
Στον «Metropolis 95.5» μίλησε ο Μπερνάρ Ρομπέρ, με τον παλαίμαχο άσο του ΠΑΟΚ να καταθέτει τις απόψεις του για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, τα προβλήματα τραυματισμών, αλλά και τις προοπτικές στη μάχη του πρωταθλήματος στα Playoffs. Αναλυτικά όσα είπε: Για την απουσία του Μεϊτέ: «Όταν μια ομάδα χάνει το κέντρο της, είναι δύσκολο. Πάλι καλά

Γεμάτη δράση θα είναι η Τρίτη (31/3), για τους διεθνείς του ΠΑΟΚ, με τον Τόμας Κεντζιόρα και τους Χατσίδη-Μοναστηρλή να έχουν κρίσιμες αναμετρήσεις μπροστά τους. Ο Κεντζιόρα αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στην «μάχη» της Πολωνίας με την Σουηδία, που θα κρίνει το εισιτήριο για την τελική φάση του Mundial 2026, με την σέντρα του αγώνα να είναι προγραμματισμένη για τις 21:45. Λίγο νωρίτερα η Εθνική Ελπίδων, με τον Δημήτρη Χατσίδη και τον Δημήτρη Μοναστηρλή, θα υποδεχθεί την Γερμανία, στο ματς που θα κρίνει την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2027. Η σέντρα του αγώνα θα γίνει στις 19:00, ενώ η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2. The post Τελικός για Κεντζιόρα και Χατσίδη-Μοναστηρλή appeared first on inpaok.com.

Ο Δημήτρης Χατσίδης έχει αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να ετοιμάζεται και για την πρώτη ατομική του διάκριση. Συγκεκριμένα, στην ψηφοφορία που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον παίκτη που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του τον Μάρτιο, ο Χατσίδης συγκεντρώνει την πλειοψηφία. Ο νεαρός εξτρέμ, έχει λάβει το 53.76% των ψήφων των οπαδών του ΠΑΟΚ, με τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ να ακολουθεί με 23.66% και τον Χρήστο Ζαφείρη με 22.58%. The post Ολοταχώς για MVP Μαρτίου ο Χατσίδης appeared first on inpaok.com.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας χάντμπολ του Δικεφάλου στην Δράμα, προχώρησαν σε μια ξεχωριστή κίνηση, τιμώντας την μνήμη των αδικοχαμένων αετόπουλων. Με ένα πανό που ανέγραφε «Αθάνατοι Αξέχαστοι», οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τίμησαν την μνήμη των επτά αδικοχαμένων αετόπουλων, αλλά και του Κλεομένη. Όσο καιρός άλλωστε κι αν περάσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν θα ξεχάσει ούτε τους επτά οπαδούς του Δικεφάλου που έχασαν την ζωή τους στην Ρουμανία, ούτε τον 20χρονο Κλεομένη που δολοφονήθηκε από οργανωμένο οπαδό του Άρη. The post Τίμησαν την μνήμη των αετόπουλων στην Δράμα (pic) appeared first on inpaok.com.

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό μπάσκετ στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Βασίλη Γκούμα, με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να εκφράζει τα συλλυπητήρια της, με ανάρτηση στα social media. Αναλυτικά το μήνυμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του Βασίλη Γκούμα, ενός ανθρώπου που άφησε το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στο ελληνικό μπάσκετ, το οποίο υπηρέτησε με πάθος, αφοσίωση και ήθος. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του Βασίλη Γκούμα, ενός ανθρώπου που άφησε το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στο ελληνικό μπάσκετ, το οποίο υπηρέτησε με πάθος, αφοσίωση και ήθος. pic.twitter.com/YElRIsCROq — PAOK BC (@PAOKbasketball) March 30, 2026 The post Τα συλλυπητήρια του ΠΑΟΚ για τον Βασίλη Γκούμα appeared first on inpaok.com.

Η Μπιλμπάο «έδεσε» για τα επόμενα χρόνια τον Χάουμε Πονσαρνάου, ανακοινώνοντας την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2029. Ο 54χρονος Καταλανός τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο των Βάσκων από το 2022 και την περσινή σεζόν οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του FIBA Europe Cup, επικρατώντας του ΠΑΟΚ στους διπλούς τελικούς.

Ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ μίλησε για την ήττα από την Δράμα αλλά και τις «μάχες» με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά των play off του πρωταθλήματος. Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Καταρχάς δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι που δεν παίζεις για να κερδίσεις. Παίξαμε για να κερδίσουμε γι’ άλλη μία φορά. Μέσα στην διάρκεια του αγώνα είχαμε προβλήματα τραυματισμών, και προφυλάξαμε παίκτες για την δύσκολη συνέχεια. Δυστυχώς όταν δέχεσαι για άλλη μία φορά 36 γκολ και βάζεις 33, δεν νομίζω να είσαι ευχαριστημένος για την άμυνα. Δοκιμάσαμε αρκετά πράγματα. Σίγουρα το να παίζεις «χωρίς κίνητρο» είναι σημαντικό. Η Δράμα είχε μεγαλύτερο κίνητρο από εμάς, φάνηκε και στα κρίσιμα σημεία και ειδικότερα στο τελευταίο πεντάλεπτο. Από εδώ και πέρα το μυαλό μας είναι στους ημιτελικούς με την ΑΕΚ». The post Ανανιάδης: «Το μυαλό μας στους ημιτελικούς με την ΑΕΚ» appeared first on inpaok.com.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας και ο Χρήστος Ζαφείρης δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της Εθνικής την Δευτέρα (30/3), μια ημέρα πριν την φιλική αναμέτρηση με την Ουγγαρία, προκαλώντας ανησυχία. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, όπως ήταν φυσικό επικοινώνησαν με τους ανθρώπους της Εθνικής και ενημερώθηκαν ότι οι δύο ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αισθάνθηκαν μια αδιαθεσία και τέθηκαν εκτός προπόνηση για καθαρά προληπτικούς λόγους. Η κατάσταση των Ντέλια-Ζαφείρη δεν εμπνέει κάποια ανησυχία, λήγοντας τον συναγερμό που προκλήθηκε λίγες ημέρες πριν την έναρξη των play offs. The post Καμία ανησυχία για Ντέλια-Ζαφείρη appeared first on inpaok.com.

Μία μεγάλη νίκη πέτυχε η Δράμα κόντρα στον ΠΑΟΚ με σκορ 36-33, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στη Handball Premier, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την επιστροφή στην αγωνιστική δραστηριότητα και την έναρξη των play offs με την προπόνηση που διεξήχθη την Δευτέρα στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα της Δευτέρας (30/3) ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ενώ ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δίνει κατευθύνσεις στους ποδοσφαιριστές του. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, μάλιστα έκαναν και μια ιδιαίτερη άσκηση, που στόχος ήταν να σκοράρουν με το κεφάλι, με τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου να το απολαμβάνουν. The post Οδηγίες Λουτσέσκου και η ιδιαίτερη άσκηση (video) appeared first on inpaok.com.

Με το βλέμμα στους παίκτες που παραμένουν εκτός κανονικού ρυθμού προπονήσεων συνεχίζει ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για την πρεμιέρα των Play Offs.

Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ έχει μπει για τα καλά σε ρυθμούς ημιτελικού, αφού ο Δικέφαλος την Τετάρτη 1 Απριλίου θα υποδεχθεί στο Παλατάκι την Μούρθια, στο πρώτο ματς για τα ημιτελικά του FIBA Europe Cup. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μάλιστα δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό promo video για την κρίσιμη «μάχη» με τους Ισπανούς, με φάσεις από την πορεία του Δικεφάλου μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης. «Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, τον πρώτο ημιτελικό του FIBA Europe Cup απέναντι στη Μούρθια. Εσύ τι θα κάνεις; Κλείστε τώρα τη θέση σας στο PAOK Sports Arena», ανέφερε το μήνυμα της ΚΑΕ. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball) The post Σε ρυθμούς ευρωπαϊκού ημιτελικού ο ΠΑΟΚ (video) appeared first on inpaok.com.

