
Η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού ήρθε με τον μόνο τρόπο που μπορούσε να έρθει μετά από τέτοια περίοδο που πέρασε ο Δικέφαλος. Γράφει ο Κώστας Βασιλόπουλος. Όποιος περίμενε πως με το γύρισμα ενός διακόπτη η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα επέστρεφε στις εμφανίσεις του Ιανουαρίου, διαψεύστηκε. Το ποδόσφαιρο καλώς ή κακώς λειτουργεί με τους δικούς του νόμους. Μια ξεχαρβαλωμένη ομάδα πρέπει πρώτα να μαζέψει τα κομμάτια της και μετά να τα κουρδίσει. Μια μεγάλη ομάδα όμως έχει επίσης τις δικές της υποχρεώσεις: να βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει και στη μέτρια μέρα της και στο κακό της φεγγάρι. Αυτό ακριβώς έκανε και ο ΠΑΟΚ. Υπέφερε, προσαρμόστηκε, είχε υπομονή, είχε και την απαραίτητη τύχη και εκμεταλλεύτηκε τις στιγμές του. Πόσο καλύτερα θα ήταν όλα, αν τα έκανε αυτά και σε 3-4 από τα προηγούμενα παιχνίδια του, συμπεριλαμβανομένου του τελικού Κυπέλλου; Ρητορικό ερώτημα. Πολλοί στέκονται στο γεγονός ότι οι κομβικοί του παίκτες, κυρίως οι Μεϊτέ, Αντρίγια, Ντέλιας και Κένι είναι εκτός ρυθμού. Εγώ λέω ότι και εκτός ρυθμού αυτοί οι παίκτες επανέφεραν τη νοοτροπία νικητή και την εξυπνάδα διαχείρισης των παιχνιδιών. Από την άλλη υπήρχε ένας Ολυμπιακός που ψάχνει να δικαιολογήσει την ήττα του σε μια υποτιθέμενη εύνοια του ΠΑΟΚ από τον Σότσα. Αυτό για τον Δικέφαλο είναι πολύ καλά νέα. Αν οι ερυθρόλευκοι θεωρούν ότι ήταν αρκετά καλοί και στερήθηκαν το αποτέλεσμα από τους διαιτητές, θα προετοιμάσει το επόμενο ματς με τον ίδιο τρόπο. Και εντωμεταξύ ο ΠΑΟΚ μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση, θα δίνει καλύτερο ρυθμό στους δικούς του βασικούς. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου του Κώστα Βασιλόπουλου The post Δεν αντέχουν το 50-50 και την αλλαγή επιπέδου του ΠΑΟΚ appeared first on inpaok.com.

Μία ιδιαίτερα τιμητική στιγμή για τον ΠΑΟΚ αποτέλεσε η πρόσκληση που έλαβε ο προπονητής του Στίβου, Θεοχάρης Βαρυτιμίδης, από την Ειδικότητα Στίβου του Σ.Ε.Φ.Α.Α. Α.Π.Θ.. Στο πλαίσιο της παρουσίας του στην ακαδημαϊκή κοινότητα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανέπτυξε το θέμα «Προγραμματισμός Προπόνησης», μεταφέροντας πολύτιμες γνώσεις και πρακτικές εμπειρίες στους φοιτητές και μελλοντικούς επαγγελματίες του αθλητισμού. Μέσα από τη συζήτηση που ακολούθησε, δόθηκε η δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων και σύνδεσης της θεωρητικής κατάρτισης με την πρακτική εφαρμογή. Η πρόσκληση προς τον Θεοχάρη Βαρυτιμίδη από τους διδάσκοντες Ηλίας Παράσχος και Βασίλης Πανουτσακόπουλος αναδεικνύει τη σημασία της συνεργασίας, της αλληλοεκτίμησης και της ανταλλαγής γνώσης στον χώρο του αθλητισμού. Η διάδοση της γνώσης και η επαφή με τη νέα γενιά αποτελούν βασικούς πυλώνες για την εξέλιξη του αθλητισμού, με τέτοιες πρωτοβουλίες να ενισχύουν ουσιαστικά αυτή τη διαδικασία. The post Ιδιαίτερη τιμή για τον προπονητή στίβου του ΠΑΟΚ appeared first on inpaok.com.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν ο ηγέτης του ΠΑΟΚ, με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή να βγαίνει μπροστά και με μια απίθανη εμφάνιση να οδηγεί τον Δικέφαλο σε μια εξαιρετικά σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας των Play Off. Με αυτή τη νίκη οι «ασπρόμαυροι» δεν πήραν απλά τρεις βαθμούς, αλλά κατάφεραν μετά από καιρό να χαμογελάσουν και να ξεδιαλύνουν κάπως τα μαύρα σύννεφα από πάνω τους. Ο διεθνής Σέρβος και αρχηγός του ΠΑΟΚ σκόραρε ένα γκολ με καταπληκτικό πλασέ, ενώ έδωσε και την ασίστ στον Γερεμέγεφ για το τρίτο γκολ του Δικεφάλου, σε μια φάση που είχε την διαύγεια και την ψυχραιμία να κυνηγήσει την μπάλα και έπειτα να την περάσει από την τρύπα της βελόνας και να βρει τον Σουηδό που ήταν φάτσα με τα δίχτυα. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο τα αγωνιστικά στοιχεία που έδειξαν το πόσο ηγέτης είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, αλλά και όσα έγιναν πριν και μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Αρχικά ήταν αυτός που μετέφερε το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη προς την ομάδα, μετά τη συνάντηση στη βίλα Γαλήνη στη Χαλκιδική, ενώ επίσης μετέφερε και το κλίμα που υπήρξε σε αυτή. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι ατάκες του 29χρονο ποδοσφαιριστή προς τους συμπαίκτες του, καθώς θέλησε να τους χτυπήσει και στο συναίσθημα, αναφέροντας μεταξύ άλλων και τη δύσκολη κατάσταση που περνά ο προπονητής της ομάδας, Ράζβαν Λουτσέσκου το τελευταίο χρονικό διάστημα με τον θάνατο του πατέρα του. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν αυτός που επανειλημμένα κάλεσε τους συμπαίκτες του μπροστά στη Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας προκειμένου να χειροκροτήσουν τον κόσμο και να τον ευχαριστήσουν για τη στήριξη όλο αυτό το διάστημα. Ο ΠΑΟΚ έχει την τύχη να έχει έναν αρχηγό που νιώθει ΠΑΟΚ και έχει γαλουχηθεί μέσα στο άσπρο και το μαύρο όντας παιδί της Παρτιζάν και καταλαβαίνει την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και πόσο δύσκολοι είναι αυτοί οι μήνες για τον οργανισμό των «ασπρόμαυρων». Έτσι, κόντρα στον Ολυμπιακό βγήκε μπροστά και πήρε από τον χέρι τον Δικέφαλο οδηγώντας τον στη νίκη. Δεν πρέπει κανείς να λησμονεί πως και ο ίδιος είχε ανάγκη από μια τέτοια εμφάνιση μιας και πέρασε μια δύσκολη περίοδο με τον περίεργο και καθαρά θέμα ατυχίας τραυματισμό του. The post Ο Αντρίγια είναι ηγέτης μέσα και έξω από το γήπεδο! appeared first on inpaok.com.

Για τον δεύτερο προημιτελικό της Waterpolo League ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχεται την Τετάρτη 6 Μαΐου και ώρα 14:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, το ΝΟ Βουλιαγμένης. Ο Δικέφαλος έχοντας μπροστά του μία άκρως δύσκολη και απαιτητική αποστολή, θα τα δώσει όλα με στόχο τη νίκη και την ισοφάριση της σειράς. Η πρόκριση στους ημιτελικούς κρίνεται στις δύο νίκες. Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. Τετάρτη 6 Μαΐου 2026 The post Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μάχη! appeared first on inpaok.com.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως συνηθίζε δημοσίευσε ένα video με τα κυριότερα στιγμιότυπα από την προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, δίνοντας μία γεύση από την καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών. Στο υλικό, διάρκειας περίπου πεντέμισι λεπτών, καταγράφεται η υψηλή ένταση του προγράμματος, το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί μεταξύ των «ασπρόμαυρων», αλλά και η… τιμωρία που επιβλήθηκε στους ηττημένους μιας ειδικής άσκησης, οι οποίοι υποχρεώθηκαν να κάνουν κάμψεις. Επίσης, ξεχωρίζουν τα πανέμορφα γκολ που σκόραραν οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Δείτε το: The post Μια προπόνηση με πολλές γκολάρες (video) appeared first on inpaok.com.

Θέση για όλα όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης στο μνημείο του αδικοχαμένου φίλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, πήρε ο Α.Σ. ΠΑΟΚ εκδίδοντας ανακοίνωση, με την οποία απαντά και στην αντίστοιχη του Γ.Σ. Ηρακλής. Όπως επισημαίνουν οι άνθρωποί του σ’ αυτήν: «Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ τοποθετείται με απόλυτη σαφήνεια απέναντι στην ανακοίνωση του Γ.Σ. Ηρακλή, η

Στην Τιφλίδα βρίσκεται ο αθλητής του τμήματος Judo του ΠΑΟΚ, Τιτόπουλος Στέλιος, συμμετέχοντας με την Εθνική Ομάδα Εφήβων στο Tbilisi EJU Cadet Training Camp 2026. Μετά τη συμμετοχή του στο διεθνές τουρνουά του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, ο νεαρός αθλητής συνεχίζει την παρουσία του στην πρωτεύουσα της Γεωργία, σε ένα από τα πλέον απαιτητικά και υψηλού επιπέδου προπονητικά καμπ της χρονιάς για την ηλικιακή κατηγορία U18. Η συμμετοχή σε ένα τόσο ανταγωνιστικό προπονητικό περιβάλλον προσφέρει σημαντικά αγωνιστικά οφέλη, καθώς δίνει τη δυνατότητα για υψηλής έντασης προπονήσεις και πολύτιμες εμπειρίες απέναντι σε κορυφαίους αθλητές από όλη την Ευρώπη. Η παρουσία του Στέλιου Τιτόπουλου με την Εθνική Ομάδα αποτελεί μία ακόμη σημαντική εμπειρία στην αγωνιστική του πορεία και συμβάλλει ουσιαστικά στην προετοιμασία του για τις επόμενες διεθνείς προκλήσεις. The post «Ασπρόμαυρη» αποστολή στην Τιφλίδα appeared first on inpaok.com.

