Συλλόγου για τη σεζόν 2026/2027, ζητούμε με σεβασμό από τις αρμόδιες αρχές της Αδριατικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης να διενεργήσουν, κατά προτεραιότητα, μια ολοκληρωμένη νομική και κανονιστική αξιολόγηση της δυνατότητας ένταξης του Μονακό στο πρωτάθλημα ABA 2 League». «Λαμβάνοντας υπόψη τις περιστάσεις που εξετάστηκαν κατά τη διάρκεια των πρόσφατων συζητήσεών μας, καθώς και τις συγκεκριμένες κανονιστικές συνθήκες που διέπουν επί του παρόντος την αθλητική κατάσταση του Συλλόγου για τη σεζόν 2026/2027, ζητούμε με σεβασμό από τις αρμόδιες αρχές της Αδριατικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης να διενεργήσουν, κατά προτεραιότητα, μια ολοκληρωμένη νομική και κανονιστική αξιολόγηση της δυνατότητας ένταξης του Μονακό στο πρωτάθλημα ABA 2 League. The post «Η Μονακό αιτήθηκε τη συμμετοχή της στην ABA League 2» appeared first on inpaok.com.
InPAOKΥποψήφιο για κορυφαίο το γκολ του Άλι! (video)
To βραβείο του κορυφαίου τέρματος της πέμπτης αγωνιστικής διεκδικεί ο Τάχα Άλι, για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναιτωλικό, το οποίο κι άνοιξε τον δρόμο για την επικράτηση του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Το γκολ του Σουηδού εξτρέμ, που ήταν και το πρώτο του με τ’ ασπρόμαυρα, είναι ανάμεσα στα πέντε που ξεχώρισαν και θα τεθούν στη διάθεση του κοινού, μέσα από τη σχετική ψηφοφορία. Tα υποψήφια Best Goal της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League είναι τα ακόλουθα: 1/ Χ. Πόμπο (63′)-Κηφισιά 2/ Ν. Αθανασίου-ΟΦΗ 3/ Α. Τεττέη-Παναθηναϊκός 4/ Τ. Άλι-ΠΑΟΚ 5/ Ν. Εστέμπαν-Παναιτωλικός The post Υποψήφιο για κορυφαίο το γκολ του Άλι! (video) appeared first on inpaok.com.
NovasportsΠοδόσφαιροΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Κώστογλου
Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ κι επισήμως είναι – πλέον – ο Χρήστος Κώστογλου. Ως μέρος της μεταγραφής του Γιάννη Κωνσταντέλια στην Ντόρτμουντ, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» εξασφάλισαν την απόκτηση του 17χρονου διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικού από τους Βεστφαλούς. Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας στη σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Κώστογλου. Ο
GazzettaEHF European Cup: Οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Δράμα και Ιωνικός έμαθαν αντίπαλο
Οι πέντε εκπρόσωποι του ελληνικού χάντμπολ στο EHF European Cup έμαθαν τον αντίπαλό τους στον 2ο γύρο της διοργάνωσης.
GazzettaΠοδόσφαιροΠΑΟΚ: Η αρχηγική ομιλία Ζίβκοβιτς στα αποδυτήρια του Αγρινίου
Ο ΠΑΟΚ δημοσίευσε την ηγετική ομιλία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς προς τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο
InPAOKΚαι με τη «βούλα» στ’ ασπρόμαυρα ο Κώστογλου!
Ήταν γνωστό από καιρό , πλέον είναι κι επίσημο, με τον ΠΑΟΚ να ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Κώστογλου από την Ντόρτμουντ. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός εντάσσεται στη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου, ενώ υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη εδώ και καιρό ξεκινήσει τις προπονήσεις με την ομάδα του Ντάνι Πονζ, όπως είχατε διαβάσει μέσα από το INPAOK. Αφού ολοκληρώθηκαν και τα διαδικαστικά, ο Κώστογλου είναι πλέον κι επίσημα «κομμάτι» της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου, και εντάσσεται ξανά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, αφού σε ηλικία επτά ετών είχε περάσει από τα τμήματα των «ασπρόμαυρων» ακαδημιών. Η ανακοίνωση του Δικεφάλου: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Κώστογλου. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου στη Superbet League 2. Ο Χρήστος Κώστογλου, γεννημένος το 2009, έρχεται από τη Ντόρτμουντ ως ένας πολλά υποσχόμενος μεσοεπιθετικός. Είναι Έλληνας διεθνής στις μικρές Εθνικές και μάλιστα θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ17, που θα γίνει στο Κατάρ τον Νοέμβριο του 2026. Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία ίσως είναι ότι σε ηλικία επτά ετών ο Χρήστος πέρασε από τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ, πριν μετακομίσει στη Γερμανία. Ήταν συμπαίκτης τότε με πολλά από τα παιδιά του PAOK Academy, με τα οποία θα ξαναβρεθεί φυσικά». The post Και με τη «βούλα» στ’ ασπρόμαυρα ο Κώστογλου! appeared first on inpaok.com.