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος στη Βουδαπέστη για τη φιλική αναμέτρηση με την Ουγγαρία προσκρούει σε σημαντικά εμπόδια, με το ενδιαφέρον να στρέφεται έντονα και στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Η αιφνίδια ίωση που έπληξε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έθεσε εκτός προπόνησης τρία βασικά στελέχη, προκαλώντας εύλογη ανησυχία για τη συγκρότηση της ενδεκάδας. Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως ανάμεσα στους αμφίβολους συγκαταλέγονται οι δύο εξαιρετικά φορμαρισμένοι παίκτες του Δικεφάλου, Γιάννης Κωνσταντέλιας και Χρήστος Ζαφείρης. Μαζί με τον Κωνσταντίνο Καρέτσα, οι δύο παίκτες των «ασπρόμαυρων» παραμένουν υπό στενή ιατρική παρακολούθηση, με την τεχνική ηγεσία να αναμένει τα νεότερα από το ιατρικό επιτελείο. Η απώλεια των Κωνσταντέλια και Ζαφείρη από το αυριανό πλάνο θα αποτελέσει αναμφίβολα ένα ηχηρό πλήγμα για την ελληνική ομάδα, η οποία καλείται να διαχειριστεί την απουσία των πλέον ποιοτικών της μονάδων σε μια δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία. The post Πρόβλημα με Ζαφείρη-Κωνσταντέλια στην Εθνική! appeared first on inpaok.com.

Προβλήματα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με Κωνσταντέλια, Καρέτσα και Ζαφείρη στην Εθνική απέναντι στην Ουγγαρία. Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αλλά και εκείνος της Γκενκ ταλαιπωρούνται με ίωση και τέθηκαν εκτός από την προπόνηση της ημέρας. Η συμμετοχή των τριών ποδοσφαιριστών θα κριθεί την τελευταία στιγμή και πριν το φιλικό παιχνίδι με την Ουγγαρία (31/03,

Προβλήματα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με Κωνσταντέλια, Καρέτσα και Ζαφείρη στην Εθνική απέναντι στην Ουγγαρία. Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αλλά και εκείνος της Γκενκ ταλαιπωρούνται με ίωση και τέθηκαν εκτός από την προπόνηση της ημέρας. Όλα αυτά ήρθαν να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα των τραυματιών και του Κοντούρη που ενσωματώθηκε στην αποστολή της Ελπίδων

Σε τροχιά ευρωπαϊκής διάκρισης εισέρχεται η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεδομένου πως η αυγή του Απριλίου συμπίπτει με μία από τις κρισιμότερες αναμετρήσεις της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου στο PAOK Sports Arena. Με φόντο τον πρώτο ημιτελικό του FIBA Europe Cup έναντι της πανίσχυρης ισπανικής Μούρθια, το αγωνιστικό τμήμα προετοιμάζεται πυρετωδώς για την κατάκτηση ενός αποτελέσματος που θα θέσει τις βάσεις για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, εν μέσω των εορτασμών για τα γενέθλια του σωματείου. Η πρόκληση για το συγκρότημα του Παντελή Μπούτσκου κρίνεται ιδιαίτερα υψηλή δεδομένης της εξαιρετικής αγωνιστικής κατάστασης της ισπανικής ομάδας, η οποία φιγουράρει στις κορυφαίες θέσεις της ACB, υπερτερώντας παραδοσιακών δυνάμεων της Euroleague. Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» διεξάγεται υπό συνθήκες απόλυτης προσήλωσης, με την τεχνική ηγεσία να εστιάζει στην τακτική ανάλυση του αντιπάλου, έχοντας παράλληλα την πολύτιμη καθοδήγηση και την παρουσία του Αντρέα Τρινκιέρι. Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, τον πρώτο ημιτελικό του FIBA Europe Cup, απέναντι στη @UCAMMurcia https://t.co/5YdiJccVLfhttps://t.co/TkmtpB5d0q — PAOK BC (@PAOKbasketball) March 30, 2026 Από πλευράς ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της επισημαίνεται χαρακτηριστικά: «Ο Απρίλιος, ο μήνας των γενεθλίων του ΠΑΟΚ, ξεκινά με ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι στο PAOK Sports Arena. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται, αυτή την Τετάρτη (1/4, στις 19:15) την UCAM Murcia, στον πρώτο ημιτελικό του FIBA Europe Cup και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους τελικούς της διοργάνωσης. Το έργο της ομάδας μας θα είναι δύσκολο, δεδομένου ότι η ισπανική ομάδα πραγματοποιεί μία εξαιρετική πορεία, τόσο στην ACB, όσο και στο FIBA Europe Cup. Mόλις το περασμένο Σάββατο νίκησε την κάτοχο του ευρωπαϊκού τίτλου Surne Bilbao Basket με χαρακτηριστική ευκολία, όπως αποδεικνύει και το σκορ (100-81) και είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας, πάνω από δύο ομάδες της Ευρωλίγκα, όπως η Baskonia και η Μπαρτσελόνα. Στη δε ευρωπαϊκή της πορεία, η Murcia έχει ρεκόρ 13-1 στο FIBA Europe Cup, με τη μοναδική της ήττα στη διοργάνωση τον περασμένο Οκτώβριο από την Bosna στο Sarajevo. Σε όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι της Ισπανικής ομάδας έχει επικεντρωθεί η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, υπό τις οδηγίες του Παντελή Μπούτσκου και των συνεργατών του, αλλά και υπό του βλέμμα του Andrea Trinchieri, που βρίσκεται και πάλι στη Θεσσαλονίκη και θα είναι στο μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης. Το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική. Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ συνεχίζεται με την προπόνηση που θα γίνει στο PAOK Sports Arena το μεσημέρι της Τρίτης. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της UCAM Murcia στο PAOK Sports Arena». The post Υπό το βλέμμα του Τρινκιέρι η ευρωπαϊκή προετοιμασία appeared first on inpaok.com.

Η ξεχωριστή σημαία που θα κυματίζει στην Τούμπα για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Γιακουμάκη να βρίσκεται σε φάση επανένταξης και να ακολουθεί μέρος της προπόνησης τη Δευτέρα (30/03). Την ίδια ώρα, οι Κένι και Μιχαηλίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο. Αντίθετα, οι Ζίβκοβιτς και Μεϊτέ παραμένουν εκτός κανονικού προγράμματος, ακολουθώντας θεραπεία. Η

Ο 21χρονος φίλος του Κλεομένη, που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην ανακρίτρια.

Γεμάτη αγώνες είναι και αυτή η Τετάρτη στην Novibet Volley League με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό και τον Μίλωνα τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά και την Καλαμάτα τον Πανιώνιο για τις θέσεις 5-7.