Ο ΠΑΟΚ γυρίζει σελίδα μετά τη νίκη στην Τούμπα και κοιτάζει το Καραϊσκάκη, με Γιακουμάκη και Χατσίδη να ανεβάζουν ρυθμούς κρατώντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πάτησαν και πάλι χορτάρι και ετοιμάζονται για τον μεγάλο… τελικό της προσεχούς Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των playoffs. Ο Γιώργος Γιακουμάκης δούλεψε ατομικά στο γήπεδο και δίνει μάχη προκειμένου να προλάβει το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους», ενώ ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησε και ο Δημήτρης Χατσίδης. Πρόγραμμα

Ο Κώστας Παπαδάκης, παίκτης του Περιστερίου Betsson, χαρακτήρισε τον δεύτερο αγώνα της σειράς των playoffs της Stoiximan GBL απέναντι στον ΠΑΟΚ ως έναν αγώνα «do or die» για την ομάδα του. Το Περιστέρι Betsson υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (6/5, 19:00, ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» για το Game 2 της σειράς, με στόχο να ισοφαρίσει σε 1-1 και να διεκδικήσει την πρόκριση σε τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι στην PAOK Sports Arena. Στις δηλώσεις του, ο Έλληνας γκαρντ τόνισε την κρισιμότητα της αναμέτρησης: «Παίζουμε το δεύτερο παιχνίδι της σειράς απέναντι στον ΠΑΟΚ. Για εμάς είναι ένα do or die παιχνίδι. Ευτυχώς είναι στην έδρα μας. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο, να προσπαθήσουμε με την ενέργεια που θα βγάλουμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει τη δυνατότητα να επιστρέψουμε σε ένα τρίτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη». Αναγνωρίζοντας τη δυσκολία του εγχειρήματος, ο Παπαδάκης συμπλήρωσε: «Δεν είναι πολύ εύκολο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, το έχει αποδείξει, έφτασε μέχρι τον τελικό του FIBA Europe Cup για μία ακόμη φορά. Αυτό κάνει το έργο μας πολύ δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι αν εμείς κάνουμε τις μικρές λεπτομέρειες σωστά, θα είμαστε αυτοί που θα πάρουμε τη νίκη». Τέλος, ο παίκτης της ομάδας του Βασίλη Ξανθόπουλου απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο, τονίζοντας τη σημασία της παρουσίας του: «Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε και πολύ κόσμο στο πλευρό μας, που είναι ο έκτος παίκτης για εμάς και πάντα μας στηρίζει και μας δίνει ενέργεια ακόμη περισσότερο για να παίξουμε αυτόν τον τελικό». The post Παπαδάκης: «Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ποιος είναι!» appeared first on inpaok.com.

Σημάδια βελτίωσης από Γιακουμάκη και Χατσίδη που ακολούθησαν ατομικό, συνέχισαν με θεραπεία Λόβρεν και Kαμαρά για τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Δικέφαλος: Το παιχνίδι της Τούμπας ανήκει στο παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε και πλέον στρέφει την προσοχή του στη μάχη του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με μοναδικό στόχο φυσικά τους τρεις βαθμούς. Μετά το απαραίτητο ρεπό της Δευτέρας (04.05) παίκτες και τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στη δουλειά στη Νέα Μεσημβρία. Οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα της Κυριακής (03.05) ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο με το ασκησιολόγιο α περιλαμβάνει προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κατοχής και παιχνίδι. Οι Γιώργος Γιακουμάκης και Δημήτρης Χατσίδης δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο, ενώ οι Ντέγιαν Λόβρεν και Μαντί Καμαρά υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Την Τέταρτη (06.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00. The post Σημάδια βελτίωσης από Γιακουμάκη-Χατσίδη! appeared first on inpaok.com.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντά στις καταγγελίες του Γ.Σ. Ηρακλής πως υπήρξε επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ σε εγκαταστάσεις του «γηραιού», τονίζοντας πως «το μοναδικό επεισόδιο που σημειώθηκε προκλήθηκε από επίθεση φιλάθλων του Ηρακλή εναντίον φιλάθλων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο μνήμης του αδικοχαμένου φίλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, αποτίοντας φόρο τιμής και σεβασμού στη μνήμη του», καταδικάζοντας κάθε μορφή βίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ αναφέρει: «Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ τοποθετείται με απόλυτη σαφήνεια απέναντι στην ανακοίνωση του Γ.Σ. Ηρακλή, η οποία επιχειρεί να διαστρεβλώσει τα πραγματικά γεγονότα και να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις γύρω από ένα περιστατικό που ουδεμία σχέση έχει με τα όσα περιγράφονται. Η αλήθεια είναι μία και συγκεκριμένη: το μοναδικό επεισόδιο που σημειώθηκε προκλήθηκε από επίθεση φιλάθλων του Ηρακλή εναντίον φιλάθλων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο μνήμης του αδικοχαμένου φίλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, αποτίοντας φόρο τιμής και σεβασμού στη μνήμη του. Κάθε προσπάθεια σύνδεσης του συγκεκριμένου περιστατικού με δήθεν οργανωμένη παρουσία ή επιθετική ενέργεια εις βάρος εγκαταστάσεων του Ηρακλή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και εξυπηρετεί μόνο την κατασκευή ενός αφηγήματος έντασης και πόλωσης. Είναι τουλάχιστον προκλητικό να επιχειρείται αντιστροφή της πραγματικότητας, παρουσιάζοντας ως θύτες ανθρώπους που βρέθηκαν σε έναν χώρο μνήμης με αποκλειστικό σκοπό την απόδοση τιμής σε έναν αδικοχαμένο νέο, και οι οποίοι δέχθηκαν απρόκλητη επιθετική συμπεριφορά. Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ καταδικάζει κάθε μορφή βίας, από όπου κι αν προέρχεται, και δεν πρόκειται να επιτρέψει τη στοχοποίηση του Συλλόγου και του κόσμου του μέσα από ανακριβείς καταγγελίες και επικοινωνιακές υπερβολές. Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους να επιδείξουν υπευθυνότητα, ψυχραιμία και σεβασμό στην αλήθεια». The post Ανακοίνωση-απάντηση του ΠΑΟΚ στις καταγγελίες του Ηρακλή! appeared first on inpaok.com.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου κατακτώντας ξανά το πρωτάθλημα, αλλά η δουλειά δεν έχει τελειώσει. Η Μαρία Γκούνη μιλά στη FORZA και στέλνει μήνυμα για νταμπλ, σημειώνοντας ότι φέτος η ομάδα είχε ακόμα μεγαλύτερη θέληση, μετά την παρένθεση, όπως αποδείχθηκε, της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Επιστρέψατε ξανά στον «θρόνο» σας. Ποια τα συναισθήματα σας; «Μετά την απογοήτευση της περασμένης σεζόν, με την απώλεια του τίτλου, ήμασταν σίγουρες και πολύ συγκεντρωμένες, από την έναρξη της προετοιμασίας. Υπήρχε πολύ μεγαλύτερη θέληση από τα προηγούμενα χρόνια. Τα συναισθήματα δεν αλλάζουν, είμαστε ευτυχισμένες. Προφανώς δεν έχει τελειώσει ακόμα η χρονιά, θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο και να κατακτήσουμε το νταμπλ». Που οφείλεται η φετινή διαφορά στην εικόνα σας; «Το καλοκαίρι έγιναν σημαντικές αλλαγές, ήρθε ο προπονητής μας, κορίτσια από το εξωτερικό που μας βοήθησαν πάρα πολύ, ενώ η διοίκηση βοήθησε σε κομμάτια που δεν φαίνονται πάντα. Υπήρχε πάρα πολύ θετικό κλίμα μέσα στην ομάδα από την αρχή». Υπήρξε κάποιο συγκεκριμένο ματς που σκεφτήκατε “δεν το χάνουμε”: «Προφανώς το βλέπεις εβδομάδα με την εβδομάδα, αλλά μετά το εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, που ήμασταν επιβλητικές. Ο καθένας μπορούσε να καταλάβει σε εκείνο το παιχνίδι ότι το πρωτάθλημα είναι δικό μας». Μιας και αναφέρθηκε σε αυτό, πως είναι να παίζεις στην Τούμπα; «Το συναίσθημα δεν περιγράφεται και το σημαντικό είναι να συμβαίνει ακόμα πιο συχνά αυτό. Το συναίσθημα δεν περιγράφεται, θα θέλαμε να το ζούμε πιο συχνά. Η χαρά που είχαμε να παίξουμε στην πραγματική έδρα μας, μας έδωσε ακόμα μεγαλύτερο boost». Πόσο σημαντικό είναι να φέρνετε ένα πρωτάθλημα στον σύλλογο, στα 100 του χρόνια; «Είμαστε πολύ περήφανες, Μακάρι να φέρουμε το νταμπλ, θέλουμε να προσπαθήσουμε να φέρουμε κι άλλους τίτλους για τα 100 χρόνια του συλλόγου. Μακάρι να τα πετύχουμε όλα». Τι κρατάς από την ως τώρα πορεία σου, και ποιοι οι στόχοι για το μέλλον. «Είμαι περήφανη για όλα τα πρωταθλήματα που έχω πάρει με την ομάδα. Δεν διαγράφω την προηγούμενη σεζόν γιατί μας έμαθε πολλά πράγματα. Επόμενος μου στόχος, προφανώς είναι μια διάκριση με την ομάδα στην Ευρώπη». Που θεωρείς ότι βρίσκεται αυτή τη στιγμή το ποδόσφαιρο γυναικών; «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο να διανύσουμε. Κάποια πράγματα που στο εξωτερικό θεωρούνται δεδομένα, όπως τα γήπεδα και η τηλεοπτική κάλυψη, εμείς τα έχουμε μόνο μερικές φορές. Το ταλέντο και το υλικό που υπάρχει δεν έχει να ζηλέψει τίποτα. Αυτό που μένει, είναι να βοηθήσουν όλοι οι υπόλοιποι, και οι ΠΑΕ, να αναλάβουν τις ομάδες, για να πάμε το ποδόσφαιρο γυναικών στο επόμενο επίπεδο. Θα βοηθήσει σε όλους τους τομείς». Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα μιας αθλήτριας; «Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εύκολη η καθημερινότητα για τις περισσότερες κοπέλες. Κάποιες πρέπει παράλληλα να πηγαίνουν σχολείο, σχολή ή ακόμα και να εργάζονται. Αυτό δεν βοηθάει στο να υπάρχει επαγγελματική ρουτίνα. Προσωπικά, παράλληλα με το ποδόσφαιρο σπουδάζω στη Γυμναστική Ακαδημία, όποτε τα πρωϊνά πριν την προπόνηση είναι αφιερωμένα εκεί. Μετά την προπόνηση, αν υπάρχει ελεύθερος χρόνος, θα κάνω μια βόλτα με τις φίλες μου. Κάπως έτσι κυλάει όλη η εβδομάδα». πηγή: FORZA The post Γκούνη: «Δεν έχει τελειώσει η χρονιά, θέλουμε και το νταμπλ!» appeared first on inpaok.com.

Ο γκαρντ του Περιστερίου Κώστας Παπαδάκης αναλύει το Game 2 των playoffs της Stoiximan GBL με τον ΠΑΟΚ (6/5, 19:00, ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ) στο «Ανδρέας Παπανδρέου».

«Χάλκινη» αναδείχθηκε Κ21 Αγοριών βόλεϊ του ΠΑΟΚ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο διεξήχθη στα Γιάννενα. Οι νεαροί αθλητές του Δικεφάλου έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο, και βρέθηκαν σε Πανελλήνιο βάθρο για ακόμα μία χρονιά, δείχνοντας την συνέπεια στις επιτυχίες. Πέραν της ομαδικής κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου, ο Δικέφαλος είχε και ατομικές διακρίσεις, με το Νίκο Μπόνια να αναδεικνύεται ως ο καλύτερος μπλοκέρ και ο Ιάσωνας Τέλειος ως ο καλύτερος λίμπερο του τουρνουά. The post Σημαντικές εμπειρίες για τους αθλητές του ΠΑΟΚ appeared first on inpaok.com.