NovasportsΜπάσκετΝαζ Μήτρου-Λονγκ: «Ξεχωριστός ο ΠΑΟΚ, ταλέντο που δεν διδάσκεται ο Καλάθης»
Για όλους και για όλα μίλησε ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ στη Meridian Sport, μετά τη σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ επί της Παρτίζαν. Ο έμπειρος γκαρντ στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα των ασπρόμαυρων, υπογραμμίζοντας πως η επένδυση της διοίκησης και η παρουσία του Αντρέα Τρινκιέρι δημιουργούν μια μοναδική δυναμική. «Δεν υπάρχει ενδιάμεση κατάσταση με τον κόουτς, όλα είναι
NovasportsΠοδόσφαιροΛουτσέσκου: «Υπέφερα πολύ, είχα δεθεί πολύ με τον ΠΑΟΚ, αλλά όλα στη ζωή έχουν ένα τέλος»
H διακοπή των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων έδωσε τη δυνατότητα στον Ραζβάν Λουτσέσκου να επιστρέψει στη Ρουμανία για ολιγοήμερες διακοπές και μεταξύ άλλων να μιλήσει – και – για τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός σ’ ερώτηση που δέχθηκε από συμπατριώτη του δημοσιογράφο για το τέλος αυτής της πολύχρονης σχέσης σημείωσε: «Για
InPAOKΛουτσέσκου για ΠΑΟΚ: «Αυτό που πετύχαμε μαζί δεν μπορεί να το διαγράψει κανείς»
Στην πατρίδα του επέστρεψε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, όπου σε τοποθετήσεις του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πολυετές πέρασμά του από τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος προπονητής χαρακτήρισε τα επτά χρόνια που έζησε στη Θεσσαλονίκη ως μια ξεχωριστή διαδρομή, υπογραμμίζοντας τη βαθιά συναισθηματική σύνδεση που ανέπτυξε με τον σύλλογο. Ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου στάθηκε στο γεγονός ότι η παρουσία του έχει καταγραφεί οριστικά στην ιστορία της ομάδας, ενώ σημείωσε πως κάθε κύκλος στο ποδόσφαιρο φτάνει αναπόφευκτα στο τέλος του. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου: «Για μένα είναι μια υπέροχη ιστορία ζωής, επτά χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Τελείωσε, η ζωή συνεχίζεται, εκείνοι θα προχωρήσουν στον δρόμο τους όσο καλύτερα γνωρίζουν, κι εγώ πρέπει να προχωρήσω στον δικό μου. Όμως θα είμαι για πάντα στην ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα από όσα πετύχαμε, όπως είμαι στην ιστορία της Αλ Χιλάλ, της Ραπίντ ή της Μπρασόβ. Υπέφερα πολύ, είχα δεθεί πολύ με τον ΠΑΟΚ, αλλά όλα στη ζωή έχουν ένα τέλος, και ακόμη περισσότερο στο ποδόσφαιρο. Όταν υπάρχει ένας χωρισμός, έπειτα από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα κατά το οποίο ήμασταν μαζί και παλεύαμε μαζί, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν τύψεις και απογοητεύσεις. Δεν βλέπεις ποτέ μια ερωτική ιστορία να τελειώνει με χαρά ή ενθουσιασμό. Υποχρέωσή μας είναι να κρατήσουμε ό,τι όμορφο υπήρξε και να ξεχάσουμε αυτό το τελευταίο, άσχημο κομμάτι. Είτε το θέλουν είτε όχι, είμαι ένας προπονητής που ανήκει στην ιστορία του ΠΑΟΚ και αυτό δεν μπορεί να μου το πάρει κανείς». The post Λουτσέσκου για ΠΑΟΚ: «Αυτό που πετύχαμε μαζί δεν μπορεί να το διαγράψει κανείς» appeared first on inpaok.com.
InPAOKΈμαθε αντίπαλο στο European Cup ο ΠΑΟΚ
Την Μπόρατς Μπάνια Λούκα από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του European Cup ανδρών στο χάντμπολ, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της EHF στη Βιέννη. Ο Δικέφαλος θα δώσει την πρώτη αναμέτρηση εντός έδρας το Σαββατοκύριακο 17-18 Οκτωβρίου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα, το διήμερο 24-25 Οκτωβρίου στη Βοσνία. Οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της βοσνιακής ομάδας στη φάση των «64» της διοργάνωσης, προκειμένου να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού. The post Έμαθε αντίπαλο στο European Cup ο ΠΑΟΚ appeared first on inpaok.com.
InPAOKΑπό το επιθετικό κρεσέντο με Παρτιζάν, στη σκληρή μάχη με τον Παναθηναϊκό (pics)