Σε μια ατμόσφαιρα βαθιάς συγκίνησης και ιστορικής ενδοσκόπησης, η οικογένεια του ΠΑΟΚ τίμησε με την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια τη συμπλήρωση ενός αιώνα από την υπογραφή του πρωτοκόλλου ίδρυσης του συλλόγου, προβαίνοντας σε μια συμβολική κίνηση υψηλού εθνικού και αθλητικού αναστήματος. Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, η επίσημη έπαρση της σημαίας στο γήπεδο της Τούμπας προς τιμήν της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών σηματοδότησε την απαρχή των εορτασμών για την εκατονταετηρίδα του σωματείου, υπενθυμίζοντας στους φιλάθλους και την κοινή γνώμη τις αδιάρρηκτες ρίζες που συνδέουν τον σύλλογο με τις αλησμόνητες πατρίδες. Η συγκεκριμένη τελετή, η οποία αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής στο μητρικό σωματείο που γέννησε τον Πανθεσσαλονίκειο Αθλητικό Όμιλο Κωνσταντινουπολιτών, υλοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας τη διαρκή δέσμευση του οργανισμού στην ανάδειξη της ιστορικής του ταυτότητας. Τη διοίκηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ εκπροσώπησαν επισήμως η Μαρία Γκοντσαρόβα και ο Γιάννης Δημογιάννης, επισφραγίζοντας με την παρουσία τους την ενότητα και τη θεσμική βαρύτητα που αποδίδεται στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης. Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα: Aνήμερα της συμπλήρωσης 100 χρόνων, από την υπογραφή του πρωτοκόλλου ίδρυσης του ΠΑΟΚ, ξεκινά να κυματίζει στην Τούμπα η σημαία προς τιμήν της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών, μέλη της οποίας ίδρυσαν τον Πανθεσσαλονίκειο Αθλητικό Όμιλο Κωνσταντινουπολιτών. Η εκδήλωση, φόρος τιμής στο… pic.twitter.com/ThCEpYWbp2 — PAOK FC (@PAOK_FC) March 30, 2026 The post Η ιστορία ξεκινά να κυματίζει στην Τούμπα (pics+video) appeared first on inpaok.com.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΟΧΕ) ανακοίνωσε την επιβολή πειθαρχικών ποινών σε σωματεία και αθλητές, μετά τις απολογίες που πραγματοποιήθηκαν στις 26 Φεβρουαρίου, για περιστατικά που σημειώθηκαν τόσο στο Κύπελλο Ελλάδας όσο και στο Πρωτάθλημα της Handball Premier. Η σημαντικότερη απόφαση αφορά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, η οποία τιμωρήθηκε με διεξαγωγή δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον προημιτελικό Κυπέλλου στις 21 Δεκεμβρίου. Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, το οποίο διεξήχθη στην αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης» του ΟΑΚΑ, είχε κλείσει δραματικά υπέρ της ΑΕΚ με 26-25 χάρη σε γκολ του Βαγγέλη Αραμπατζή στα τελευταία δευτερόλεπτα. Παρά την αγωνιστική ένταση, μετά τη λήξη της αναμέτρησης προκλήθηκαν σοβαρά επεισόδια, με την εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο και φραστική επίθεση κατά μελών της αποστολής του ΠΑΟΚ, γεγονότα που οδήγησαν στη σχετική πειθαρχική απόφαση. Η σχετική ανακοίνωση της ΟΧΕ: «Η Αθλητική Δικαστής μετά τις απολογίες που έγιναν την 26η Φεβρουαρίου, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις: Επιβάλει τις παρακάτω ποινές: -Στο σωματείο «ΑΕΚ» διεξαγωγή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στις 21/12/2025 Απαλλάσσει της κατηγορίας: -Το σωματείο «Αθηναϊκός Βύρωνα» *Εκκρεμούν αποφάσεις και για άλλες υποθέσεις της 26ης Φεβρουαρίου». The post Ποινή κεκλεισμένων στην ΑΕΚ λόγω… ΠΑΟΚ appeared first on inpaok.com.

Με αφορμή την επέτειο των 100 ετών από την ίδρυση του ΠΑΟΚ αποδίδεται τιμή στην ιστορική του «μάνα», την Ένωση Κωνσταντινουπολιτών Θεσσαλονίκης (Ε.Κ.). Στο γήπεδο της Τούμπας υψώνεται πλέον η σημαία της Ε.Κ., συμβολίζοντας την αδιάρρηκτη σχέση των δύο συλλόγων και τιμώντας τους ιδρυτές που, εν μέσω δυσκολιών και ξεριζωμού, έθεσαν τις βάσεις για την πορεία του ΠΑΟΚ στην ελληνική και διεθνή αθλητική σκηνή. Η σημερινή ημέρα αποτελεί ορόσημο για τους «ασπρόμαυρους», αναδεικνύοντας τη στενή ιστορική και πολιτιστική σύνδεση με την Ε.Κ., η οποία στήριξε το νέο αθλητικό σωματείο από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του και συνέβαλε καθοριστικά στην εδραίωσή του στη Θεσσαλονίκη. Από πλευράς ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του επισημαίνεται χαρακτηριστικά ότι: «Η σημερινή ημέρα αποτελεί ημέρα-σταθμό για την Ιστορία του Πανθεσσαλονίκειου Αθλητικού Ομίλου Κωνσταντινουπολιτών. Σαν σήμερα, πριν από ακριβώς 100 χρόνια, στις 30 Μαρτίου 1926, ημέρα Δευτέρα, όπως και σήμερα, υπογράφηκε το Πρωτόκολλο Ίδρυσης του συλλόγου μας, το οποίο αποτελεί τη ληξιαρχική πράξη γέννησης του Π.Α.Ο.Κ. Το πρωτότυπο χειρόγραφο ευτυχώς έχει διασωθεί, όπως και όλα τα άλλα έγγραφα της δημιουργίας του Π.Α.Ο.Κ., και αποκαλύπτει την στενότατη σχέση των ιδρυτών του Π.Α.Ο.Κ. με το μητρικό σωματείο της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών Θεσσαλονίκης. Η υπογραφή του Πρωτοκόλλου Ίδρυσης δεν έγινε σε κάποιο τυχαίο χώρο, αλλά μέσα στα γραφεία της Λέσχης της Ένωσης, πράγμα που φανερώνει ότι η όλη διαδικασία τελούσε υπό την έγκριση και την προστασία της Ένωσης. Η Ε.Κ. υπήρξε η μάνα του Π.Α.Ο.Κ., αυτή που τον στήριξε στα πρώτα του βήματα. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών, το 1926, ο Λεωνίδας Καραμαούνας, εκπροσωπώντας σύσσωμο το ΔΣ της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών, υπήρξε εξ αρχής βασικός υποστηρικτής του εγχειρήματος της δημιουργίας του Π.Α.Ο.Κ., σε εποχή κατά την οποία οι συγκρούσεις στο εσωτερικό του Αθλητικού Τμήματος της Ένωσης είχαν πλέον ξεφύγει από τα κάθε όριο και η διαμάχη είχε λάβει δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η Ε.Κ. στήριξε ολοκληρωτικά τον ΠΑΟΚ από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του αλλά η πληγή της εσωτερικής σύγκρουσης παρέμενε ανοιχτή. Η επιθυμία όλων για επανένωση των δύο πλευρών έγινε πραγματικότητα πολύ σύντομα, μόλις τρία χρονιά μετά, το 1929, όταν με πρωτοβουλία του ίδιου προσώπου που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία του ΠΑΟΚ, δηλαδή του Λεωνίδα Καραμαούνα, τα δύο αδελφά σωματεία, ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.) και η Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπολιτών Θεσσαλονίκης (ΑΕΚΘ) «συγχωνεύθηκαν» και έκτοτε αποτελούν έναν και τον αυτό σύλλογο. Ο Π.Α.Ο.Κ. σήμερα αποτίνει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στο μητρικό του σωματείο, την Ένωση Κωνσταντινουπολιτών Θεσσαλονίκης, αναρτώντας στην έδρα του, στο γήπεδο της Τούμπας, τη σημαία της Ε.Κ., που φέρει στη μία όψη τον δικέφαλο αετό του δεύτερου, αναθεωρημένου Καταστατικού της Ένωσης, του έτους 1924, και στην άλλη όψη τρεις ιστορικές σφραγίδες: της μάνας Ε.Κ., στη μέση, και της Α.Ε.Κ.Θ. και του Π.Α.Ο.Κ., των δύο αρχικών παιδιών της δηλαδή, εκατέρωθεν. Ο Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. είναι σήμερα ο κληρονόμος αυτής της σπουδαίας αθλητικής και όχι μόνο ιστορικής εξέλιξης και φυσικά, στην εφετινή επετειακή χρονιά, έχει ένα λόγο παραπάνω να την καταστήσει γνωστή σε όλους όσοι δεν τη γνωρίζουν. Η σημαία αυτή θα κυματίζει από σήμερα, στη νέα της θέση στο γήπεδο της Τούμπας, και εις το διηνεκές, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης, καλλιέργειας της ιστορικής μνήμης και βέβαια απόδοσης τιμής στους ανθρώπους που εν μέσω της τραγωδίας και του ξεριζωμού από τις πατρίδες τους δημιούργησαν έναν πολυδιάστατο πολιτικό σύλλογο, το αθλητικό τμήμα του οποίου, μετά την ανεξαρτητοποίησή του κατάφερε να πρωταγωνιστήσει και να προκαλέσει αίσθηση όχι μόνο στην πόλη μας αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα». The post Μια ιδιαίτερη ασπρόμαυρη σημαία στην Τούμπα appeared first on inpaok.com.