Ο Ντάνι Πονζ έκανε τον δικό του απολογισμό για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ Β, τονίζοντας πως χτίστηκε κάτι πολύ πιο δυνατό από οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Μια οικογένεια. Αναλυτικά ο τεχνικός της Δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου αναφέρει: «Κλείνουμε τη σεζόν έχοντας πετύχει τον στόχο μας για παραμονή στην κατηγορία και, το πιο σημαντικό, έχοντας χτίσει κάτι πιο δυνατό από οποιοδήποτε αποτέλεσμα: μια οικογένεια. Ήταν μήνες σκληρής δουλειάς, συνέπειας και πίστης, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές. Το να αναδείξουμε τον καλύτερο εαυτό κάθε παίκτη δεν ήταν τυχαίο· ήταν το αποτέλεσμα της καθημερινής προσπάθειας, της αφοσίωσης και της ενότητας. Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Είμαι περήφανος για κάθε έναν άνθρωπο που αποτελεί μέρος αυτού του συλλόγου. Όλοι κινήθηκαν προς την ίδια κατεύθυνση για να μας κρατήσουν στη Δεύτερη Κατηγορία. Αυτό είναι το DNA του ΠΑΟΚ». Δείτε παρακάτω το σχετικό post: Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dani Ponz (@dani_ponz) The post Πονζ: «Αυτό είναι το DNA του ΠΑΟΚ!» (pic) appeared first on inpaok.com.

Πλούσια ήταν η συγκομιδή του τμήματος Judo του ΠΑΟΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U14 & U12, το οποίο διεξήχθη στην Άρτα, με τους αθλητές του Συλλόγου να κατακτούν πέντε ακόμη πανελλήνια μετάλλια. Η αποστολή του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη διοργάνωση με ένα χρυσό, δύο ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή ανοδική πορεία του τμήματος και τη συστηματική δουλειά που γίνεται στις αναπτυξιακές ηλικίες. Ξεχώρισε η Ελευθεριάδου Ελένη, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -52kg U12, αναδεικνυόμενη Πρωταθλήτρια Ελλάδας, πετυχαίνοντας δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες με Ippon. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Βασιλικός Νικηφόρος στην κατηγορία -60kg U14, με τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες, ενώ στη δεύτερη θέση ανέβηκε και ο Γκόντε Μάριο στην κατηγορία +60kg U12. Στα χάλκινα μετάλλια διακρίθηκαν ο Πέτρου Φίλιππος στα -34kg U14, έπειτα από τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες, καθώς και ο Ελευθεριάδης Χρήστος στην κατηγορία +60kg U12. Αξιόλογη ήταν και η παρουσία του Σωτηρούδη Παναγιώτη, ο οποίος κατέλαβε την 9η θέση σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία με 30 συμμετοχές, ενώ θετική ήταν και η προσπάθεια των Τσοτουλίδη Γιώργου, Πατσουράκου Παναγιώτη και Τσοτουλίδου Άννας. Με τη νέα αυτή συγκομιδή, το τμήμα Judo του ΠΑΟΚ έφτασε συνολικά τα 10 πανελλήνια μετάλλια σε ατομικό επίπεδο τη φετινή σεζόν, σε μία ιδιαίτερα σημαντική χρονιά για τον Σύλλογο, που συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας, έχοντας ήδη κατακτήσει και τον ομαδικό τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων τον περασμένο Ιανουάριο. The post Μετάλλια για τον ΠΑΟΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα JUDO! appeared first on inpaok.com.

Σαν σήμερα, 5 Μαΐου, ο ΠΑΟΚ «σφράγισε» το αήττητο του 2019 στα Γιάννενα, με τον Λουτσέσκου να ξαναγυρίζει στη στιγμή μέσα από το «Bizim ΠΑΟΚ, ο Δικός μας ΠΑΟΚ».

Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό (6/5, 19:00) παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι στην Αθήνα, με την αποστολή του Δικεφάλου να κατεβαίνει στην πρωτεύουσα πλήρης, εκτός φυσικά του απόντα Νίκο Χουγκάζ, ο οποίος θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι και το φινάλε της σεζόν. Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει: «Το πρώτο βήμα έγινε την Τέταρτη στο PAOK Sports Arena. Ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-0 και χρειάζεται μία ακόμη νίκη απέναντι στο Περιστέρι Betsson για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά της Stoiximan GBL. Αύριο το βράδυ (6/5 στις 19:00) στο Κ.Γ. Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» ο ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να τελειώσει την πρόκριση χωρίς να χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι. Το έργο της ομάδας μας δεν θα είναι εύκολο, όπως άλλωστε έχει αποδειχθεί από όλα τα φετινά παιχνίδια των δύο ομάδων και ιδιαίτερα στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Περιστέρι». The post Στο Περιστέρι με στόχο να… καθαρίσει τη σειρά ο ΠΑΟΚ appeared first on inpaok.com.

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε την προετοιμασία του για τον δεύτερο προημιτελικό απέναντι στο Περιστέρι Betsson (6/5, 19:00), όμως η τελευταία προπόνηση πριν από την αναχώρηση για την Αθήνα είχε έναν ξεχωριστό χαρακτήρα και μια συγκινητική νότα. Στο PAOK Sports Arena βρέθηκε ο “Γιαννάκης”, ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς φίλους της ομάδας, χαρίζοντας χαμόγελα σε

Τη δική τους απάντηση στις καταγγελίες της διοίκησης του ΓΣ Ηρακλής για επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις του ΓΣ Ηρακλής, στους Χορτατζήδες, τη Δευτέρα 4/5, έδωσαν οι οργανωμένοι “ασπρόμαυροι” μέσω ανακοίνωσής τους στο λογαριασμό που διατηρούν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Στην ίδια ανακοίνωση καλούν όλους τους φίλους της ομάδας να πάρουν μέρος στην πορεία

Η Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Κυριακή (10/5) βγαίνει στο δρόμο για τον Νάσο Κωνσταντίνου, σε μια δράση μνήμης που θέλει να ενώσει και να στείλει καθαρό μήνυμα ενάντια στη βία.

Ο πιο πιστός οπαδός του ΠΑΟΚ, ο Γιαννάκης, είχε τα γενέθλιά του τις προηγούμενες ημέρες και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τον τίμησε, αφήνοντάς τον να παρακολουθήσει τη σημερινή (5/5) προπόνηση του Δικεφάλου, ενώ μάλιστα στο τέλος της προπόνησης, τον περίμενε και μια έκπληξη με όλη την ομάδα να του τραγουδά το «Happy Birthday». Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει: «Με μία ιδιαίτερη και ευχάριστη παρουσία πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα. Ήταν εδώ, στο PAOK Sports Arena, ο Γιαννάκης μας. Την περασμένη εβδομάδα, όταν είχε τα γενέθλιά του, η ομάδα ήταν στο Μπιλμπάο για τον δεύτερο τελικό του FIBA Europe Cup. Μεταθέσαμε το ραντεβού μας για αυτή την εβδομάδα. Η μητέρα του Γιάννη μας, η κυρία Δήμητρα, αυτή η ηρωίδα, ήθελε να κεράσει την ομάδα για τα γενέθλιά του, εμείς θέλαμε να δώσουμε τα δώρα μας στο Γιάννη, αλλά πάνω από όλα να εκφράσουμε την απεριόριστη αγάπη και τον σεβασμό μας για αυτό τον μοναδικό τρόπο που στηρίζει τον ΠΑΟΚ. Και κάπως έτσι, μαζί με την απαραίτητη για τις περιστάσεις τούρτα και όλη την ομάδα να του εύχεται χρόνια πολλά, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο η σημερινή μας προπόνηση». Δείτε παρακάτω το σχετικό video: The post Η έκπληξη του ΠΑΟΚ στον Γιαννάκη! (video) appeared first on inpaok.com.

Μετά την ισοπαλία στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ βρίσκεται στο +6 από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και αγκαλιά με τον τρόπαιο του πρωταθλήματος. Εφόσον η Ένωση στεφθεί πρωταθλήτρια τότε θα εξασφαλίσει εισιτήριο για τα playoffs του Champions League στο μονοπάτι των πρωταθλητών. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται ένα βήμα για την πρόκριση στη League Phase της

.Οι δύο αναμετρήσεις θα γίνουν τόσο στην Κύπρο όσο και στην Τούμπα, όπου η Ελλάδα θα δώσει σημαντικούς αγώνες για την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Η σχετική ανακοίνωση: «Η Εθνική ομάδα Νέων Κ19 της νέας σεζόν προετοιμάζεται με τη γενιά των 2008 και έξι παίκτες του PAOK Academy καλούνται τόσο για τα διεθνή

Άκρως παραγωγικός είναι ο Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ στο ξεκίνημα της καριέρας του στον ΠΑΟΚ, κι αυτό αποτυπώνεται με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο από τους αριθμούς. Ο Σουηδός φορ ήταν καθοριστικός στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που πέτυχε δύο γκολ, στην σημαντική νίκη με 3-1, για να φτάσει τα εννέα γκολ με την «ασπρόμαυρη» φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις. (new Image()).src = 'https://capi.connatix.com/tr/si?token=0c1a17e0-821d-4b2e-af13-90ab2f2baa71&cid=802bc865-afca-472a-8b42-6b7ce9fd58ba'; cnx.cmd.push(function() { cnx({ playerId: "0c1a17e0-821d-4b2e-af13-90ab2f2baa71", mediaId: "7bc17961-076c-4f93-9fbb-895601d22dce" }).render("49daf442d10442a8ad8921f4f1d8ca8d"); }); Παράλληλα, τα δύο του του τέρματα κόντρα στους «ερυθρόλευκους», έφτασε τα 20 συνολικά στη Super League με τρεις ομάδες (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Λεβαδειακό), σε 64 συμμετοχές. Το εντυπωσιακό είναι ότι με τον Δικέφαλο έχει επτά γκολ σε 13 αγώνες, ενώ μόνο με τον Παναθηναϊκό έχει περισσότερα (12), αλλά σε 41 παιχνίδια. The post Γερεμέγιεφ: 7/20… ασπρόμαυρα! appeared first on inpaok.com.

Το πρώτο βήμα έγινε την Τέταρτη στο PAOK Sports Arena. Ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-0 και χρειάζεται μία ακόμη νίκη απέναντι στο Περιστέρι για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά της GBL. Αύριο το βράδυ (6/5 στις 19:00) στο Κ.Γ. Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» ο ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να τελειώσει την πρόκριση χωρίς να χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι. Το έργο της ομάδας μας δεν θα είναι εύκολο, όπως άλλωστε έχει αποδειχθεί από όλα τα φετινά παιχνίδια των δύο ομάδων και ιδιαίτερα στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Περιστέρι. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Παντελής Μπούτσκος αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα με το Περιστέρι, τόνισε: «Κάναμε το πρώτο βήμα στο γήπεδο μας και πηγαίνουμε με μεγάλο κίνητρο για ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι στο Περιστέρι. Είναι μια περίοδος που δοκιμάζεται η πνευματική δύναμη και οι αντοχές της ομάδας μας. Οφείλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο για 40 λεπτά ώστε να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο, που έχει ποιότητα και συνοχή». The post Μπούτσκος: «Πηγαίνουμε με μεγάλο κίνητρο στο Περιστέρι!» appeared first on inpaok.com.