Η παρουσία του ΠΑΟΚ στο 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» προσέφερε δύο τελείως διαφορετικά, αλλά εξίσου διδακτικά αγωνιστικά δείγματα απέναντι σε αντιπάλους επιπέδου EuroLeague. Η στατιστική σύγκριση του ημιτελικού με την Παρτιζάν (νίκη 100-99) και του τελικού με τον Παναθηναϊκό (ήττα 87-81) αποκαλύπτει την προσαρμογή των αποφάσεων της ομάδας του Αντρέα Τρινκιέρι μέσα σε μόλις 24 ώρες, αναδεικνύοντας τις σταθερές της, αλλά και τις παραμέτρους που έκριναν το αποτέλεσμα σε κάθε αναμέτρηση. Στον τομέα της εκτέλεσης εντός πεδιάς, ο Δικέφαλος παρουσίασε εντυπωσιακή σταθερότητα στις προσπάθειες δύο πόντων, διατηρώντας την κυριαρχία του κοντά στο καλάθι και στα δύο παιχνίδια. Απέναντι στην Παρτιζάν εκτέλεσε με 56% ευστοχώντας σε 19 από τα 34 δίποντα, ενώ στον τελικό με τον Παναθηναϊκό το ποσοστό παρέμεινε σε εξίσου υψηλά επίπεδα αγγίζοντας το 53% με 20 εύστοχα σε 38 σουτ. Η μεγάλη διαφοροποίηση, ωστόσο, καταγράφηκε στην περιφερειακή εκτέλεση. Στον ημιτελικό, ο ΠΑΟΚ σημείωσε ένα επιθετικό ξέσπασμα πίσω από τα 6,75 μέτρα με 43% ευστοχίας (12/28 τρίποντα), στοιχείο που του επέτρεψε να φτάσει στους 100 πόντους. Αντίθετα, στον τελικό η περιφερειακή ευστοχία υποχώρησε στο 34% με 10/29 τρίποντα, την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός βρήκε λύσεις από την περιφέρεια με 42% (13/31), γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ του. Τα νούμερα της επικράτησης του ΠΑΟΚ επί της Παρτιζάν Η πιο καθοριστική στατιστική αντίθεση ανάμεσα στις δύο αναμετρήσεις εντοπίζεται στη γραμμή των ελευθέρων βολών και στη συχνότητα επίσκεψης σε αυτήν. Στη νίκη επί της Παρτιζάν, η απόλυτη ψυχραιμία και η επιθετική επιμονή των παικτών του ΠΑΟΚ απέφεραν 29 εκτελεσμένες βολές με το εντυπωσιακό 90% (26/29), καλύπτοντας κάθε αμυντική ατέλεια. Στον τελικό με τον Παναθηναϊκό, οι συνθήκες άλλαξαν άρδην δεδομένου πως ο Δικέφαλος κέρδισε μόλις 15 βολές ευστοχώντας στις 11 (73%). Η διαφορά αυτή γίνεται ακόμα πιο ανάγλυφη αν συγκριθεί με τις 27 βολές που εκτέλεσε ο Παναθηναϊκός (20/27), με τη φθορά των φάουλ και τους 9 επιπλέον πόντους των γηπεδούχων από τη γραμμή της φιλανθρωπίας να αποτελούν τον βασικό καταλύτη για το τελικό σκορ. Στο κομμάτι της οργάνωσης και της κυκλοφορίας της μπάλας, ο ΠΑΟΚ έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Απέναντι στην Παρτιζάν, η επιθετική λειτουργία ήταν υποδειγματική, παράγοντας 24 ασίστ σε έναν αγώνα υψηλού ρυθμού. Στον τελικό, η πίεση της αθηναϊκής ομάδας περιόρισε τη δημιουργία του Δικεφάλου στις 16 ασίστ, αποτυπώνοντας τον πιο κλειστό και τακτικό χαρακτήρα του παιχνιδιού. Ωστόσο, το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο σταθερότητας για το συγκρότημα του Τρινκιέρι ήταν η διαχείριση των λαθών, καθώς και στα δύο παιχνίδια ο ΠΑΟΚ υπέπεσε σε μόλις 10 λάθη, δείγμα υψηλής συγκέντρωσης και σωστής λήψης αποφάσεων απέναντι σε πιεστικές άμυνες. Η στατιστική στον τελικό του T-Center Στη «μάχη» των αιθέρων, ο ΠΑΟΚ κράτησε σχεδόν πανομοιότυπη στατιστική συμπεριφορά, επιβεβαιώνοντας τη μαχητικότητα της φροντ λάιν του. Κόντρα στην Παρτιζάν μάζεψε 35 ριμπάουντ (24 αμυντικά και 11 επιθετικά), υπερισχύοντας της σερβικής ομάδας που είχε 32. Στον τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο αριθμός παρέμεινε σχεδόν σταθερός στα 34 ριμπάουντ, με τη διαφορά ότι ο ΠΑΟΚ αύξησε την επιθετικότητά του στο αντίπαλο καλάθι ανανεώνοντας 13 επιθέσεις (έναντι 11 στον ημιτελικό), αν και ο Παναθηναϊκός επικράτησε οριακά στα συνολικά ριμπάουντ με 37. Ενδιαφέρουσα εξέλιξη παρουσίασε η ανασταλτική προσήλωση της ομάδας. Ενώ απέναντι στην Παρτιζάν ο ΠΑΟΚ περιορίστηκε σε 4 κλεψίματα και 2 κοψίματα, στον τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό ανέβασε την αμυντική του ένταση, καταγράφοντας 7 κλεψίματα και 3 μπλοκ, υποχρεώνοντας παράλληλα τον αντίπαλό του σε 12 λάθη. Τέλος, ο δείκτης συνολικής αξιολόγησης (PIR) αποτυπώνει ανάγλυφα τη φύση των δύο αγώνων. Στον επιθετικό μονόλογο του ημιτελικού ο ΠΑΟΚ συγκέντρωσε 115 βαθμούς PIR (έναντι 116 της Παρτιζάν), ενώ στον πιο απαιτητικό τελικό το PIR διαμορφώθηκε στους 81 βαθμούς έναντι 104 του Παναθηναϊκού. Συνοψίζοντας, η στατιστική σύγκριση των δύο αγώνων φανερώνει μια ομάδα που στον ημιτελικό επικράτησε χάρη στην επιθετική της πολυφωνία, τα τρίποντα και την απόλυτη ευστοχία στις βολές, ενώ στον τελικό μετασχηματίστηκε σε ένα σύνολο με μεγαλύτερη αμυντική ένταση, πληρώνοντας αποκλειστικά τη διαφορά στις εκτελεσμένες βολές και την περιφερειακή ευστοχία του αντιπάλου. The post Από το επιθετικό κρεσέντο με Παρτιζάν, στη σκληρή μάχη με τον Παναθηναϊκό (pics) appeared first on inpaok.com.
NovasportsΠοδόσφαιροΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ανεβαίνουμε. Παλεύουμε. Δεν σταματάμε» (video)
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε το αγωνιστικό του πρόγραμμα ο ΠΑΟΚ πριν από τη διακοπή του Πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, επικρατώντας του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 3-1. Δύο μέρες μετά η ΠΑΕ, μέσα από επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε την ομιλία του αρχηγού της ομάδας, Άντριγια Ζίβκοβιτς στ’ αποδυτήρια
InPAOKΗγετικός Ζίβκοβιτς: «Παίζουμε για τις οικογένειές μας και τους φιλάθλους»
Ηγετικό ρόλο στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ ανέλαβε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς λίγα λεπτά πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός απευθύνθηκε στους συμπαίκτες του, θέτοντας το πλαίσιο για την εμφάνιση που έπρεπε να πραγματοποιήσει η ομάδα ώστε να φτάσει στην επικράτηση με 3-1. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ζήτησε από όλους να διατηρήσουν την ίδια αγωνιστική ένταση που είχαν στο παιχνίδι με τον Άρη, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για συνεχή βελτίωση και μάχη σε κάθε φάση της αναμέτρησης. «Είναι πολύ σημαντικό το πως θα μπούμε στο παιχνίδι. Με καλή προσπάθεια πρέπει να παλέψουμε για κάθε μπάλα, να επαναλάβουμε όσα κάναμε κόντρα στον Άρη. Το ίδιο παιχνίδι παιδιά και ακόμα καλύτερα, γιατί σε κάθε παιχνίδι γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο, αλλά τώρα είμαστε πολύ καλά. Ανεβαίνουμε ψηλά και πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν μπορούμε να το αφήσουμε. Αν το αφήσουμε αυτό θα είναι πολύ κακό. Πρέπει να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι, δεν έχει σημασία κόντρα σε ποιον αγωνιζόμαστε. Πρέπει να παλέψουμε για αυτή τη φανέλα, για εμάς, τους φιλάθλους μας, τις οικογένειές μας. Πάμε όλοι μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζίβκοβιτς. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) The post Ηγετικός Ζίβκοβιτς: «Παίζουμε για τις οικογένειές μας και τους φιλάθλους» appeared first on inpaok.com.
InPAOKΚοσίδης στο INPAOK: «Είναι το όνειρο κάθε παιδιού, είμαι στον ΠΑΟΚ από τα έξι!»
Την πρώτη του νίκη στη φετινή Superbet League 2 πέτυχε ο ΠΑΟΚ Β, με τους «ασπρόμαυρους» να υποδέχονται στις Σέρρες τον Νέστο Χρυσούπολης και να επικρατούν με 2-1, με τον Γιώργο Κοσίδη να πετυχαίνει το καθοριστικό γκολ, που έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Ντάνι Πονζ. Ο ταλαντούχος αμυντικός μάλιστα, κάτι λιγότερο από 24 ώρες νωρίτερα βρισκόταν στο Αγρίνιο και στην αποστολή της πρώτης ομάδας, στη νίκη επί του Παναιτωλικού, πριν πάρει τον δρόμο για τις Σέρρες, όπου αγωνίστηκε σε όλο το 90 λεπτό και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Για αυτή την ιδιαίτερη εμπειρία, μεταξύ πρώτης και δεύτερης ομάδας, τις δύο νίκες αλλά και τον μεγάλο στόχο της καθιέρωσης, μίλησε μεταξύ άλλων ο νεαρός αμυντικός του Δικεφάλου μίλησε στο INPAOK. Αναλυτικά τα όσα είπε: Από το Αγρίνιο στις Σέρρες, και δύο σημαντικά διπλά για πρώτη και δεύτερη ομάδα. Πως βίωσες αυτό το ιδιαίτερο 24ωρο; «Ναι, αυτή η εβδομάδα κυλάει κάπως έτσι. Είμαι μία με την πρώτη ομάδα, μία με τη Β. Την Κυριακή ήμουν στο Αγρίνιο, όπου κερδίσαμε κιόλας και ήταν μια πολύ ωραία βραδιά. Μετά γύρισα σπίτι κατά τις 4:00 το πρωί και δεν είχα πολλές ώρες για ξεκούραση. Ήρθα όμως εδώ και έκανα αυτό που έπρεπε, βοήθησα την ομάδα να κερδίσει». Βρέθηκες στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, βρίσκεσαι σε αποστολές. Είναι ένα έξτρα κίνητρο η καθιέρωση; «Ναι, είναι το όνειρο κάθε παιδιού που ξεκινάει από την ακαδημία. Εγώ βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ από 6 χρονών και περίμενα πώς και πώς να μου δοθεί η ευκαιρία στην πρώτη ομάδα, ώστε αν μπορέσω, να καθιερωθώ κιόλας». Σκόραρες και πετύχατε μια σημαντική νίκη, την πρώτη της σεζόν. Θεωρείς ότι αυτό το τρίποντο θα σας «ξεκλειδώσει» ενόψει της συνέχειας: «Σίγουρα, η πρώτη νίκη είναι πολύ ευχάριστη για εμάς και μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια. Βλέπουμε κάθε ματς σαν τελικό και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε». Τέλος, για τη συνύπαρξη του με τον Μπαταούλα, από τις ακαδημίες μέχρι την πρώτη ομάδα: The post Κοσίδης στο INPAOK: «Είναι το όνειρο κάθε παιδιού, είμαι στον ΠΑΟΚ από τα έξι!» appeared first on inpaok.com.