Στη Δράμα ταξίδεψε ο ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Handball Premier, αντιμετωπίζοντας την τοπική ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η αναμέτρηση έχει ιδιαίτερη σημασία δεδομένου πως ο Δικέφαλος επιδιώκει να κλείσει τη φετινή κανονική περίοδο με νίκη, ενισχύοντας τη ψυχολογία του ενόψει των κρίσιμων Play Off, όπου θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ στα ημιτελικά. Η αγωνιστική προετοιμασία του ΠΑΟΚ είναι σε πλήρη εξέλιξη, με το σύνολο του Μπάμπη Ανανιάδη να βρίσκεται στην τρίτη θέση με 35 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι της Δράμας έρχονται από ήττα στην προηγούμενη αγωνιστική και κατέχουν την έκτη θέση με 19 βαθμούς. Παρά τη σημαντικότητα των βαθμών, το μεγαλύτερο στιγμιότυπο της ημέρας δεν προέκυψε μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά στις εξέδρες των φιλάθλων που την παρακολουθούν διά ζώσης. Σε μια συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή, οι οπαδοί του Δικεφάλου σήκωσαν σαν κορεό το πρόσωπο του Κλεομένη, ο οποίος δολοφονήθηκε από οπαδό του Άρη στην Καλαμαριά, συνοδεύοντάς το με τη λέξη «Αθάνατος». Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα: The post Ασπρόμαυρη συγκίνηση: Το πρόσωπο του Κλεομένη σε ΠΑΟΚτσήδικη κερκίδα! appeared first on inpaok.com.

Η απόκτηση του Ούρος Κοβάσεβιτς από τον ΠΑΟΚ είχε προκαλέσει αίσθηση τόσο στο ευρωπαϊκό, όσο και στο ελληνικό βόλεϊ. Ο Σέρβος περνάει καλά στη Θεσσαλονίκη και τον Δικέφαλο και δεν θα έλεγε όχι σε μια πιθανή παραμονή. Το ίδιο θέλει και η πλευρά του ΠΑΟΚ, αλλά με συγκεκριμένες δικλείδες αναφορικά με κομμάτια που αφορούν την προετοιμασία και γενικότερα τον παίκτη. πηγή: FORZA The post Οι σκέψεις του Κοβάσεβιτς και όχι μόνο appeared first on inpaok.com.

«Τελικό» για την πρόκριση της στα τελικά το Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο εκτός έδρας μπαράζ με τη Σουηδία την Τρίτη (31/3), δίνει η Πολωνία, και στα ΜΜΕ της χώρας έχει ανοίξει κουβέντα αναφορικά με τη χρησιμοποίηση ή όχι του Τόμας Κεντζιόρα. Ο ομοσπονδιακός Γιαν Ουρμπάν αναζητά λύση στο μαρκάρισμα του Βίκτορ Γκιόκερες, και στην τριάδα των στόπερ θεωρούνται σίγουροι οι Κίβιορ και Μπέντναρεκ, με την τρίτη θέση να «παίζει». Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, ο κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου είναι πιθανό να μείνει στον πάγκο, για να χρησιμοποιηθεί στο κέντρο της άμυνας τον Βισνιέφσκι, που χαρακτηρίζεται από τους Πολωνούς ως μια μάλλον… ρισκαδόρικη επιλογή, αφήνοντας τον Κεντζιόρα στον πάγκο. The post Πολωνία: Ο Κεντζιόρα και το… πλάνο για Γκιόκερες appeared first on inpaok.com.

Με την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων βρίσκεται ο Δημήτρης Χατσίδης, και λίγο πριν τη μεγάλη αναμέτρηση με την αντίστοιχη της Γερμανίας, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ παραχώρησε διαδικτυακή συνέντευξη. (new Image()).src = 'https://capi.connatix.com/tr/si?token=0c1a17e0-821d-4b2e-af13-90ab2f2baa71&cid=802bc865-afca-472a-8b42-6b7ce9fd58ba'; cnx.cmd.push(function() { cnx({ playerId: "0c1a17e0-821d-4b2e-af13-90ab2f2baa71", mediaId: "8c5caf69-e439-4c9b-bb36-9c7c385ef7a6" }).render("8495e77cbe35411888a7edd0763fb00f"); }); Ο ίδιος σημείωσε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ το γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, για την αναμέτρηση των ημιτελικών του Κυπέλλου, ενώ σημείωσε πως ονειρεύεται να πετύχει ένα σημαντικό γκολ, που θα δώσει κάτι στον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, σημείωσε πως ο Δικέφαλος στοχεύει στην κατάκτηση και του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου φέτος, σημειώνοντας πως ονειρεύεται να κατακτήσει πολλούς τίτλους με τους ασπρόμαυρους. Δείτε τα όσα είπε: The post Τα όνειρα του Χατσίδη με τον ΠΑΟΚ! (video) appeared first on inpaok.com.

Για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Handball Premier ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στη Δράμα την τοπική ομάδα. Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 16:30. Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης, με εικόνα και ήχο στο ΕΡΤ 2 Sports πατώντας ΕΔΩ. Ο Δικέφαλος θέλει να κλείσει την κανονική διάρκεια με νίκη, προκειμένου να μπει με ψυχολογία στις «μάχες» των πλέι-οφ, εκεί όπου θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Το σύνολο του Μπάμπη Ανανιάδη βρίσκεται στην τρίτη θέση με 35 βαθμούς σε 21 αγώνες. Απέναντί του, η Bianco Monte Δράμα, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή, και βρίσκεται στην έκτη θέση με 19 βαθμούς σε 21 αγώνες. The post Live stream: Bianco Monte Δράμα-ΠΑΟΚ appeared first on inpaok.com.

Στην τοποθέτηση απινιδωτή θα υποβληθεί ο Μιρτσέα Λουτσέσκου την Τρίτη. Ο προπονητής της Εθνικής Ρουμανίας και πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου του ΠΑΟΚ είχε λιποθυμικό επεισόδιο την Κυριακή. Ο κόουτς του Ραζβάν Μαρίν υποβλήθηκε σε στεφανογραφία, η οποία δεν έδειξε κάποιο έμφραγμα, ωστόσο λόγω των αρρυθμιών που παρουσιάστηκαν και τον κίνδυνο ανακοπής αποφασίστηκε να τοποθετηθεί υποδόρια

Μια «ασπρόμαυρη» εβδομάδα, με μεγάλα παιχνίδια σε όλα τα τμήματα, είναι αυτή που ξεκίνησε, με τον ημιτελικό του μπασκετικού Δικεφάλου με τη Μούρθια, τον ημιτελικό του Κυπέλλου ποδοσφαίρου Γυναικών κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και φυσικά την πρεμιέρα των Play Off στην Τούμπα, κόντρα στον Παναθηναϊκό, να ξεχωρίζουν. Αναλυτικά το πρόγραμμα: Τρίτη 31 Μαρτίου 2026 Πόλο γυναικών Τετάρτη 1 Απριλίου 2026 Ποδόσφαιρο γυναικών Βόλεϊ ανδρών Βόλεϊ γυναικών ΚΑΕ ΠΑΟΚ Παρασκευή 3 Απριλίου 2026 Πόλο γυναικών Σάββατο 4 Απριλίου 2026 Χάντμπολ γυναικών ΚΑΕ ΠΑΟΚ Κυριακή 5 Απριλίου 2026 Βόλεϊ ανδρών Ποδόσφαιρο γυναικών ΠΑΕ ΠΑΟΚ The post Εβδομάδα γεμάτη… ΠΑΟΚ! appeared first on inpaok.com.