Το χορτάρι της Τούμπας με τη φανέλα της Εθνικής Νέων αναμένεται να πατήσουν έξι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που κλήθηκαν για τα διεθνή φιλικά που θα διεξαχθούν στην Κύπρο, όσο και για τα επίσημα στην έδρα του Δικεφάλου. Η ενημέρωση του επίσημου ΠΑΟΚ: Η Εθνική ομάδα Νέων Κ19 της νέας σεζόν προετοιμάζεται με τη γενιά των 2008 και έξι παίκτες του PAOK Academy καλούνται τόσο για τα διεθνή φιλικά στην Κύπρο, όσο και για τους επίσημους αγώνες της UEFA, που θα διεξαχθούν στην Τούμπα, στις αρχές Ιουνίου. Πρόκειται για τους Χαράλαμπο Αυγητίδη, Δημήτρη Κυριαζίδη, Κωνσταντίνο Τουρσουνίδη, Αντώνη Αρετή, Γιώργο Κρομμύδα και Δημήτρη Μπέρδο , οι οποίοι καλούνται για τον φιλικό αγώνα με την Κύπρο στις 27.05 και αυτόν με την Αγγλία στις 28.05. Η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Τούμπα φιλοξενεί τους αγώνες της 1ης προκριματικής φάσης του Group 6 της League A, με φόντο τα τελικά του EURO 2027 στην Τσεχία. Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει στον όμιλο της την Πορτογαλία, τη Σερβία και το Καζακστάν. Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής: Ελλάδα – Σερβία 03.06 18:00 Πορτογαλία – Ελλάδα 06.06 18:00 Καζακστάν – Ελλάδα 09.06 18:00 The post Στην Τούμπα με έξι του ΠΑΟΚ η Εθνική Νέων! appeared first on inpaok.com.

Ο ΠΑΟΚ και οι ακαδημίες του συνεχίζουν να συμμετέχουν σε συνέδρια που αφορούν την παγκόσμια ποδοσφαιρική ελίτ, με τον Δικέφαλο να έχει δυναμική εκπροσώπηση στο XXXIII Isokinetic Conference. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων»: Η παρουσία του ΠΑΟΚ και του PAOK Academy σε υψηλού επιπέδου επιστημονικό περιβάλλον επιβεβαιώνει τη συνεχή επένδυση του συλλόγου στη γνώση, την εξέλιξη και την εφαρμογή σύγχρονων πρακτικών στον τομέα της αθλητικής απόδοσης και αποκατάστασης. Το διάστημα 18–20 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το XXXIII Isokinetic Conference με θεματική «Football Medicine – Return to Performance», ένα από τα σημαντικότερα διεθνή συνέδρια στον χώρο της ιατρικής του ποδοσφαίρου και της αποκατάστασης. Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε δυναμικά από στελέχη του ιατρικού και επιστημονικού του επιτελείου: Αργύρης Καραβέλης (Γατρός Β’ ομάδας) Δημήτρης Πετράκης (Γυμναστής Αποκατάστασης Β’ ομάδας) Βασίλης Μπίλης (Γυμναστής Κ19) Βασίλης Λευθερούδης (Γυμναστής Κ17) Πασχάλης Έλκας (Γυμναστής Αποκατάστασης PAOK Academy) Η θεματολογία του συνεδρίου κάλυψε ένα ευρύ φάσμα γύρω από την ιατρική στο ποδόσφαιρο, την αποκατάσταση τραυματισμών και τη διαδικασία επανένταξης και επιστροφής στην αγωνιστική δράση (Return to Performance). Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο ΠΑΟΚ συμμετείχε με παρουσίαση επιστημονικής εργασίας (poster) για πρώτη φορά. Τίτλος της εργασίας ήταν «Return to Play Following ACL Reconstruction: A Case Report of an Elite Youth Soccer Player». Την παρουσίαση πραγματοποίησε ο Δημήτρης Πετράκης, ενώ συντελεστές της εργασίας ήταν επίσης οι Γιάννης Ράλλης (Γιατρός Α΄ ομάδας), Αργύρης Καραβέλης, Ηρακλής Γιάνναρος (γιατρός PAOK Academy) και Γιώργος Γκάγκαλης (επικεφαλής φυσικοθεραπευτών PAOK Academy). Το τριήμερο συνέδριο αποτέλεσε σημείο συνάντησης κορυφαίων επιστημόνων και επαγγελματιών του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, με τη συμμετοχή εξειδικευμένων γιατρών, φυσικοθεραπευτών και επιστημόνων άσκησης από όλο τον κόσμο. Μεταξύ αυτών, γιατροί και στελέχη από κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως οι Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν, Μίλαν, Ίντερ, Μπολόνια, καθώς και εκπρόσωποι οργανισμών και ομάδων όπως η Ρεάλ και το Aspetar». The post Ο ΠΑΟΚ στην ελίτ της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ιατρικής! appeared first on inpaok.com.

Θλίψη στον χώρο του μπάσκετ, με την Ομοσπονδία του Πουέρτο Ρίκο να ανακοινώνει τον θάνατο του Ορτίθ, σε ηλικία μόλις 62 ετών μετά από δύσκολη μάχη με τον καρκίνο του παχέως εντέρου. Ο Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Άσφορντ από την 1η Μαΐου, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Υπενθυμίζουμε πως ο Πορτορικανός πέρασε από την Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη, της Λάρισας και του Ηρακλείου Επιπλέον ο Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ είχε αγωνιστεί και στο ΝΒΑ με τους Τζαζ (1988-90), αλλά και στην Ισπανία με τις Ρεάλ (1990) και Μπαρτσελόνα (1990-92). The post «Έφυγε» ο Πικουλίν Ορτίθ… appeared first on inpaok.com.

Σε καταγγελία για επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις του ΓΣ Ηρακλής, στους Χορτατζήδες, προχώρησε η διοίκηση του συλλόγου. Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, η επίθεση έγινε χθες (4/5), ενώ σήμερα (5/5) ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μάκης Κυριζίδης, μετέβη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σχετικά με το περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα (δείτε εδώ), την Κυριακή (10/5) θα πραγματοποιηθεί πορεία στη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου, με τους ΣΦ ΠΑΟΚ να κάνουν το δικό τους κάλεσμα σε κόσμο, ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΑΣ, προκειμένου να υποστηριχθεί αυτή η πρωτοβουλία. Παράλληλα, ενημερώνουν ότι θα ταξιδέψει από την Πάφο και η οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου του ΠΑΟΚ, ενώ τέλος, προχωρούν και σε μια σημαντική καταγγελία, αποκαλύπτοντας αναίτια επίθεση στο μνημείο του Νάσου, το βράδυ της Δευτέρας (4/5). Η ανακοίνωση των ΣΦ ΠΑΟΚ: «Αυτήν την Κυριακή, 10/5 καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Δικεφάλου να παρευρεθεί στη Γήπεδο της Τούμπας (έξω από τα επίσημα) στις 12:30 η ώρα ώστε να περπατήσουμε όλοι μαζί μέχρι το μνημείο του αδικοχαμένου αδερφού μας, Νάσου Κωνσταντίνου. Πέραν της οικογένειας που θα ταξιδέψει από την Πάφο για να βρίσκεται μαζί μας σε αυτήν την πορεία μνήμης καλούμε σύσσωμο τον οργανισμό, ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΑΣ να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια. Υγ: Παρακαλούμε τους επίσημους θεσμούς αυτής της πόλης να μην προτρέπουν σε πολεμικό κλίμα τέτοιες ημέρες καθώς ο αθλητικός εισαγγελέας μάλλον μαζί τους θα πρέπει να ασχοληθεί σε περίπτωση που τα όσα αναφέρονται κριθούν ψευδή και συκοφαντικά. Ξέρετε σε ποιους έχετε παραχωρήσει χώρους και από πού και ποιους ξεκίνησε η αναίτια επίθεση στο μνήμα του Νάσου εχθές το βράδυ». The post ΣΦ ΠΑΟΚ: «Αναίτια επίθεση στο μνημείο του Νάσου!» appeared first on inpaok.com.

Ο Γίρι Παβλένκα επέστρεψε στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ και ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Ολυμπιακό, με την εμφάνιση του να κάνει αίσθηση και στην πατρίδα του έμπειρου πορτιέρε, Τσεχία. Οι συμπατριώτες του, παρακολουθούν στενά την πορεία του στον Δικέφαλο, ενώ στέκονται και στη μεγάλη επέμβαση του απέναντι στον Τσικίνιο, με το σκορ στο 2-1. (new Image()).src = 'https://capi.connatix.com/tr/si?token=0c1a17e0-821d-4b2e-af13-90ab2f2baa71&cid=802bc865-afca-472a-8b42-6b7ce9fd58ba'; cnx.cmd.push(function() { cnx({ playerId: "0c1a17e0-821d-4b2e-af13-90ab2f2baa71", mediaId: "fc5cc268-01f8-4264-86c2-234e272fee42" }).render("4875cae48bc84e4abe2ba4fbaf856e8f"); }); Παράλληλα, σημειώνουν πως ο Παβλένκα κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του ΠΑΟΚ για τον τίτλο. Όπως γράφουν συγκεκριμένα: «Ο Γίρι Παβλένκα επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, μετά από δύο και πλέον μήνες. Ο Τσέχος τερματοφύλακας τραυματίστηκε σε αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ, στα τέλη Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να χάσει τέσσερις αγώνες και να παραμείνει στον πάγκο για τα επόμενα πέντε παιχνίδια. Η επιστροφή του έγινε σε ένα ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού (3-1). Ο έμπειρος τερματοφύλακας δέχθηκε συνολικά τέσσερα σουτ προς την εστία, εν εκ τ των οποίων κατέληξε στα δίχτυα. Η κρίσιμη στιγμή ήρθε στο 2-1, όταν ο Τσικίνιο έπιασε ένα δύσκολο σουτ, και ο Παβλένκα έκανε μια εξαιρετική απόκρουση, πετώντας τη μπάλα σε κόρνερ για να διατηρήσει το προβάδισμα». (new Image()).src = 'https://capi.connatix.com/tr/si?token=0c1a17e0-821d-4b2e-af13-90ab2f2baa71&cid=802bc865-afca-472a-8b42-6b7ce9fd58ba'; cnx.cmd.push(function() { cnx({ playerId: "0c1a17e0-821d-4b2e-af13-90ab2f2baa71", mediaId: "b45be8fa-af64-438c-8fc6-c5906515e5b3" }).render("fd5105e8fff64e2f9ade47ebec8e8b96"); }); Παράλληλα, παραθέτουν και κομμάτι των δηλώσεων του Ράζβαν Λουτσέσκου από τη συνέντευξη Τύπου: «Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκαμε με πολύ περισσότερη ενέργεια και αυτοπεποίθηση, καταφέραμε να σκοράρουμε δύο γκολ, είχαμε το παιχνίδι υπό έλεγχο και στο 2:1 ο τερματοφύλακάς μας κράτησε με μια πολύ σημαντική απόκρουση. Νομίζω ότι αυτή ήταν μια από τις κομβικές στιγμές του αγώνα». Οι Τσέχοι συνεχίζουν, σημειώνοντας: «Η κατάσταση λίγο πριν το τέλος της σεζόν εξακολουθεί να είναι ενδιαφέρουσα, αναφορικά με τη μάχη για τον τίτλο. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση, έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, με τρεις αγώνες να απομένουν στη Super League, με τις δύο ομάδες να συναντιούνται τη μεθεπόμενη αγωνιστική» The post «Παβλένκα, ο ήρωας του ΠΑΟΚ» appeared first on inpaok.com.