InPAOKΜπεν Μουρ: Ο αθόρυβος… εργάτης των επιθετικών ριμπάουντ
Τα στατιστικά πεπραγμένα του Μπεν Μουρ στο 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» αποτυπώνουν το προφίλ ενός παίκτη με σπάνια αποτελεσματικότητα, οικονομία στο παιχνίδι του και ενέργεια στη διεκδίκηση των διεκδικούμενων μπαλών. Η απόλυτη ευστοχία εντός πεδιάς (8/8 δίποντα) Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο στη στατιστική του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ είναι πως ολοκλήρωσε το διήμερο στην Αθήνα χωρίς να χάσει ούτε ένα σουτ δύο πόντων. Απέναντι στην Παρτιζάν είχε 4/4 δίποντα σε μόλις 13:20 λεπτά συμμετοχής, ενώ στον τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό επανέλαβε ακριβώς το ίδιο επίτευγμα με 4/4 δίποντα σε 22:55 λεπτά. Με 8 εύστοχες προσπάθειες σε 8 εκτελέσεις (100%), ο Μουρ απέδειξε ότι διαθέτει εξαιρετικά τοποθετημένα τελειώματα γύρω από το καλάθι και υψηλό δείκτη επιλογής σουτ. Τα νούμερα της επικράτησης του ΠΑΟΚ επί της Παρτιζάν Οικείο σκοράρισμα και επιθετικά ριμπάουντ Ο Αμερικανός σημείωσε ακριβώς 10 πόντους σε καθένα από τα δύο παιχνίδια, αποτελώντας σταθερό πυλώνα παραγωγικότητας για την πεντάδα του Αντρέα Τρινκιέρι. Παράλληλα, εξέλιχθηκε σε «εφιάλτη» για τις αντίπαλες φροντ λάιν στον τομέα των επιθετικών ριμπάουντ. Από τα 9 συνολικά ριμπάουντ που μάζεψε στο τουρνουά, τα 7 ήταν επιθετικά (2 κόντρα στην Παρτιζάν και 5 στον τελικό με τον Παναθηναϊκό), προσφέροντας στον ΠΑΟΚ πολύτιμες δεύτερες ευκαιρίες εκτέλεσης. Η στατιστική στον τελικό του T-Center Η προσαρμογή στα φάουλ και η άνοδος του PIR Στον ημιτελικό με την Παρτιζάν, ο Μουρ βρέθηκε αντιμέτωπος με πρόβλημα φάουλ, συμπληρώνοντας 5 φάουλ σε μόλις 13 λεπτά, γεγονός που περιόρισε τον χρόνο του αλλά δεν τον εμπόδισε να συγκεντρώσει 9 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (PIR). Στον τελικό με τον Παναθηναϊκό, ο Αμερικανός διατήρησε την ίδια επιθετική αποτελεσματικότητα, διαχειρίστηκε καλύτερα τις επαφές του (4 φάουλ) και έμεινε στο παρκέ για σχεδόν 23 λεπτά. Αποτέλεσμα ήταν να ολοκληρώσει τον αγώνα με 14 PIR, 0 λάθη, 2/2 βολές και 5 επιθετικά ριμπάουντ, καταγράφοντας μία από τις πιο γεμάτες και ουσιαστικές εμφανίσεις της ομάδας. The post Μπεν Μουρ: Ο αθόρυβος… εργάτης των επιθετικών ριμπάουντ appeared first on inpaok.com.
InPAOKΤσάκαλου: «Θέλουμε να ξανακάνουμε το Τρεμπλ!»
Στον πρώτο τίτλο της σεζόν, αλλά και στη διαρκή στόχευση του ΠΑΟΚ για την κορυφή, στάθηκε η Λαμπρίνα Τσάκαλου μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Η αθλήτρια του Δικεφάλου αναγνώρισε πως η ομάδα δεν έπιασε τα αγωνιστικά στάνταρ που μπορεί να παρουσιάσει, ωστόσο έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια, θέτοντας ως μεγάλο στόχο το back to back τρεμπλ. Παρακάτω όσα είπε: «Δεν ήταν πολύ ανταγωνιστικό το παιχνίδι, αλλά ήταν το πρώτο επίσημο και ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που πάντα πηγαίνει για τους τίτλους, με αυτόν τον τίτλο έγινε και το τρεμπλ και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη χρονιά. Δεν εμφανιστήκαμε τόσο καλά αγωνιστικά και σύμφωνα με το επίπεδό μας, αλλά σίγουρα τα επόμενα πατήματα θα είναι καλύτερα. Όπως είπαμε ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει στόχο όλους τους τίτλους, οπότε το νταμπλ και το Σούπερ Καπ για το back to back τρεμπλ». The post Τσάκαλου: «Θέλουμε να ξανακάνουμε το Τρεμπλ!» appeared first on inpaok.com.
InPAOKΤι έγινε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ μετά το buzzer-beater!
Η λήξη στον ημιτελικό απέναντι στην Παρτιζάν δεν σήμανε απλώς την πρόκριση στον τελικό του Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», αλλά πυροδότησε μια άνευ προηγουμένου συναισθηματική έκρηξη. Το αριστουργηματικό νικητήριο τρίποντο του Μάρκους Φόστερ στην εκπνοή του χρόνου μετέτρεψε το παρκέ σε πεδίο πανηγυρισμών, ωστόσο, η πραγματική αγωνιστική «κάθαρση» για τους αθλητές του Αντρέα Τρινκιέρι συντελέστηκε λίγα λεπτά αργότερα, πίσω από τις κλειστές πόρτες των αποδυτηρίων. Εκεί όπου η σωματική εξάντληση των σαράντα λεπτών παραχώρησε τη θέση της στην απόλυτη ανακούφιση και την αμοιβαία αναγνώριση, οι παίκτες του Δικεφάλου συνειδητοποίησαν το μέγεθος του επιτεύγματός τους. Το κλίμα στον εσωτερικό χώρο του γηπέδου δεν ήταν απλώς εορταστικό, αλλά διακατεχόταν από μια βαθιά αίσθηση δικαίωσης για την κατάθεση ψυχής απέναντι σε έναν αντίπαλο επιπέδου EuroLeague. Την εσωτερική αυτή κατάσταση και την ψυχολογική κατάσταση της ομάδας αποτύπωσε με τον πιο ανάγλυφο και αυθεντικό τρόπο ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Ο έμπειρος γκαρντ, περιγράφοντας τις πρώτες στιγμές μετά την είσοδο των αθλητών στα αποδυτήρια, εξομολογήθηκε τις σκέψεις που κατέκλυσαν το μυαλό του: «Όταν μπήκαμε στα αποδυτήρια, το πρώτο πράγμα που είπα στον εαυτό μου ήταν: “Αυτό είναι το καλύτερο άθλημα στον κόσμο”. Δεν θέλω να υποτιμήσω την αξία κανενός άλλου αθλήματος, αλλά καταστάσεις και στιγμές σαν αυτή μου δίνουν τεράστια χαρά, γιατί δεν μπορείς να τις επαναλάβεις. Όλα κρίνονται στο φινάλε, μετά από 40 λεπτά τεράστιας προσπάθειας, κυριολεκτικά μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε λήξει με οποιονδήποτε τρόπο. Ευτυχώς, ο Μάρκους πέτυχε ένα καθοριστικό καλάθι. Ήταν υπέροχο». The post Τι έγινε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ μετά το buzzer-beater! appeared first on inpaok.com.