Ο Μάρτιος φεύγει αφήνοντας πίσω του στιγμές υψηλής ποιότητας, εντυπωσιακές επεμβάσεις και καθοριστικές ενέργειες, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καλεί πλέον τον κόσμο του Δικεφάλου να πάρει θέση και να αναδείξει τον νικητή του Play of the Month. Η επιλογή αναμένεται δύσκολη, καθώς η λίστα περιλαμβάνει την ψυχραιμία του Ανέστη Μύθου στην Τούμπα, την «πτήση» του Αντώνη Τσιφτσή στο Φάληρο που κράτησε το μηδέν, αλλά και τη μαγική έμπνευση του Μαγκομέντ Οζντόεφ κόντρα στον Λεβαδειακό. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Δύο εκπληκτικές ασίστ, μία εντυπωσιακή επέμβαση, ένα το βραβείο για το PAOK TV Play of the Month Μαρτίου. Η επιλογή είναι δική σας. Πρώτος υποψήφιος ο Ανέστης Μύθου . Στην αναμέτρηση με τον Αστέρα AKTOR στο γήπεδο της Τούμπας, ο νεαρός επιθετικός έκανε όμορφη κίνηση στον χώρο, έχοντας την ψυχραιμία να δει τον Α.Ζίβκοβιτς και να του μοιράσει όμορφη πάσα στο ύψος του πέναλτι. Ο Zile με την σειρά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ για το 2-0. Δεύτερος μονομάχος ο Αντώνης Τσιφτσής . Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση στο 77ο λεπτό σε δύσκολο σουτ του Ελ Καμπί. Με αυτή την εκτίναξη, ο Τσιφτσής κράτησε ανέπαφη την εστία του, όντας καθοριστικός στη «λευκή» ισοπαλία στο «Γ.Καραϊσκάκης». Τελευταίος υποψήφιος είναι ο Μαγκομέντ Οζντόεφ . Στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Λεβαδειακό στην Τούμπα, Ο Ρώσος μέσος με φοβερή ντρίμπλα άδειασε την άμυνα του Λεβαδειακού και βρήκε με πάσα τον αμαρκάριστο Χατσίδη , ο οποίος πλάσαρε και σκόραρε, κλειδώνοντας την υπόθεση νίκη για τον ΠΑΟΚ. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε τις τρεις ενέργειες, πάρτε θέση στο poll κι εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας». The post Τρεις υποψήφιοι, ένα βραβείο και ο λόγος στον κόσμο (video) appeared first on inpaok.com.

Τα δύο κενά στο πρόγραμμα των playoffs της Super League, μετά την ανακοίνωση του πλήρους προγράμματος μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει το βλέμμα του στο μεγάλο παιχνίδι με τη Μούρθια στο PAOK Sports Arena, και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την δεύτερη συνεχόμενη παρουσία στους τελικούς του FIBA Europe Cup. Το δικό του «κάλεσμα» στον κόσμο, ενόψει του μεγάλου πρώτου παιχνιδιού με τους Ισπανούς έκανε ο επίσημος Δικέφαλος, υπενθυμίζοντας πως η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται. Το «χτύπημα» της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «2 ημέρες. 2 βήματα για τον τελικό του Την Τετάρτη κάνουμε όλοι μαζί το πρώτο βήμα». 2 ημέρες. 2 βήματα για τον τελικό του @FIBAEuropeCup Την Τετάρτη κάνουμε όλοι μαζί το πρώτο βήμα. Tickets https://t.co/5YdiJccVLf#PAOK pic.twitter.com/2Zz331l3kR — PAOK BC (@PAOKbasketball) March 30, 2026 The post «Την Τετάρτη κάνουμε το πρώτο βήμα μαζί!» appeared first on inpaok.com.

Το αρμόδιο όργανο της Superleague ανακοίνωσε την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2026-2027.

Στην τελική ευθεία για την έναρξη των Play Off και τους… 6+1 τελικούς που ακολουθούν για πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχει μπει ο ΠΑΟΚ, με τη Super League να ανακοινώνει τους ορισμούς για τα παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος (δείτε εδώ). Το δικό του μήνυμα ενόψει της συνέχειας, που θα κριθούν τα πάντα, έστειλε ο Δικέφαλος, με «χτύπημα» του στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media. Η ανάρτηση του ΠΑΟΚ: Επτά τελικοί! Πάμε όλοι μαζι! #PAOK #OurWay pic.twitter.com/q0yhd6tgtA — PAOK FC (@PAOK_FC) March 30, 2026 The post ΠΑΟΚ: «Επτά τελικοί!» (pic) appeared first on inpaok.com.

Ποια είναι η μοναδική εμβόλιμη αγωνιστική στη διαδικασία των playoffs του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει πλέον τις ημερομηνίες και τις ώρες των αγώνων του στα Playoffs της Superleague.

Ποιο είναι το όνειρο του Δημήτρη Χατσίδη με την Εθνική Ελπίδων; Ποιο γκολ έχει χαραχτεί πιο έντονα στη μνήμη του; Ποια συμβουλή από τον Ραζβάν Λουτσέσκου τον ακολουθεί μέχρι σήμερα; Και με ποιους ποδοσφαιριστές νιώθει ότι μοιράζεται την καλύτερη χημεία τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου; Ο νεαρός διεθνής του ΠΑΟΚ φιλοξενείται στην εκπομπή Allwyn

Η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο μεγάλο ημιτελικό του FIBA Europe Cup απέναντι στη Μούρθια έχει ξεκινήσει και ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι μόνος σε αυτή την προσπάθεια. Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ο Αντρέα Τρινκιέρι, ο οποίος θα δώσει το «παρόν» στις εξέδρες του PAOK Sports Arena για να παρακολουθήσει από κοντά την κρίσιμη αναμέτρηση της Τετάρτης (1/4, 19:15). Τις προηγούμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη είχε βρεθεί ο άμεσος συνεργάτης του για τη νέα σεζόν, Μασιμιλιάνο Μενέτι. Ο Μενέτι βρέθηκε στο πλευρό του Δικεφάλου στις αναμετρήσεις με τη Μύκονο και τον Προμηθέα, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα. Μάλιστα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το τωρινό προπονητικό τιμ, ανταλλάσσοντας απόψεις για το ρόστερ και την αγωνιστική κατάσταση των παικτών, μεταφέροντας παράλληλα όλη την εικόνα στον Τρινκιέρι, με τον οποίο βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία. Παρά το γεγονός ότι το ιταλικό δίδυμο αρχίζει να «ακτινογραφεί» την ομάδα για τον μελλοντικό σχεδιασμό, η στάση τους παραμένει διακριτική. Τόσο ο Τρινκιέρι όσο και ο Μενέτι έχουν ξεκαθαρίσει πως πρόθεσή τους είναι να βρίσκονται σταθερά κοντά στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου, λειτουργώντας υποστηρικτικά. Δίνουν τον απαραίτητο χώρο στο υπάρχον προπονητικό σταφ να δουλέψει απερίσπαστο στις μεγάλες προκλήσεις που έρχονται μέχρι το τέλος τ ης αγωνιστικής χρονιάς. The post Αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Τρινκιέρι ενόψει Μούρθια appeared first on inpaok.com.