Σε απολογία για τη συμπεριφορά των φίλων του στο ντέρμπι της Τούμπας με τον Ολυμπιακό, κλήθηκε ο επίσημος ΠΑΟΚ, από το πρωτοβάθμιο όργανο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη Λίγκα: Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, την Πέμπτη, 7-5-2026 και ώρα 10:00, τους κάτωθι: 1/ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 3/5/2026 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 3/5/2026 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 2032/26/995577 από 4/5/2026 Έκθεση της Αστυνομίας”, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΚ. *Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, γ’, 15 παρ. 1 περ. α’, γ’, 2 α’ ιιι) του Π.Κ. της ΕΠΟ. 2/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 3/5/2026 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 3/5/2026 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 3592/26/1002594 από 4/5/2026 Έκθεση της Αστυνομίας”, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. *Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 3 περ. Ι’ α’, ε’ του Π.Κ. της ΕΠΟ. 3/ ΠΑΕ ΑSTERAS AKTOR: “Βάσει των αναφερομένων στο από 2/5/2026 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 2/5/2026 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 7443/26/994444 από 4/5/2026 Έκθεση της Αστυνομίας”, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑSTERAS AKTOR – ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. *Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ. 4/ ΠΑΕ ΑΕΛ NOVIBET, Τ. ΣΤΑΘΑΚΟΣ (Β’ Φροντιστής): “Βάσει των αναφερομένων στο από 2/5/2026 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 2/5/2026 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/163/1/17-κβ’ από 4/5/2026 Έκθεση της Αστυνομίας”, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΛ NOVIBET. *Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β΄, 10 παρ. 1 περ. β’, 11 παρ. 3, του Π.Κ. της ΕΠΟ. 5/ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, Α. ΚΑΖΙΑΣ (Πρόεδρος): “Βάσει των αναφερομένων στο από 2/5/2026 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 2/5/2026 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/163/1/17-κβ’ από 4/5/2026 Έκθεση της Αστυνομίας”, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΛ NOVIBET. *Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 10 παρ. 1 περ. β’, 12, 15 παρ. 3 περ. Ι α’, ε’ του Π.Κ. της ΕΠΟ. The post Σε απολογία για το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ appeared first on inpaok.com.

Ένα αθλητικό δρώμενο διοργανώνεται την ερχόμενη Κυριακή, 10 Μαΐου, στη Θεσσαλονίκη, στη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, αλλά και όλων των φιλάθλων που επίσης έχασαν άδικα την ζωή τους. Το δρώμενο υλοποιείται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Πέρα από τα Όρια», με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Οργανωτικής Επιτροπής του Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η Κυριακή 10 Μαΐου θα είναι ξεχωριστή για όλους τους φιλάθλους στη Θεσσαλονίκη, που θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν, να περπατήσουν και να στείλουν το πιο υγιές και ισχυρό μήνυμα τιμώντας τη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου και το φίλαθλο πνεύμα, μέσα από την συμμετοχή τους στο «Πέρα από τα Όρια»! Ένα νέο αθλητικό γεγονός, που έρχεται για να ενώσει όσους αγαπούν τον αθλητισμό, χωρίς αντιπαλότητες, χωρίς διαχωρισμούς και με σεβασμό για όλους τους αδικοχαμένους φιλάθλους που δεν έφυγαν ποτέ από την σκέψη και από την καρδιά μας! Το «Πέρα από τα Όρια» θα ξεκινήσει με την Πορεία Μνήμης 2 χλμ. (ώρα έναρξης: 13:00), με αφετηρία το γήπεδο της Τούμπας και τερματισμό μπροστά από το μνημείο του Νάσου Κωνσταντίνου, στην οδό Αγίου Δημητρίου. Κατόπιν, μετά την σύντομη στάση για να τιμηθεί η μνήμη του Νάσου, από το ίδιο σημείο θα δοθεί η εκκίνηση του Δρόμου Υγείας και Φιλίας 3 χλμ. (ώρα έναρξης: 14:00), στον οποίο οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν αντίστροφη πορεία τρέχοντας ή περπατώντας, περνώντας διαδοχικά από τις οδούς Αγίου Δημητρίου, Γρηγορίου Λαμπράκη, Σκύρου, Διογένους και Μικράς Ασίας, για να καταλήξουν στο σημείο τερματισμού μπροστά από το γήπεδο της Τούμπας. Η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη για όλους, χωρίς να απαιτείται χρηματικό αντίτιμο ή εγγραφή! Όλοι οι φίλαθλοι, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, θα είναι ευπρόσδεκτοι για να δημιουργήσουν ένα ανθρώπινο ποτάμι γεμάτο από ενέργεια και θετική διάθεση, εκφράζοντας την αγάπη τους για τον αθλητισμό και για τα χρώματα της ομάδας τους και καταδικάζοντας κάθε μορφή βίας. Η νέα διοργάνωση, που διεξάγεται στη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου και όλων των αδικοχαμένων φιλάθλων, υλοποιείται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Πέρα από τα Όρια» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Οργανωτικής Επιτροπής του Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. Η διοργάνωση εξυμνεί το φίλαθλο πνεύμα, καταδικάζει τη βία από όπου κι αν προέρχεται και παράλληλα προάγει την υιοθέτηση του υγιούς τρόπου διαβίωσης, δείχνοντας τον δρόμο προς τον αθλητισμό υγείας, ο οποίος επιδρά θετικά στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας, του επιπέδου ευτυχίας και της ποιότητας ζωής. Ο Νίκος Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της ΑΜΚΕ «Πέρα από τα Όρια» και του ιστορικού σωματείου ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ που διοργανώνει τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και τον Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του για τη θέσπιση του νέου αθλητικού γεγονότος, τονίζοντας: «Είναι ένα αθλητικό γεγονός αφιερωμένο στην οικογένεια του Νάσου Κωνσταντίνου για να τιμήσουμε τη μνήμη του, να αποκαταστήσουμε μια αδικία καθώς η δολοφονία του αδερφού μας Νάσου, που δέχτηκε άνανδρη επίθεση είχε περάσει στα ψιλά γράμματα της ιστορίας. “ΝΑΣΟ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ”». The post Πορεία στη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου… appeared first on inpaok.com.

Ένα αθλητικό δρώμενο διοργανώνεται την ερχόμενη Κυριακή, 10 Μαΐου, στη Θεσσαλονίκη, στη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, αλλά και όλων των φιλάθλων που επίσης έχασαν άδικα την ζωή τους. Το δρώμενο υλοποιείται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Πέρα από τα Όρια», με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης

Ανακοινώθηκαν οι κλήσεις της Εθνικής Ανδρών Βόλεϊ για την προετοιμασία ενόψει της European League 2026, με δύο «ασπρόμαυρους» να βρίσκονται σε αυτές, με τους Μάρκο Γαλιώτο και Σταύρο Μούχλια να βρίσκονται εντός. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας: Την Δευτέρα 11 Μαΐου 2026 θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η Εθνική ανδρών, ενόψει της συμμετοχής της στο European League 2026. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και στο πλαίσιο της προετοιμασίας θα διεξαχθούν τρεις φιλικοί αγώνες με τη Ρουμανία το τριήμερο 27-29 Μαΐου. Η Ελλάδα στο πρώτο τουρνουά που θα γίνει 5-7 Ιουνίου θα ταξιδέψει στη Σουηδία για να αντιμετωπίσει τη χώρα από τη Σκανδιναβία και το Αζερμπαϊτζάν. Το δεύτερο τουρνουά θα φιλοξενηθεί στην Ελλάδα το τριήμερο 12-14 Ιουνίου και θα αντιμετωπίσουμε την Ισλανδία και την Βόρεια Μακεδονία. Το τρίτο και τελευταίο τουρνουά που κληρώθηκε η Ελλάδα είναι στο Λουξεμβούργο και εκτός από την οικοδέσποινα χώρα θα αντιμετωπίσουμε και την Αυστρία. ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ EUROPEAN LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ Θα υπάρξει κοινή βαθμολογία και τη πρόκριση στην τετράδα θα πάρουν οι τέσσερις πρώτοι και θα αγωνιστούν στα χιαστί στα ημιτελικά (1-4, 2-3) με εντός και εκτός έδρας αγώνα. Το ίδιο και για τον τελικό. ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ EUROPEAN LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ: Φινλανδία, Τσεχία, Ολλανδία, Ρουμανία, Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισραήλ, Ελβετία, Εσθονία, Σλοβακία, Ισπανία, Κροατία, Δανία, Σουηδία, Λετονία, Βόρεια Μακεδονία, Ουγγαρία, Αυστρία, Μαυροβούνιο, Νορβηγία, Λουξεμβούργο, Κόσοβο, Αζερμπαϊτζάν, Ισλανδία, Γεωργία, Βοσνία, Αλβανία. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Χριστοφιδέλης κάλεσε τους παρακάτω αθλητές: Ακραίοι Θανάσης Πρωτοψάλτης (Αρχηγός) Σταύρος Μούχλιας Διαγώνιοι Δημήτρης Μούχλιας Πασαδόροι Μάρκος Γαλιώτος Κεντρικοί Θοδωρής Βουλκίδης Λίμπερο Άρης Χανδρινός ΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ 19.00: Ελλάδα – Σουηδία Σάββατο 6 Ιουνίου 2026 17.00: Αζερμπαϊτζάν – Ελλάδα Κυριακή 7 Ιουνίου 2026 17.00: Σουηδία – Αζερμπαϊτζάν Δεύτερο τουρνουά (12-14/06/2026 – Ελλάδα): Ελλάδα, Βόρεια Μακεδονία, Ισλανδία Ισλανδία – Ελλάδα Σάββατο 13 Ιουνίου 2026 Βόρεια Μακεδονία – Ισλανδία Κυριακή 14 Ιουνίου 2026 Ελλάδα – Βόρεια Μακεδονία Τρίτο τουρνουά (19-21/06/2026 – Λουξεμβούργο) 20.30: Αυστρία – Λουξεμβούργο Σάββατο 20 Ιουνίου 2026 19.30: Ελλάδα – Αυστρία Κυριακή 21 Ιουνίου 2026 18.30: Λουξεμβούργο – Ελλάδα The post Βόλεϊ: Δύο του ΠΑΟΚ στη European League appeared first on inpaok.com.