GazzettaΜπάσκετΠΑΟΚ: Θέμα χρόνου το sold out με Μανρέσα
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Μανρέσα (30/9) και είναι θέμα χρόνου να εξαντληθούν.
InPAOKΚερλίδη: «Έχουμε πολλά να δουλέψουμε και να διορθώσουμε»
Στη σημασία της νίκης, αλλά και στα περιθώρια βελτίωσης που υπάρχουν ενόψει της συνέχειας, στάθηκε η Έλενα Κερλίδη μετά το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Η αθλήτρια του ΠΑΟΚ τόνισε πως η ομάδα πέτυχε αυτό που ήθελε, παραδεχόμενη πως υπήρξαν κενά διαστήματα λόγω της εποχής, ενώ ξεκαθάρισε πως υπάρχουν αρκετά στοιχεία που χρειάζονται δουλειά και βελτίωση. Παρακάτω οι δηλώσεις της: «Ήταν αυτό που θέλαμε. Μέσα στο παιχνίδι υπήρχαν κάποια κενά στοιχεία, κάτι που είναι λογικό, διότι ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Έχουμε πολλά να δουλέψουμε και να διορθώσουμε. Παρόλα αυτά σήμερα θα χαρούμε αυτή τη νίκη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!». The post Κερλίδη: «Έχουμε πολλά να δουλέψουμε και να διορθώσουμε» appeared first on inpaok.com.
GazzettaΠοδόσφαιροΣερίφ Εντιαγέ: Οι αριθμοί που δείχνουν τι ακριβώς δίνει στον ΠΑΟΚ
Ο Σερίφ Εντιαγέ μετρά τρία γκολ στις πρώτες εννέα εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ, όμως οι αριθμοί του αποκαλύπτουν μια πολύ μεγαλύτερη επιρροή στο παιχνίδι του «Δικεφάλου».
InPAOKΤρέχει για ΠΑΟΚ ο Ρογκαβόπουλος
Με αρκετά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών του, αλλά και του ημιτελικού του Super Cup απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» υποδέχονται την Πέμπτη την Παρί στο Telekom Center Athens, με τον Νίκο Ρογκαβόπουλο να ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς μετά τη θλάση που υπέστη στις αρχές του μήνα. Ο διεθνής φόργουορντ έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του και υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει απέναντι στην Παρί. Σε περίπτωση που δεν είναι ακόμη έτοιμος, τότε οι πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση του Παναθηναϊκού για τον ημιτελικό του Σαββάτου απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι αυξάνονται σημαντικά. Παράλληλα, διαθέσιμος είναι και ο Δημήτρης Μωραΐτης, ο οποίος είχε απουσιάσει από το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Αντίθετα, εκτός δράσης παραμένουν οι Κέντρικ Ναν, Κώστας Σλούκας, Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις και Μουστάφα Φαλ. The post Τρέχει για ΠΑΟΚ ο Ρογκαβόπουλος appeared first on inpaok.com.
InPAOKΟ ΠΑΟΚ για την 100αρα του Μιχαηλίδη! (pic)
Στο ξεχωριστό ορόσημο του Γιάννη Μιχαηλίδη στάθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτηση της στα social media. Ο Έλληνας αμυντικός συμπλήρωσε 100 συμμετοχές στη Super League με τη φανέλα του Δικεφάλου, με τους «ασπρόμαυρους» να υπογραμμίζουν τη διαδρομή ενός ποδοσφαιριστή που μεγάλωσε μέσα στον ΠΑΟΚ. «Μεγαλωμένος στα ασπρόμαυρα. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης φτάνει σε ένα σημαντικό ορόσημο! 100 συμμετοχές στη Super League με τον ΠΑΟΚ!», αναφέρει στην δημοσίευση της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. The post Ο ΠΑΟΚ για την 100αρα του Μιχαηλίδη! (pic) appeared first on inpaok.com.
InPAOKΜήτρου-Λονγκ: «Ο Τρινκιέρι μας ωθεί να γίνουμε καλύτεροι»
Για την παρουσία του ΠΑΟΚ στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», αλλά και όσα ξεχώρισε από την Παρτιζάν, μίλησε ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Ο διεθνής γκαρντ του Δικεφάλου, σε δηλώσεις του στο σερβικό «Meridian Sport», αναφέρθηκε με όμορφα λόγια στην ομάδα του Βελιγραδίου και την προοπτική της στη EuroLeague, ενώ στάθηκε και στον Αντρέα Τρινκιέρι. Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Λούκα Βιλντόζα. Παρακάτω όσα είπε: Για την Παρτιζάν: «Μου αρέσει αυτό που έχουν. Πραγματικά. Μου αρέσει πολύ ο Κάρλικ Τζόουνς. Είναι το κεφάλι της ομάδας και αποτελεί πολύ σκληρό αντίπαλο για τον καθένα. Διαθέτουν επίσης πολύ αθλητικούς ψηλούς, όπως ο Χέις, καθώς και έμπειρους ψηλούς που μπορούν να ευστοχήσουν σε σουτ μέσης απόστασης ανά πάσα στιγμή – συν όλους αυτούς τους σουτέρ. Πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι στην EuroLeague, ειδικά με το πλεονέκτημα της έδρας τους. Εννοώ, είδατε την ατμόσφαιρα, όλοι την είδαν. Είναι ίσως ένα από τα καλύτερα μέρη στην Ευρώπη για να παίξεις». Για τον Αντρέα Τρινκιέρι: «Είναι απαιτητικός. Έχει συγκεκριμένα πρότυπα, αλλά το καλύτερο πράγμα που μπορώ να πω για αυτόν είναι ότι είναι απολύτως σαφές και ξεκάθαρο τι ζητά από την ομάδα του. Αυτό κάνει τη δουλειά μας πιο εύκολη. Όλα είναι πολύ ξεκάθαρα και αυτό μου αρέσει. Πιστεύω ότι μας ωθεί να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και μας επιτρέπει να παραμένουμε συγκεντρωμένοι και σε εγρήγορση». Για τον Λούκα Βιλντόζα: «Αυτή η μεταγραφή είναι ξεχωριστή! Είναι πραγματικά ξεχωριστή. Αν αφήσεις τον Λούκα να παίξει ελεύθερα, θα ξεσηκώσει το κοινό. Δίνει αυτοπεποίθηση στους συμπαίκτες του και ο ίδιος έχει μεγάλο κίνητρο, καθώς αποτελεί επιθετική απειλή με κάθε δυνατό τρόπο. Είναι παίκτης που αγωνίζεται με τεράστιο πάθος. Είχα την τιμή να συνυπάρξω μαζί του στον Ολυμπιακό και χαίρομαι γι’ αυτό». The post Μήτρου-Λονγκ: «Ο Τρινκιέρι μας ωθεί να γίνουμε καλύτεροι» appeared first on inpaok.com.