Η ώρα της αλήθειας για το ελληνικό πρωτάθλημα πλησιάζει, καθώς η Super League ανακοίνωσε επίσημα τις ημερομηνίες και τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων για τα Play off. Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν με στόχο την κορυφή, γνωρίζοντας πλέον με κάθε λεπτομέρεια το μονοπάτι που πρέπει να διαβεί στις έξι αγωνιστικές που θα κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή. Η αρχή γίνεται την Κυριακή 5 Απριλίου στο γήπεδο της Τούμπας, όπου ο Δικέφαλος θα υποδεχθεί στις 19:00 τον Παναθηναϊκό, ενώ το φινάλε των Play off θα γραφτεί στις 17 Μαΐου στην Αθήνα με τον αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στις 19:30. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αναμετρήσεις των τριών τελευταίων αγωνιστικών θα διεξάγονται την ίδια ώρα για όλες τις ομάδες του Top-4 της Super League. Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ: Κυριακή 05/04, 19:00 (1η αγωνιστική): ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Κυριακή 19/04, 18:00 (2η αγωνιστική): ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Κυριακή 03/05, 19:00 (3η αγωνιστική): ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Κυριακή 10/05, 19:30 (4η αγωνιστική): Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ Τετάρτη 13/05, 19:30 (5η αγωνιστική): ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Κυριακή 17/05, 19:30 (6η αγωνιστική): Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Πρόγραμμα Stoiximan Super League Playoffs 1-4#slgr #StoiximanSuperLeague #Stoiximan #Playoffs pic.twitter.com/VRQgizyUip — Super League Greece (@Super_League_GR) March 30, 2026 The post «Κλείδωσε» το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στα Play Off appeared first on inpaok.com.

Σε ρυθμούς FIFA Series κινείται σήμερα (30/3, 20:30) ο Κάρελ Μούστμα, καθώς η Εθνική Εσθονίας αντιμετωπίζει τη Ρουάντα στον τελικό του τουρνουά. Ο 20χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ Β εξαργύρωσε τις θετικές του εμφανίσεις στη Super League 2 με την κλήση του στην ανδρική ομάδα της πατρίδας του. Η αποστολή της Εσθονίας βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στη Ρουάντα, η οποία φιλοξενεί αυτή τη σειρά φιλικών αγώνων υπό την αιγίδα της FIFA. Στον ημιτελικό της διοργάνωσης, οι Εσθονοί αντιμετώπισαν την Κένυα, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό στη διαδικασία των πέναλτι, μετά το ισόπαλο 1-1 της κανονικής διάρκειας. Σε εκείνη την αναμέτρηση, ο Μούστμα πήρε χρόνο συμμετοχής, περνώντας ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 86ο λεπτό. Αυτή ήταν η τρίτη συμμετοχή του νεαρού άσου του ΠΑΟΚ με το εθνόσημο στην ανδρική ομάδα, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σταθερά στα πλάνα του προπονητικού επιτελείου. The post Ώρα… τελικού για Εσθονία και Μούστμα appeared first on inpaok.com.

Πριν από ακριβώς 26 χρόνια, πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγιασμός και η πρώτη προπόνηση στο νεόκτιστο τότε, PAOK Sports Arena και δύο μέρες μετά, διεξήχθη ο πρώτος επίσημος αγώνας. Στις 30 Μαρτίου του 2000, ένα τεράστιο όνειρο έγινε πραγματικότητα. Ο αετός πλέον, είχε δική του «φωλιά», ένα υπερσύγχρονο γήπεδο το οποίο χωράει 8.000 κόσμο και χρειάστηκαν 10 χρόνια από την πρώτη θεμελίωση (Μάρτιος του 1990) για να ολοκληρωθεί το έργο. Το ιστορικό Δεκέμβριος 1991: Γνωστοποιείται η χωρητικότητα που αναμένεται να έχει το «Παλατάκι», με τις 6.000 που σύμφωνα με τη μελέτη είναι οι θέσεις που μπορεί να χωρέσει το γήπεδο, να σηκώνουν… αντιδράσεις και διαφωνίες. Σεπτέμβριος 1995: Τα έργα όχι μόνο προχωράνε αργά, αλλά έχουν «βαλτώσει», καθώς υπάρχει αίτημα για αύξηση της χωρητικότητάς του. Παρόλα αυτά, τότε γίνεται ο αγιασμός θεμελίωσης του έργου. Οκτώβριος 1996: Εγκρίνεται νέα προμελέτη, η οποία προβλέπει αύξηση θέσεων κατά 2.5000 (8.500 συνολική χωρητικότητα). Μάρτιος 2000: Το γήπεδο παραδίδεται στον Δικέφαλο, με τα έργα τα τελευταία χρόνια να έχουν επιταχυνθεί, ενώ το PAOK Sports Arena εκείνη τη σεζόν φιλοξενεί δύο Final-4. Το ένα του κυπέλλου Ελλάδας και το άλλο της EuroLeague. Μάιος 2000: Στις 17 του μήνα και έπειτα από οκτώ παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί το πρώτο του επίσημο ματς στο νέο του γήπεδο, αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό, ωστόσο γνώρισε την ήττα. Το πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στο «Παλατάκι» ήταν ανάμεσα σε ΑΕΚ και Μαρούσι, για τα ημιτελικά του F-4. Όλα αυτά, για να πραγματοποιηθούν, χρειάστηκε η τεράστια συμβολή των αδερφών Δεδέογλου, οι οποίοι δώρισαν στον ΠΑΟΚ τα στρέμματα, στα οποία κτίστηκε η «φωλιά» του ασπρόμαυρου αετού, η οποία έγινε… επιτακτική ανάγκη, ιδίως μετά τη κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1991. The post Όταν ο αετός «φώλιασε» στο σπίτι του! (video) appeared first on inpaok.com.

Στο σημερινό ραντεβού που είναι προγραμματισμένο για τις 17:00 δεν θα βρίσκονται οι διεθνείς Κωνσταντέλιας, Ζαφείρης, Τσιφτσής, Κεντζιόρα, Σάντσες, Χατσίδης, Μύθου και Μοναστηρλής. Το μεγάλο ερώτημα αφορά ποιοι εκ των Γιακουμάκη, Ζίβκοβιτς, Μεϊτέ, Μιχαηλίδη και Κένι θα είναι σε θέση να συμμετάσχουν κανονικά το Σαββατοκύριακο (4-5 Απριλίου). Οι πρώτες απαντήσεις θα προκύψουν από τα ιατρικά