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε 100 χρόνια περήφανης ιστορίας, και μια από τις όμορφες πρωτοβουλίες τις επιτροπής των 100 ετών, είναι αυτή του «PAOK Generation 100», που μετά τον Απρίλιο, επεκτείνεται και τον Μάιο. Ο Δικέφαλος γιορτάζει μαζί τον κόσμο του, κι εκτός από τον Απρίλιο, όσα παιδιά γεννηθούν τον Μάιο του 2026, θα έχουν ως δώρο το πρώτο τους «ασπρόμαυρο» φορμάκι από τους «ασπρόμαυρους». Η ενημέρωση του επίσημου ΠΑΟΚ: «PAOK GENERATION 100 Μετά τον Απρίλιο, η πρωτοβουλία συνεχίζεται και τον Μάιο. Για όλα τα παιδιά που θα γεννηθούν τον Μάιο του 2026, τους κάνουμε δώρο το πρώτο τους ασπρόμαυρο φορμάκι». PAOK GENERATION 100 Μετά τον Απρίλιο, η πρωτοβουλία συνεχίζεται και τον Μάιο. Για όλα τα παιδιά που θα γεννηθούν τον Μάιο του 2026, τους κάνουμε δώρο το πρώτο τους ασπρόμαυρο φορμάκι. Διαβάστε περισσότερα και βρείτε τη σελίδα με τη φόρμα στο link εδώ: https://t.co/O7ZyzoNvMI… pic.twitter.com/G7E16orelw — PAOK FC (@PAOK_FC) May 5, 2026 The post PAOK Generation 100: Η πρωτοβουλία συνεχίζεται και τον Μάιο! appeared first on inpaok.com.

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε στο «Bizim ΠΑΟΚ, ο Δικός μας ΠΑΟΚ» για την εποχή που ο Δικέφαλος του Βορρά αδικούνταν από τη διαιτησία απέναντι στις αθηναϊκές ομάδες.

Ο Ισπανός προπονητής της ομάδας του Ολυμπιακού ήταν πιο στεναχωρημένος από ποτέ μετά το 3-1 του ΠΑΟΚ και υπήρχαν λόγοι για αυτό.

Μετά από μια μακρά και επίπονη διαδρομή στα παρκέ της Ελλάδας και της Ευρώπης, ο ΠΑΟΚ στρέφει πλέον όλη του την προσοχή στην GBL. Η ομάδα του Παντελή Μπούτσκου, έχοντας ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια στην τρίτη θέση με ρεκόρ 17-7, διεκδικεί το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα μέσω των Play off. Ήδη, ο Δικέφαλος έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην τετράδα, επικρατώντας του Περιστερίου με 91-79 στο PAOK Sports Arena και πλέον ετοιμάζεται για τη ρεβάνς της Τετάρτης (6/5, 19:00) με στόχο το διπλό-πρόκριση στους «4». Η εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα προκαλεί ικανοποίηση, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το εξαντλητικό πρόγραμμα που διαχειρίστηκε το προπονητικό τιμ. Μέσα σε μόλις δύο μήνες (Μάρτιο και Απρίλιο), ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να δώσει 15 απαιτητικά παιχνίδια, διατηρώντας έναν ρυθμό δύο αγώνων ανά εβδομάδα. Παρά το ντεφορμάρισμα του Ιανουαρίου, οι Θεσσαλονικείς βρήκαν ξανά ταυτότητα, αυτοματισμούς και τη σωστή χημεία στα αποδυτήρια, ανταποκρινόμενοι πλήρως στις απαιτήσεις. Ακόμη και η απώλεια του τροπαίου στον τελικό του FIBA Europe Cup απέναντι στην Μπιλμπάο δεν στάθηκε ικανή να λυγίσει τον οργανισμό. Ο ΠΑΟΚ «μάζεψε τα κομμάτια του» άμεσα, έβγαλε χαρακτήρα και παρουσιάστηκε αξιόμαχος στην έναρξη των προημιτελικών, αποδεικνύοντας πως διαθέτει τα ψυχικά αποθέματα για να ολοκληρώσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι 15 αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ σε διάστημα λιγότερο των δύο μηνών: 08/03/2026 (GBL): Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 100-73 11/03/2026 (FEC): ΠΑΟΚ – Περιστέρι 101-77 18/03/2026 (FEC): Περιστέρι – ΠΑΟΚ 88-80 21/03/2026 (GBL): Περιστέρι – ΠΑΟΚ 75-70 25/03/2026 (GBL): ΠΑΟΚ – Μύκονος 100-87 28/03/2026 (GBL): ΠΑΟΚ – Προμηθέας Πάτρας 100-70 01/04/2026 (FEC): ΠΑΟΚ – Μούρθια 79-73 04/04/2026 (GBL): ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 93-90 08/04/2026 (FEC): Μούρθια – ΠΑΟΚ 89-85 15/04/2026 (GBL): ΠΑΟΚ – Άρης 88-77 18/04/2026 (GBL): Ηρακλής – ΠΑΟΚ 72-76 22/04/2026 (FEC): ΠΑΟΚ – Μπιλμπάο 79-73 25/04/2026 (GBL): ΠΑΟΚ – Μαρούσι 101-85 29/04/2026 (FEC): Μπιλμπάο – ΠΑΟΚ 89-74 03/05/2025 (GBL): Περιστέρι – ΠΑΟΚ 91-79 Το αξιοσημείωτο είναι πως οι «ασπρόμαυροι» κατέγραψαν δέκα νίκες (και δύο ήττες, που έδωσαν προκρίσεις) σε αυτό το χρονικό διάστημα. Η μοναδική ήττα που «στοίχισε» ήταν ουσιαστικά αυτή του δεύτερου τελικού του FIBA Europe Cup, όπου ο Δικέφαλος έχασε από την Μπιλμπάο και το όνειρο για επιστροφή στους τίτλους χάθηκε. The post «Ασπρόμαυρος» άθλος: Ο ΠΑΟΚ άντεξε την πίεση και παραμένει όρθιος appeared first on inpaok.com.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Ματέι Λουτσέσκου, σκιαγραφώντας το πορτρέτο του παππού του, Μιρτσέα, και τον τρόπο που η δική του στάση ζωής καθόρισε τον Ραζβάν. Ο Ματέι περιέγραψε έναν άνθρωπο με βαθιά πίστη και αυτοδίδακτη μόρφωση, που επιζητούσε την πνευματική εξύψωση των αθλητών του. «Ήταν από τους ανθρώπους που δεν δίσταζαν να πάρουν μαζί τους παίκτες σε μουσεία, σε χώρους ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος», ανέφερε χαρακτηριστικά. Παραδέχθηκε μάλιστα πως, αν και για έναν νεαρό παίκτη αυτό δεν ήταν προτεραιότητα, «ήταν ο δικός του τρόπος να τους διαμορφώνει ως ανθρώπους και όχι μόνο ως ποδοσφαιριστές». Παρά το μεγαλείο του, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου φαίνεται πως μοιραζόταν μια κοινή αγωνία με τον γιο του, Ραζβάν, την αδυναμία να χαρούν τη στιγμή. Ο Ματέι επεσήμανε: «Δεν νομίζω ότι απολάμβανε όσο θα έπρεπε τις νίκες του. Πάντα σκεφτόταν τι έρχεται μετά. Το ίδιο συμβαίνει και με τον πατέρα μου» και συμπλήρωσε τονίζοντας: «Είμαστε διαρκώς προσανατολισμένοι στο επόμενο βήμα, στο επόμενο επίτευγμα. Και κάπως έτσι χάνουμε τη στιγμή, χάνουμε την ευκαιρία να αναγνωρίσουμε τι έχουμε ήδη πετύχει». The post Ματέι Λουτσέσκου: «Ο πατέρας μου δεν απολαμβάνει τις νίκες όσο θα έπρεπε» appeared first on inpaok.com.