NovasportsΜπάσκετΠΑΟΚ: Κυκλοφόρησαν και γίνονται… καπνός τα εισιτήρια με Μανρέσα
Στις τάξεις των οπαδών του «Δικεφάλο» επικρατεί ενθουσιασμός και ανυπομονησία για το πρώτο ματς της σεζόν στην έδρα της ομάδας, με το sold out να θεωρείται θέμα ωρών. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Kids&Us Manresa που θα διεξαχθεί στο PAOK
InPAOKSuper League: Οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ στο ίδιο τραπέζι για τα τηλεοπτικά
Το μεσημέρι της Τρίτης (22/9, 15:00) θα πραγματοποιηθεί η διαδικτυακή συνάντηση των ιδιοκτητών ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ ώστε να συζητήσουν την πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου για κοινό ταμείο από τα τηλεοπτικά συμβόλαια. Σημαντική ημέρα για τον συνεταιρισμό της μεγάλης κατηγορίας, καθώς οι ιδιοκτήτες όλων των ΠΑΕ, μεταξύ των οποίων οι Β.Μαρινάκης, Ι.Σαββίδης, Μ.Ηλιόπουλος, Γ.Αλαφούζος, θα συναντηθούν μέσω τηλεδιάσκεψης με τους υπόλοιπες ιδιοκτήτες των ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ. Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γιάννης Αλαφούζος πρότεινε να δημιουργηθεί κοινό ταμείο με τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα των 14 ΠΑΕ και το ποσό που θα συγκεντρωθεί να μοιραστεί δια του 14 είτε ισόποσα, είτε με κριτήρια που θα καθοριστούν. Μεσοπρόθεσμα η πρόταση αποσκοπεί στην επιστροφή στο μοντέλο της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Η πρόταση αυτή έχει στόχο την αύξηση των εσόδων των “μικρομεσαίων” ΠΑΕ προκειμένου να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος και την αύξηση των εσόδων από την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. The post Super League: Οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ στο ίδιο τραπέζι για τα τηλεοπτικά appeared first on inpaok.com.
NovasportsΜπάσκετΠαναθηναϊκός: Πιθανή η επιστροφή Ρογκαβόπουλου με ΠΑΟΚ
Με το βλέμμα στραμμένο και στους τραυματίες ο Νίκος Ρογκαβόπουλος ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς και, εφόσον δεν αγωνιστεί την Πέμπτη στην πρεμιέρα της EuroLeague με την Παρί, αναμένεται να είναι διαθέσιμος στον ημιτελικό του Stoiximan Super Cup απέναντι στον ΠΑΟΚ, το Σάββατο στο Περιστέρι. Παράλληλα, ετοιμοπόλεμος δηλώνει και ο Δημήτρης Μωραΐτης, που ξεπέρασε το πρόβλημα που
InPAOKΤα εισιτήρια της ευρωπαϊκής πρεμιέρας!