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς και η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης (1/4, 19:15) έχιε ξεκινήσει. Ο Δικέφαλος έχει το ψυχολογικό αβαντάζ από το 2/2 στο ελληνικό πρωτάθλημα την περασμένη εβδομάδα και στρέφει πλέον όλη του την προσοχή στον μεγάλο στόχο, τους ημιτελικούς του FIBA Europe Cup. Απέναντί του, η ισχυρή Μούρθια, η οποία έρχεται στη Θεσσαλονίκη με «κεκτημένη ταχύτητα», μετά την επιβλητική νίκη επί της Μπιλμπάο και ένα σερί πέντε διαδοχικών επιτυχιών σε όλες τις διοργανώσεις. Στην Ισπανία το κλίμα για την ομάδα του Σίτο Αλόνσο δεν είναι μόνο κλίμα αισιοδοξίας, αλλά και αναγνώρισης για τη δυσκολία της αποστολής τους. Ο ισπανικός Τύπος, αναλύοντας το επερχόμενο παιχνίδι, δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει αποθεωτικούς χαρακτηρισμούς για την έδρα του ΠΑΟΚ, προειδοποιώντας τη Μούρθια για το τι πρόκειται να συναντήσει στο Παλατάκι. «Πρώτη στάση: Η ελληνική κόλαση στην Ευρώπη», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ, δίνοντας το στίγμα της αναμέτρησης. Οι Ισπανοί θεωρούν πως το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη είναι το πρώτο και μεγαλύτερο εμπόδιο σε μια σειρά δύσκολων αγώνων για τη Μούρθια. Όπως τονίζουν: «Η ομάδα ταξιδεύει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον ιστορικό ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και δεν θα είναι καθόλου εύκολη αποστολή». Η αποθέωση για το PAOK Sports Arena συνεχίζεται, με το ισπανικό ρεπορτάζ να στέκονται ιδιαίτερα στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Δικεφάλου. Σημειώνουν μάλιστα πως οι παίκτες της Μούρθια «θα κληθούν να αντιμετωπίσουν όχι μόνο το ταλέντο του ελληνικού συνόλου, αλλά και μία από τις πιο “καυτές” και εχθρικές έδρες σε ολόκληρη την Ευρώπη». The post Ισπανική αποθέωση για το Παλατάκι: «Η ελληνική κόλαση της Ευρώπης!» appeared first on inpaok.com.

Μπορεί η μέρα γιορτής του συλλόγου να ορίζεται με βάση το άρθρο 16, παράγραφο β’ του καταστατικού του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ “η ημέρα της ιδρύσεως του, δηλαδή η 12η Απριλίου”, ωστόσο, σαν σήμερα, “γεννήθηκε” ο ΠΑΟΚ. Αυτό, διότι η ιδέα της ίδρυση του Ομίλου τοποθετείται, πριν 100 χρόνια ακριβώς, στις 30 Μαρτίου 1926, στη λέσχη Κωνσταντινουπολιτών με την υπογραφή Πρωτοκόλλου ίδρυσης νέου αθλητικού συλλόγου από τους πρόσφυγες: Τρ. Τριανταφυλλίδη, Κ. Κοεμτζόπουλο, Κ. Κρητικό, Μ. Θεοδοσιάδη, Ιωακ. Ιωακειμόπουλος, Αρ. Δημητριάδη, Α. Αγγγελόπουλο και Μεν. Τσούλκα και την εκλογή ειδικής επιτροπής για την επεξεργασία του καταστατικού του νέου συλλόγου. Η μέρα της πρώτης γενικής συνέλευσης, στην οποία υπογράφηκε το πρακτικό ίδρυσης του “Πανθεσσαλονίκειου Αθλητικού Ομίλου Κωνσταντινουπολιτών”, είναι η Δευτέρα 5 Απριλίου 1926. Οι άνθρωποι, που φέρουν την τιμή της ίδρυσης του συλλόγου είναι οι: Νικ. Χριστοδούλου, Μ. Βεντουρέλης, Κ. Πάγκαλος, Φ. Λιανόπουλος, Φ. Σπανούδης, Χρ. Παντερμαλής, Γ. Γεωργιάδης, Αλ. Αγγελόπουλος, Αρ. Δημητριάδης, Στ. Ομουρλόγλου, Θρασ. Τσουλκάς, Αχ. Βασιλειάδης, Σεβ. Διαμαντόπουλος, Φ.Σαμαντζόπουλος, Κ. Κρητικός, Τρ. Τριανταφυλλίδης, Αντ. Αντωνιάδης, Πολυκ. Προκοπίου, Παν. Παπαδόπουλος, Φιλ. Σωζόπουλος, Μεν. Τσουλκάς, Παν. Μαλέσκας, Ιωακ. Ιωακειμόπουλος, Ανδρ. Κωνσταντινίδης, Δ. Κοεμτζόπουλος, Μ. Θεοδοσιάδης, Κ. Κοεμτζόπουλος, Ι. Νομικός, Κ. Κωνσταντινίδης, Μ. Παπάζογλου, Σωτ. Γιοβάνογλου, Βασ. Καλαϊτζόγλου, Αρσ. Λεβονίδης και Ευρ. Νικολαίδης. Στην ιδρυτική συνέλευση υιοθετήθηκε το νέο καταστατικό κι επιλέχθηκε ως σήμα το τετράφυλλο τριφύλλι μέσα σ’ ένα πέταλο, ενώ χρώματα της νέας ομάδας ορίστηκαν το μαύρο για να συμβολίζει το πένθος για τις χαμένες πατρίδες και το άσπρο για την ελπίδα και την αισιοδοξία. Τρία χρόνια αργότερα, βέβαια, μετά τη συγχώνευση με την ΑΕΚ, επιλέχτηκε ως έμβλημα ο δικέφαλος αετός για να συμβολίζει την προέλευση του συλλόγου και την επάνοδο της μνήμης στις ρίζες και την κληρονομιά των προσφύγων, διατηρήθηκε, ωστόσο, το ασπρόμαυρο ως το επίσημο χρώμα του συλλόγου. Πρόεδρος ήταν ο δημοσιογράφος Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης, αντιπρόεδρος ο Παντελής Καλπακτσόγλου, γενικός γραμματέας ο Κωνσταντίνος Κρητικός, ειδικός γραμματέας ο Μενέλαος Τσούλκας, ταμίας ο Ιωακείμ Ιωακειμόπουλος, έφοροι οι Αλέξανδρος Αγγελόπουλος και Αριστοτέλης Δημητριάδης και μέλη οι Μιχάλης Θεοδοσιάδης, Κωνσταντίνος Κοεμτζόπουλος και Παναγιώτης Μαλέσκας. Ο πρώτος ύμνος Να σημειωθεί, ότι το 1927 ακούστηκε κι ο πρώτος ύμνος του ΠΑΟΚ: “Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα, που παίζουμε τη μπάλα ξακουσμένα, έχουμε περίσσια χάρη, που δεν την έχει ομάς καμία άλλη. Το σύστημά μας είναι πάσα-πάσα, στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε την …κάσα, να δούμε πόσα γκολ μας έχουν δώσει, και πόσα εμείς τους έχουμε φουσκώσει. Τα έχουμε όλα, όλα, όλα, σκάρες, παπούτσια, παντελόνια, μαύρη φανέλα κι επιγονατίδες, για να τρελαίνονται οι …δεσποινίδες. Δεν φοβόμαστε κανέναν, Άρη ούτε Ηρακλή, γιατί έχουμε αρχηγό μας Βεντουρέλλη μερακλή”. Η συγχώνευση με την ΑΕΚ Πριν από 87 χρόνια ακριβώς έμελλε να πραγματοποιηθεί κι η πρώτη συγχώνευση ομάδων στα ελληνικά χρονικά και δεν είναι άλλη από αυτή ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ Θεσσαλονίκης κι η γέννηση του «ασπρόμαυρου» Δικέφαλου αετού. Στην ουσία μιλάμε για την προσχώρηση της ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ, η οποία είχε διαλύσει το ποδοσφαιρικό της τμήμα από το 1927 και διατηρούσε μόνο τα τμήματα του κλασικού αθλητισμού κι η οποία επικυρώθηκε από τα διοικητικά συμβούλια των δυο συλλόγων σε κοινή τους σύσκεψη, στις 20 Μαρτίου του 1929. Έτσι, η προσπάθεια έξι μηνών να ενωθούν οι «δρόμοι» των δύο ομάδων, που είχαν προέλθει από την Λέσχη των Κωνσταντινουπολιτών, πραγματοποιήθηκε με απορρόφηση των εναπομείναντων τμημάτων από τον ΠΑΟΚ, αφού δεν υπήρξε απόφαση συγχώνευσης, ούτε διάλυσης του συλλόγου της ΑΕΚ Θεσσαλονίκης στο Πρωτοδικείο. Ο ΠΑΟΚ διατήρησε, κανονικά, το όνομα και τα χρώματά του, παίρνοντας από την ΑΕΚ, μόνο, το σήμα της που ήταν ο δικέφαλος αετός. Ειδοποιός διαφορά τους ότι αυτός αναπαρίσταται, έκτοτε, με κλειστά τα φτερά του (σε αντίθεση με αυτόν της ΑΕΚ Αθηνών), για να υποδηλώνει τη θλίψη για τις χαμένες πατρίδες του Ελληνισμού. Η νέα διοίκηση, πρώτος πρόεδρος της οποίας, μετά τη συγχώνευση, ήταν ο βουλευτής-δημοσιογράφος και μετέπειτα ιδρυτής της εφημερίδας «Ελληνικός Βορράς», Π. Λεβαντής, περιελάμβανε στη σύνθεσή της παράγοντες κι από τις δύο ομάδες. Το όραμα του γηπέδου Αυτό για το οποίο πάσχιζαν οι ιδρυτές, αλλά κι οι φίλοι της ομάδας ήταν η απόκτηση ενός γηπέδου, που θα στεγάζει τα όνειρα του προσφυγικού αυτού σωματίου. Το όραμά τους για τη δημιουργία έδρας πήρε σάρκα και οστά το 1928, έπειτα από πολλή προσπάθεια, και έτσι στις 12 Δεκεμβρίου 1930 εγκαινιάστηκε το γήπεδο του Συντριβανίου, η πρώτη έδρα του ΠΑΟΚ. Ακολούθησε φιλικό παιχνίδι με τον Άρη, που έληξε με νίκη 2-1 του γηπεδούχου. Ο πρώτος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Tο πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο, που αποτελεί κι ιστορικό ντοκουμέντο, υπογράφηκε από τον ΠΑΟΚ, στις 5 Σεπτεμβρίου 1928. Σύμφωνα με αυτό, ο ποδοσφαιριστής Ετιέν, ο οποίος είχε έρθει από τον «μητρικό» σύλλογο Πέρα Κλουμπ της Κωνσταντινούπολης, θα εισέπραττε μηνιαίως 4.000 δρχ. Το συμβόλαιο υπογράφηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου και γιατρό κ. Μελετίου κι από το γενικό γραμματέα, κ. Σακελλαρόπουλο. Οι “ασπρόμαυροι” τίτλοι Ο ΠΑΟΚ έχει στην τροπαιοθήκη του έξι τίτλους: 4 κύπελλα και 2 πρωταθλήματα. Ο πρώτος τίτλος ήρθε στο σύλλογο το 1972 με την κατάκτηση του κυπέλλου και συνεχίστηκε το 1974 πάλι με τον ίδιο τίτλο. Το 1976 ο Δικέφαλος, για πρώτη φορά στην ιστορία του, κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, κάτι που έκανε, ξανά, το 1985. Δεκαέξι χρόνια μετά, και συγκεκριμένα το 2001 ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στους τίτλους και κατακτά το τρίτο κύπελλο της ιστορίας του, ενώ δύο χρόνια μετά, το 2003, σηκώνει το κύπελλο Ελλάδας μέσα στο “σπίτι” του την Τούμπα, κόντρα στον Άρη. The post Η γέννηση του ΠΑΟΚ! appeared first on inpaok.com.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League θα συνεδριάσει σήμερα (30/3, 12:00) για τις μέρες και τις ώρες που θα διεξαχθούν οι αγώνες των play offs και play outs, ενώ παράλληλα θα συζητηθεί και η ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος. Αναλυτικά όσα αναφέρει η διοργανώτρια αρχή: Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 30/3/2026 και ώρα 12:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως: 1. Επικύρωση βαθμολογίας κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League (ανδρών). 2. Ορισμός – πρόγραμμα αγώνων Stoiximan Super League Playoffs (θέσεων 1-4 & 5-8) και Stoiximan Super League Playouts (ανδρών). 3. Καθορισμός ημερομηνίας έναρξης επόμενου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου «2026-2027». 4. Δέσμευση χορηγικών παροχών για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2026-27), σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 12 του Κ.Α.Π. 5. Εκλογή ορκωτών ελεγκτών για την οικονομική χρήση «1/7/2025 – 30/6/2026». 6. Διάφορα. The post Σήμερα το ΔΣ της Super League για τα play offs! appeared first on inpaok.com.