Η σεζόν για τον ΠΑΟΚ Β΄ ολοκληρώθηκε, η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου ανανέωσε το εισιτήριο παρουσίας της στη Σούπερ Λιγκ 2 και την επόμενη σεζόν και πλέον ήρθε η ώρα του απολογισμού και σε ατομικό επίπεδο. Ο Δημήτρης Τσοπούρογλου μέτρησε τις περισσότερες (23) συμμετοχές ως βασικός (ο 24χρονος αρχηγός του ΠΑΟΚ Β΄ έχει συνολικά 116 παρουσίες με τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου), ωστόσο ο παίκτης με τις πιο πολλές συμμετοχές (27) στη σεζόν ήταν ο Γιάννης Γκιτέρσος. Ο 21χρονος επιθετικός έχασε μόνο ένα παιχνίδι στην κανονική διάρκεια και στα πλέι οφ εξαιτίας της αποβολής του στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Βασικά στελέχη και οι Θόδωρος Καλόγηρος (25 συμμ.), Γιώργος Κοσίδης (22 συμμ.), Δημήτρης Κωττάς (21 συμμ.), Αλέξανδρος Αδάμ (20 συμμ.), Κωνσταντίνος Πολυκράτης (δεκαεννέα συμμ.) και Μαχαμαντού Μπάλντε (δεκαεφτά συμμ.). Διψήφιο αριθμό παρουσιών στην αρχική ενδεκάδα (από δώδεκα) είχαν και οι Δημήτρης Μπαταούλας και Βασίλης Πασαχίδης. Από 20 συμμετοχές μέτρησαν οι Χισάμ Κανίς και Γιάννης Τσιφούτης, ωστόσο μόνο οι οχτώ και πέντε αντίστοιχα ήταν ως βασικοί. Ακόμη, ο Δημήτρης Μπέρδος βρέθηκε επτά φορές σε αρχικό σχήμα ενδεκάδας, πέντε ο Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ (κι άλλες τόσες ως αλλαγή) και από τέσσερις οι Μάριος Καλαϊτσίδης και Στέλιος Αλμασίδης (εννέα και πέντε επιπλέον παρουσίες αντίστοιχα ως αλλαγές). Οσο για τους Αντρέ Ρικάρντο και Γιώργο Κουλούρη έπαιξαν-ο καθένας τους-σε πέντε αγώνες. *Μέλη του ρόστερ στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν κι οι Κωνσταντίνος Καστίδης και Βασίλης Κιτσάκης (τέσσερις και δύο συμμετοχές αντίστοιχα), οι οποίοι τον Ιανουάριο μεταπήδησαν σε Καμπανιακό και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα. Στο ρόστερ του ΠΑΟΚ Β΄-μόνο τυπικά-ανήκε κι ο Τόμας Μουργκ, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε καν ούτε μία φορά σε αποστολή… Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Οσον αφορά τους τερματοφύλακες, ο Βασίλης Νικολακούλης κατέγραψε τις περισσότερες (δεκαέξι) παρουσίες κάτω από την εστία. Ο Δημήτρης Μοναστηρλής φόρεσε τα γάντια τους σε επτά παιχνίδια, ο Αντώνης Στεργιάκης (απόκτημα του περασμένου Ιανουαρίου) κατέγραψε τέσσερις συμμετοχές κι άλλες δύο ο Βασίλης Tσιντσόλης. Εκτός του γκολκίπερ Στεργιάκη, άλλοι τρεις παίκτες αποκτήθηκαν στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο 19χρονος κεντρικός χαφ, Γιάννης Σαρρής, απόκτημα από την ομάδα νέων της Μόντενα, καθιερώθηκε άμεσα ως βασικός, φθάνοντας με την ολοκλήρωση της σεζόν τις δώδεκα συμμετοχές. Οσο για τον 22χρονο Μαροκινό επιθετικό, Αμπντέ Ραϊχανί και τον 23χρονο Ισπανό δεξιό μπακ, Κάρλος Χιμένεθ (δανεικός από τη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης) κατέγραψαν από εννέα και οχτώ παρουσίες αντίστοιχα. ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΜΑ Στα αρνητικά της σεζόν ήταν ότι τουλάχιστον οι μισές από τις μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού δεν βοήθησαν την κοινή προσπάθεια. Μάλιστα, ένας από αυτούς, ο 20χρονος Γκανέζος χαφ, Πρινς Αφρίγιε (δανεικός από τη Μόστα) δεν έπαιξε ούτε… λεπτό, επιστρέφοντας τον περασμένο Ιανουάριο στην ομάδα της Μάλτας. Μόλις μία συμμετοχή (κι αυτή ως αλλαγή) μέτρησε ο 19χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός Πέντρο Μπιασότο, ενώ μόνο σε δύο παιχνίδια αγωνίστηκε ο 19χρονος Κύπριος αριστερός εξτρέμ, Λύσανδρος Παπαστυλιανού. Οσο για τον Νιγηριανό αμυντικό χαφ Αμπασιεκένε Ίκομπονγκ, βρέθηκε μόλις δύο φορές στο αρχικό σχήμα ενδεκάδας, έχοντας παρουσία σ’ ακόμη επτά παιχνίδια ως αλλαγή. Φωτεινή εξαίρεση των καλοκαιρινών μεταγραφών ο 20χρονος διεθνής Εσθονός επιθετικός, Κάρελ Μούστμα, ο οποίος τελείωσε τη σεζόν με 24 συμμετοχές. Διψήφιο αριθμό παρουσιών στην ενδεκάδα συμπλήρωσαν τόσο ο 18χρονος Λευκορώσος στόπερ Πάβελ Απιατσιόνακ, όσο κι ο 24χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, Πέντρο Λούκας (δεκαπέντε και δεκατρείς συμμετοχές αντίστοιχα). Η ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΓΚΙΤΕΡΣΟΥ Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ Β΄ αναδείχτηκε ο Γκιτέρσος με δεκατρία γκολ. Τον ακολούθησε ο Μπάλντε με πέντε, ενώ οι Μούστμα και Τσοπούρογλου σκόραραν από τέσσερις φορές ο καθένας. Τρία γκολ πέτυχε ο Καλαϊτσίδης, από δύο οι Koσίδης και Πολυκράτης, ενώ από ένα γκολ πανηγύρισαν οι Ραϊχανί, Τσιφούτης, Κωττάς, Αδάμ, Καλόγηρος, Mύθου, Απιατσιόνακ, Λούκας και Αβράμπος. Στις ασίστ πρώτευσε ο Αδάμ με πέντε. *Προς το τέλος της σεζόν, κι αφού είχε οριστικοποιηθεί και μαθηματικά η παραμονή στην κατηγορία, χρησιμοποιήθηκαν και παίκτες της Κ-19, οι οποίοι προφανώς στην επόμενη αγωνιστική περίοδο θα έχουν θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ Β΄. Ο λόγος για τους Βασίλη Ελευθεριάδη, Μπέντρι Ντούνγκα, Βαγγέλη Γκιόκα, Παύλο Τσιότα και Αλκιβιάδη Αβράμπο. Ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ Β΄ έκανε επίσης κι ο Βαγγέλης Γραββάνης. Στα ευχάριστα και η επιστροφή σε δράση του Γιώργου Κούπενου (έπαιξε ως αλλαγή στο τελευταίο ματς της σεζόν εναντίον του Μακεδονικού), ο οποίος άφησε οριστικά πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό του. Eξάλλου, από τέσσερις συμμετοχές κατέγραψαν οι Ανέστης Μύθου και Δημήτρης Χατσίδης, οι οποίοι μετά τον Ιανουάριο «μονιμοποιήθηκαν» στην πρώτη ομάδα. *Η σεζόν για τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου άρχισε με τον Νίκο Καραγεωργίου στον πάγκο, ωστόσο από τις 20 Οκτωβρίου και μετά ο ΠΑΟΚ Β΄ πορεύτηκε υπό τις οδηγίες του Ισπανού προπονητή, Ντάνι Πονζ. Πηγή: FORZA The post Τα πεπραγμένα των 42 (!) παικτών του ΠΑΟΚ Β appeared first on inpaok.com.

Σημαδιακή ημερομηνία είναι η σημερινή, 5 Μαΐου για τον ΠΑΟΚ, καθώς σαν σήμερα το 2019… σφράγισε τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος ως αήττητος. Δύο εβδομάδες νωρίτερα, ο Δικέφαλος θα κατακτούσε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, με τη νίκη του με 5-0 κόντρα στον Λεβαδειακό, στο γήπεδο της Τούμπας και μετά την λήξη του αγώνα είχε πραγματοποιήσει την φιέστα της κατάκτησης του τίτλου. Ωστόσο, εκτός από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην ΑΕΚ, στις 11 Μαΐου, υπήρχε ακόμη ένας στόχος για το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου και αυτός ήταν να φύγει με νίκη ή ισοπαλία από τα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ, για να κατακτήσει τον τίτλο ως αήττητος. Και το κατάφερε, καθώς χάρης τα τέρματα του Τσούμπα Άκπομ στο 61′ και του Εβγέν Σάκχοφ στο 81ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ πήρε την 26η νίκη στου στο πρωτάθλημα με 0-2, ενώ στα 30 παιχνίδια που έδωσε είχε ακόμη τέσσερις ισοπαλίες. Μάλιστα, μετά από εκείνο το παιχνίδι, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε υποβιβαστεί στην Super League 2 και λίγο πριν το τέλος υπήρξαν κάποια επεισόδια από τον κόσμο των γηπεδούχων. The post Στα Ιωάννινα… κλείδωσε το αήττητο! (video) appeared first on inpaok.com.

Η Super League βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση των Play off που θα καθορίσουν τον φετινό πρωταθλητή αλλά και την ιεραρχία των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Μετά τα τελευταία αποτελέσματα, η βαθμολογία έχει πάρει μια ιδιαίτερη μορφή, καθώς η ΑΕΚ προπορεύεται με 67 βαθμούς, ενώ ακολουθούν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός με 61 βαθμούς. (new Image()).src = 'https://capi.connatix.com/tr/si?token=0c1a17e0-821d-4b2e-af13-90ab2f2baa71&cid=802bc865-afca-472a-8b42-6b7ce9fd58ba'; cnx.cmd.push(function() { cnx({ playerId: "0c1a17e0-821d-4b2e-af13-90ab2f2baa71", mediaId: "b45be8fa-af64-438c-8fc6-c5906515e5b3" }).render("fa4b2abb8ef444a8a27b7158631badda"); }); Για τον ΠΑΟΚ, το διακύβευμα είναι τεράστιο, καθώς η δεύτερη θέση οδηγεί πλέον στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, προσφέροντας την προοπτική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Αντίθετα, η τρίτη θέση περιορίζει τον κάτοχό της στον 2ο προκριματικό του Europa League, ενώ η τέταρτη οδηγεί στο Conference League. Το πρόγραμμα που καλείται να βγάλει ο Δικέφαλος είναι εξαιρετικά απαιτητικό και ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή 10 Μαΐου με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Θα ακολουθήσει η «εμβόλιμη» 5η αγωνιστική την Τετάρτη 13 Μαΐου, όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στην Τούμπα, ενώ η αυλαία θα πέσει την Κυριακή 17 Μαΐου στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος των Play off 1-4: 4η αγωνιστική: Κυριακή 10 Μαΐου 19:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 19:30 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 5η αγωνιστική: Τετάρτη 13 Μαΐου 19:30 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 19:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 6η αγωνιστική: Κυριακή 17 Μαΐου 19:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός 19:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ The post Οι τρεις «σταθμοί» που κρίνουν το ευρωπαϊκό μέλλον appeared first on inpaok.com.

Mετά από πέντε χρόνια ο ΠΑΟΚ κατέκτησε ξανά την κορυφή στο πρωτάθλημα Κ-19, φθάνοντας συνολικά τους οχτώ τίτλους στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, μειονεκτώντας μόνο του Ολυμπιακού, που έχει έναν περισσότερο. Αυτό που μένει για την ομάδα του Πέτρου Τσιαπακίδη είναι να διαφυλάξει το αήττητό της, μετρώντας μέχρι τώρα δεκαεφτά νίκες και επτά ισοπαλίες. Ο ΠΑΟΚ έχει και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις δεκαπέντε γκολ παθητικό. Φυσικά, οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να διαφυλάξουν και τον τίτλο των κυπελλούχων, έχοντας ν’ αντιμετωπίσουν στον τελικό της διοργάνωσης (θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15 Μαΐου στο Αγρίνιο) την αντίστοιχη ομάδα του Αρη. Ο μόνος παίκτης, που μέτρησε πάνω από 20 συμμετοχές στο αρχικό σχήμα ενδεκάδας είναι ο Βασίλης Ελευθεριάδης (21). Mάλιστα, ο χαφ του Δικεφάλου πήρε λεπτά συμμετοχής και με τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ στη Σούπερ Λιγκ 2, κάτι που συνέβη και με άλλα τέσσερα βασικά στελέχη της Κ-19, τους Μπέντρι Ντούνγκα, Βαγγέλη Γκιόκα, Παύλο Τσιότα και Αλκιβιάδη Αβράμπο. Ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ Β΄ έκανε επίσης κι ο Βαγγέλης Γραββάνης. Πρωταγωνιστικό ρόλο στη φετινή πορεία της Κ-19 είχαν επίσης οι Αντώνης Αρετής, Κωνσταντίνος Τουρσουνίδης, Πασχάλης Στύλος, Παναγιώτης Τσίτσκας και Χαράλαμπος Αυγητίδης. Διψήφιο αριθμό παρουσιών συμπλήρωσαν και οι Μιχάλης Παπαδόπουλος, Θανάσης Παπανικόπουλος, Ειρηναίος Παπαδημητρίου, Δημήτρης Κυριαζίδης, Γιώργος Κρομμύδας, όπως κι οι Κωνσταντίνος Βυρσωκινός και Δημήτρης Κάνιος. Ρόλο αναπληρωματικών έχουν οι Γιάννης Καραγιαννίδης, Αντώνης Τσίτσιλας, Ευθύμης Λύρατζης και Μάξιμος Λόμπας. Στη διάρκεια της σεζόν η Κ-19 ενισχύθηκε σε κάποια παιχνίδια και από παίκτες, που κατά κύριο λόγο αγωνίστηκαν φέτος με τον ΠΑΟΚ Β΄. Ο λόγος για τους Δημήτρη Μπέρδο, Γιάννη Τσιφούτη, Δημήτρη Μπαταούλα, Μαχαμαντού Μπάλντε, Γιώργο Κοσίδη και Μάριο Καλαϊτσίδη. Από την άλλη, ντεμπούτο με την Κ-19 έκαναν δύο παίκτες της Κ-17, οι Θόδωρος Καλπάκης και Κωνσταντίνος Σούβλατζης. Οσο για τους τερματοφύλακες, βασικός ήταν ο Μπελερής (δεκαεφτά συμμετοχές), ενώ οι Μαλιγίν και Τσιντσόλης μετρούν από πέντε και δύο παρουσίες κάτω από την «ασπρόμαυρη» εστία. Πρώτος σκόρερ είναι ένας… αμυντικός. ο Τσιότας, που έχει πετύχει οχτώ γκολ. Τον ακολουθούν οι Aρετής, Τουρσουνίδης, Γραββάνης, καθένας από τους οποίους μετράει πέντε γκολ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ Μέλος του ρόστερ της Κ-19 μέχρι τον Ιανουάριο ήταν κι ο Στάθης Πανικίδης (τρεις συμμετοχές), ο οποίος πλέον συνεχίζει την καριέρα του στη Στάρα Λουμπνόβα, ομάδα Β΄ κατηγορίας της Σλοβακίας. Στην ίδια χώρα αγωνίζεται κι ο Κώστας Οικονόμου (πέντε συμμετοχές με την Κ-19 του ΠΑΟΚ στο πρώτο μισό της σεζόν) με την ομάδα της Μιχαλόβτσε. Πηγή: FORZA The post Nα’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές! appeared first on inpaok.com.