Στη διάθεση των φίλων του ΠΑΟΚ τέθηκαν τα εισιτήρια για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Δικεφάλου απέναντι στην Kids&Us Manresa, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της νέας σεζόν. Παρακάτω όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ: Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Kids&Us Manresa που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena, την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2026 στις 19:30 και αποτελεί το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, στην πρεμιέρα του BKT EuroCup. Ο αριθμός των εισιτηρίων που θα διατεθούν στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ είναι περιορισμένος. Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά την κατηγορία WHITE και η τιμή τους είναι 30€. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται μόνο ηλεκτρονικά από το ΟnLine σύστημα του More.com στη διεύθυνση Ενημερώνουμε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ότι από την αρχή κάθε μήνα, θα ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας που θα διεξάγονται κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου μήνα. Οι τιμές των μεμονωμένων εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής: 30€ για τους αγώνες με AEK, Άρη, Ηρακλή, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό AKTOR και όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στο BKT EuroCup. 20€ για τους υπόλοιπους εντός έδρας αγώνες της Stoiximan GBL, δηλαδή με Καρδίτσα Ιαπωνική, Κολοσσό Η Hotels Collection, Μαρούσι, Μύκονο Betsson BC, Περιστέρι Betsson, Προμηθέα Πάτρας ΒΙΚΟΣ Cola και Vikos Φαlcons. Για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Δόξα Λευκάδας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο PAOK Sports Arena στις 10/10/2026 και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της ομάδας από την αγωνιστική περίοδο 2025-26, δεν θα εκδοθούν εισιτήρια. Διευκρινίσεις 1.Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να έχει στην κατοχή του ένα (1) εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο γήπεδο, να φέρουν μαζί τους έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο). 2.Η μεταβίβαση εισιτηρίου διαρκείας θα είναι ενεργή ως επιλογή στο Gov.gr Wallet μέχρι και 6 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα και είναι εφικτή μέχρι και 10 αγώνες στη διάρκεια της σεζόν 2026-27. Τα εισιτήρια διαρκείας των εκπτωτικών κατηγοριών (παιδικά, ΑΜΕΑ) δεν μεταβιβάζονται. 3.Οι φίλαθλοι άνω των 67 ετών που δεν διαθέτουν Gov.gr Wallet, αφού πραγματοποιήσουν την ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-17:00 και την ημέρα του αγώνα 09:00 έως και την έναρξης), για να δηλωθεί το εισιτήριό τους στο gov.gr 4.Δεν εκδίδονται παιδικά εισιτήρια. Τα παιδιά άνω των 15 ετών μπορούν να έχουν δικό τους gov wallet. 5.Όσοι (αλλοδαποί) δεν διαθέτουν ΑΜΚΑ, μπορούν να επιλέξουν αλλαγή Εθνικότητας και να κάνουν χρήση του αριθμού διαβατηρίου τους. 6.Οι φίλαθλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η είσοδος στο γήπεδο γίνεται μόνο με τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet. Για αυτό και είναι απαραίτητη η εγκατάστασή της από όσους δεν τη διαθέτουν ακόμα. Ο φίλαθλος θα πρέπει να προσθέσει και να ταυτοποιήσει το εισιτήριό του στην εφαρμογή Gov.gr Wallet, ακολουθώντας τη διαδικασία που προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία προκειμένου να έχει πρόσβαση στο PAOK Sports Arena. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή είναι απαραίτητη η χρήση των προσωπικών κωδικών TaxisNet/web banking, καθώς και η κατοχή επιβεβαιωμένου αριθμού κινητού τηλεφώνου στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας. Η εφαρμογή Gov.gr Wallet διατίθεται δωρεάν για τους κατόχους Apple στο Apple Store και για τους κατόχους Android στο Google Play. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν όλοι οι φίλαθλοι, ότι ο δηλωθείς κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να είναι ο ίδιος που τελικά θα ταυτοποιηθεί στην εφαρμογή Gov.gr Wallet. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το ψηφιακό εισιτήριο, καθώς και για πληροφορίες και οδηγίες αναφορικά με την λειτουργία του ψηφιακού εισιτηρίου, μπορείτε να ανατρέξετε στο https://tickets.gov.gr 7.Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov.gr Wallet από την αγορά του και εντεύθεν. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο https://support.gov.gr/guide/ και στο https://wallet.gov.gr/support The post Τα εισιτήρια της ευρωπαϊκής πρεμιέρας! appeared first on inpaok.com.
InPAOKΠελεκίδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί»
Στη σημασία της κατάκτησης του τρεμπλ, αλλά και στο ιδιαίτερο βάρος που είχε ο τίτλος στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ, στάθηκε ο Δημήτρης Πελεκίδης μετά τη νέα επιτυχία της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Δικεφάλου. Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» υπογράμμισε πως ο πρωταθλητισμός βρίσκεται στο DNA του ΠΑΟΚ, μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία και αφιέρωσε την κατάκτηση του τροπαίου στις αδικοχαμένες ψυχές που έφυγαν την προηγούμενη χρονιά. Παρακάτω όσα δήλωσε: «Είναι στο DNA του ΠΑΟΚ, ούτως ή άλλως η ομάδα αυτή είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. Φέτος είχαμε τη συγκυρία να διεκδικούμε το τρεμπλ στα 100 χρόνια του συλλόγου, είχαμε μια έξτρα πίεση για να πάρουμε αυτόν τον τίτλο, ο οποίος ήρθε στο γήπεδό μας με την συμπαράσταση του κόσμου. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Πρώτο παιχνίδι της σεζόν για εμάς, το πρώτο επίσημο. Υπήρξε πίεση και άγχος, είχαμε κάποια διαστήματα στο πρώτο ημίχρονο όπου κάναμε κάποια λάθη κυρίως στο τρανζίσιον. Μετά ηρεμήσαμε, βρήκαμε μπάλες από την άμυνα και κάναμε κάποια εύκολα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω διαχειριστήκαμε το σκορ και πήραμε μια δίκαια νίκη. Κάτι μοναδικό που ίσως δεν μπορώ να αντιληφθώ τώρα, αλλά μετά το πέρας των ετών νομίζω θα έχει ιδιαίτερη σημασία και για αυτό αξίζουν πάρα πολλά μπράβο σε όλους τους συντελεστές αυτού του τρεμπλ. Πρωτίστως στα κορίτσια, στο προπονητικό staff, στους θεραπευτές, στον Δημήτρη Χασεκίδη που είναι ακούραστος εργάτης και σε όλους τους ανθρώπους που είναι γύρω από την ομάδα και το αξίζουν δικαιωματικά. Και φυσικά το αφιερώνουμε και σε όλες τις αδικοχαμένες ψυχές που φύγανε την προηγούμενη χρονιά και ελπίζουμε να μην έχουμε τέτοια σεζόν ώστε να μας αγχώνουν τέτοια θέματα από εδώ και πέρα. Να έχουμε υγεία για να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει και τους επόμενους τίτλους». The post Πελεκίδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί» appeared first on inpaok.com.
InPAOKTα πρωτοσέλιδα της Τρίτης (22/09)
Στα περίπτερα κυκλοφορούν οι αθλητικές και πολιτικές εφημερίδες για την Τρίτη 22/9. Διαβάστε όσα γράφουν τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της χώρας. Διαβάστε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων The post Tα πρωτοσέλιδα της Τρίτης (22/09) appeared first on inpaok.com.