Στο χορτάρι επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ την Δευτέρα (30/3), ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την πρώτη αγωνιστική των play off, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Οι «ασπρόμαυροι» δεν προπονήθηκαν την Κυριακή (29/3), καθώς ο Ράζβαν Λουτσέσκου επέλεξε να δώσει μια τελευταία μέρα ξεκούρασης στην ομάδα του, πριν το τελευταίο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν. Στην προπόνηση του Σαββάτου η ένταση ανέβηκε με παιχνίδια κατοχής και δίτερμα σε μικρό χώρο με υψηλό τέμπο. Αγωνία επικρατεί για την κατάσταση των τραυματιών, αφού εκτός δράσης παρέμειναν όλη την προηγούμενη εβδομάδα οι Γιακουμάκης, Ζίβκοβιτς, Κένι, Μεϊτέ και Μιχαηλίδης. Στο απουσιολόγιο βρίσκονται και οι διεθνείς, Κωνσταντέλιας, Ζαφείρης, Τσιφτσής, Κεντζιόρα, Σάντσες και Μοναστηρλής, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στο γκρουπ μόλις ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες. The post Επιστροφή με το βλέμμα στη πρεμιέρα! appeared first on inpaok.com.

Για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Δράμα, την Δευτέρα 30 Μαρτίου και ώρα 16:45, την τοπική ομάδα. Ο Δικέφαλος θέλει να κλείσει την κανονική διάρκεια με νίκη, προκειμένου να μπει με ψυχολογία στις «μάχες» των πλέι-οφ, εκεί όπου θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Το σύνολο του Μπάμπη Ανανιάδη βρίσκεται στην τρίτη θέση με 35 βαθμούς σε 21 αγώνες. Απέναντί του, η Bianco Monte Δράμα, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή, και βρίσκεται στην έκτη θέση με 19 βαθμούς σε 21 αγώνες. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ HD. Για το παιχνίδι κόντρα στην Bianco Monte Δράμα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μπάμπης Ανανιάδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Κλείνουμε την κανονική διάρκεια με ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Δράμα. Είναι η τελευταία αγωνιστική και, όπως είναι φυσιολογικό, θέλουμε να ολοκληρώσουμε αυτή τη φάση με σοβαρότητα και καλή εικόνα. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ομάδα που στον δεύτερο γύρο έχει δείξει πάρα πολύ καλό πρόσωπο. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να μας δώσει ρυθμό και αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. Να δείξουμε σταθερότητα και να χτίσουμε πάνω σε αυτά που δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα. Ξέρουμε ότι θα έχουμε και τον κόσμο μας στο πλευρό μας, ακόμη και εκτός έδρας. Τον θέλουμε δίπλα μας, να μας δώσει ώθηση και ενέργεια. Η παρουσία τους είναι σημαντική και μας δίνει επιπλέον κίνητρο. Να κλείσουμε αυτή τη φάση με τον τρόπο που πρέπει και να είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται, που είναι και τα πιο σημαντικά της χρονιάς». The post Να κλείσει με νίκη την κανονική διάρκεια appeared first on inpaok.com.

Στα περίπτερα κυκλοφορούν οι αθλητικές και πολιτικές εφημερίδες για τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2026. Διαβάστε όσα γράφουν τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της χώρας. Διαβάστε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων και στο παραπάνω video δείτε τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών. The post Τα πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 30/3 appeared first on inpaok.com.