Μπορεί η αγωνιστική περίοδος 2025-2026 να βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της, με τον ΠΑΟΚ να δίνει τις δικές του μάχες στα ματς κατάταξης της GBL, ωστόσο στο παρασκήνιο οι μηχανές δουλεύουν ήδη στο «κόκκινο» για την επόμενη χρονιά. Η διοίκηση της ΚΑΕ με επικεφαλής τον Αντρέα Τρινκιέρι έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό μιας ομάδας που φιλοδοξεί να μην θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν. Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος θα αναλάβει επίσημα τα ηνία ως head coach τη νέα σεζόν, έχει ήδη «σηκώσει μανίκια», χτενίζοντας την ελληνική και διεθνή αγορά για τις ιδανικές προσθήκες. Η επένδυση στο ελληνικό στοιχείο Η πρώτη σημαντική κίνηση που φαίνεται να έχει οριστικοποιηθεί αφορά τον Νάσο Μπαζίνα. Ο 22χρονος γκαρντ, που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στην Πάτρα, φέρεται να έχει προφορική συμφωνία με τον Δικέφαλο για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Παρά το έντονο ενδιαφέρον και τη δελεαστική πρόταση που δέχθηκε από τον Ολυμπιακό, ο Μπαζίνας επέλεξε τη Θεσσαλονίκη, θεωρώντας τον ΠΑΟΚ και το πλάνο του Τρινκιέρι ως το ιδανικό «step up» για την καριέρα του. Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ κινήθηκε με άκρα μυστικότητα για την απόκτηση ενός ταλαντούχου 18χρονου καλαθοσφαιριστή, επιβεβαιώνοντας τη διάθεση για επένδυση σε βάθος χρόνου. Το «όνειρο» της περιφέρειας: Μήτρου-Λονγκ και Νικ Καλάθης Η θέση του «άσου» αποτελεί προτεραιότητα για τον σχεδιασμό της νέας ομάδας. Στο προσκήνιο παραμένει η περίπτωση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Ο 32χρονος Ελληνοκαναδός, που διαθέτει το πολύτιμο ελληνικό διαβατήριο, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους ιθύνοντες της ΚΑΕ, εξετάζοντας πλέον πολύ σοβαρά τη μετακόμισή του στη Θεσσαλονίκη, σε μια περίοδο που οι διαθέσιμοι ποιοτικοί Έλληνες παίκτες είναι περιορισμένοι. Η είδηση, ωστόσο, που προκαλεί αίσθηση είναι η κρούση στον Νικ Καλάθη. Ο 37χρονος γκαρντ, αν και βρισκόταν κοντά στην ανανέωση με την Παρτιζάν, απέκτησε δεύτερες σκέψεις μετά το ενδιαφέρον που εξέφρασε ο ΠΑΟΚ. Οι συζήτησεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι έντονες, με τον Καλάθη να σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Δικεφάλου, αν και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στην Αδριατική Λίγκα. Η δημιουργία σταθερού κορμού: Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Φέτος, ο ΠΑΟΚ φαίνεται διατεθειμένος να βάλει τέλος στην πρακτική του «χτισίματος από το μηδέν». Με τον Νίκο Χουγκάζ να δεσμεύεται ήδη με συμβόλαιο, η προσοχή στρέφεται στις ανανεώσεις κομβικών παικτών. Προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή του Μπεν Μουρ, του κορυφαίου παίκτη σε ranking και ριμπάουντ στην κανονική διάρκεια της GBL. Στο ίδιο πλαίσιο βρίσκεται και ο Μπριν Ταϊρί, ο οποίος υπήρξε καθοριστικός στην πορεία μέχρι τους τελικούς του FIBA Europe Cup, αλλά και ο Νίκος Περσίδης, που χαίρει της εκτίμησης του Αντρέα Τρινκιέρι για την εργατικότητα και την ποιότητά του. Με το πλάνο να ξεδιπλώνεται μέρα με τη μέρα, είναι σαφές ότι ο ΠΑΟΚ της επόμενης περιόδου στοχεύει ψηλά, συνδυάζοντας την εμπειρία μεγάλων προσωπικοτήτων με τη δίψα νέων και ταλαντούχων αθλητών. The post Το πλάνο για τον νέο ΠΑΟΚ και οι προτεραιότητες της επόμενης μέρας appeared first on inpaok.com.

Ο media consultant της UEFA, Ανδρέας Δημάτος, με ανάρτηση του στα social media ανέλυσε τα δεδομένα που ισχύουν για τους διεκδικητές του τίτλου στην Ελλάδα, αναφορικά με την παρουσία στο Champions League της νέας σεζόν. Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Αν ολοκληρώνονταν απόψε τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τα δεδομένα για τον πρωταθλητή Ελλάδας στα προκριματικά του επόμενου Champions League θα είχαν ως εξής: Η ΑΕΚ θα είχε τον έκτο καλύτερο συντελεστή από τις 43 πρωταθλήτριες ομάδες που θα μετείχαν στο champions path για τα πέντε εισιτήρια στη League Phase και με δεδομένο ότι η Σαχτάρ Ντόνετσκ με τον υψηλότερο συντελεστή θα έπαιρνε το spot του κατόχου του τροπαίου, θα βρισκόταν στους πέντε ισχυρούς των πλέι οφ μαζί με Ερυθρό Αστέρα, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Λεχ Πόζναν, ομάδες τις οποίες θα απέφευγε στην κλήρωση της 3ης Αυγούστου. Υποψήφιοι αντίπαλοί της θα ήταν δεδομένα η Βίκινγκ, πρωταθλήτρια Νορβηγίας, η Χαρτς που παραμένει πρώτη στη Σκωτία, η αυστριακή ΛΑΣΚ που επανέκτησε απόψε το προβάδισμα και δύο ακόμα ομάδες που θα έφταναν από τους προηγούμενους προκριματικούς. Ανάμεσά τους η πρωταθλήτρια Σλοβενίας, Τσέλιε, η πρωταθλήτρια Κύπρου, Ομόνοια, η πρωταθλήτρια Ιρλανδίας, Σάμροκ Ρόβερς κ.α. Για να διατηρηθεί η ευνοϊκή αυτή κατάσταση για την ΑΕΚ θα πρέπει να μην αλλάξουν τα δεδομένα σε Σκωτία, Δανία, Αυστρία και Ουγγαρία με τις Χαρτς, Ααρχους, ΛΑΣΚ και Γκιόρ να παραμείνουν στην πρώτη θέση μέχρι το τέλος! Ο ΠΑΟΚ θα είχε τον δεύτερο καλύτερο συντελεστή πίσω από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, που θα πήγαινε απευθείας στη League Phase και θα μετείχε στα προκριματικά με τον κορυφαίο συντελεστή όλων των πρωταθλητριών ομάδων των χωρών από την 11η έως την 55η θέση της βαθμολογίας της UEFA και φυσικά θα ήταν επίσης ισχυρός. Δεν υπάρχει κανένα πιθανό σενάριο εξέλιξης των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων για να μην είναι ο ΠΑΟΚ ισχυρός στα πλέι οφ! Ο Ολυμπιακός θα είχε τον καλύτερο συντελεστή και των 43 πρωταθλητών και θα έπαιρνε από τη Σαχτάρ την απευθείας θέση στη League Phase του επόμενου Champions League αποφεύγοντας τη διαδικασία των πλέι οφ. Τη θέση του πρωταθλητή Ελλάδας στα πλέι οφ θα έπαιρνε η Σαχτάρ που θα ανέβαινε από τον δεύτερο προκριματικό στα πλέι οφ! Δεν υπάρχει κανένα πιθανό σενάριο εξέλιξης των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων για να χάσει ο Ολυμπιακός την απευθείας θέση στο επόμενο Champions League, αν κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα!». The post Τα δεδομένα για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στο επόμενο Champions League appeared first on inpaok.com.

Ο Δημήτρης Τομαράς καταγράφει στο blog του στο Gazzetta την κακή αρνητική συμπεριφορά των εξτρέμ του Ολυμπιακού στην Τούμπα την ώρα που το μεγαλύτερο φταίξιμο πέφτει πάνω στους 2 ακραίους μπακ.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βγάλει αντίδραση απέναντι στον Ολυμπιακό και να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο, ενόψει της συνέχειας στα play offs της Super League. Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για τη λήξη του μίνι πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος θέλει να πάρει το μάξιμουμ των βαθμών και να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί στην βαθμολογία. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (10/5) με τον Ολυμπιακό. Στο απουσιολόγιο του Δικεφάλου παραμένουν οι Γιώργος Γιακουμάκης, Κίριλ Ντεσπόντοφ, Ντέγιαν Λόβρεν, Μαντί Καμαρά και Δημήτρης Χατσίδης. The post Επιστροφή με το βλέμμα στον επόμενο «τελικό» appeared first on inpaok.com.

Ο Ανδρέας Δημάτος ανέλυσε τις ευνοϊκές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και την είσοδο του πρωταθλητή στη League Phase του Champions League.

Στα περίπτερα κυκλοφορούν οι αθλητικές και πολιτικές εφημερίδες για τη Τρίτη 5 Μαΐου 2026. Διαβάστε όσα γράφουν τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της χώρας. Διαβάστε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων και στο παραπάνω video δείτε τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών. The post Τα πρωτοσέλιδα της Τρίτης (5/5) appeared first on inpaok.com.